e özge dedi ya
karıncaları koruma derneği
sessizlik eylemi yapalım demiş
bu da susun destek verin didi bilmiyorumkismile
aaa tamaamm
hatta çarşambadan gidiim ben bilmiyorumkismile
:roflol: :roflol: skoloji :1shok:
sen oğlunun odasına kelebek kondurma yiirumefet bak onlarda gercektn cok sıkk yaa artık degısık bişiler görmek ıstyrm bennn oyuzdn dedım arkdsmda kelebek kondurmus kocaman guzel durms odaa oglusunn odasınaa tullerle bırlkte:lepi:
cumaya gittim geldim bilmiyorumkismile
bizim aldıgımız gülen suratlar güsel dimi olumunekankayizsmile
evet kıs kocaman.. olumunekankayizsmileO gulen suratlar harıka ve bıde buyuk demiştin demi.Tam senın yazını okurken içinmden gecırıyodum.Çok şeker ya.zemuszemus
bilmiyorumkismileefet bak onlarda gercektn cok sıkk yaa artık degısık bişiler görmek ıstyrm bennn oyuzdn dedım arkdsmda kelebek kondurmus kocaman guzel durms odaa oglusunn odasınaa tullerle bırlkte:lepi:
Turşusunu kurarsın kapı süslerinin
sen oğlunun odasına kelebek kondurma yiirum
erkek adama kelebek kondurulur mu sempatiksalakcinni
sen oğlunun odasına kelebek kondurma yiirum
erkek adama kelebek kondurulur mu sempatiksalakcinni
evet kıs kocaman.. olumunekankayizsmile
O gulen suratlar harıka ve bıde buyuk demiştin demi.Tam senın yazını okurken içinmden gecırıyodum.Çok şeker ya.zemuszemus
evet kıs kocaman.. olumunekankayizsmile
bilmiyorumkismile
yok bu suratı baskasına hedıye ederım
ben daşlı istiyom
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
leylek olur tabi yiiirum
yok kıs yok kelebekde kondurmucammm:):) ama leylek falan varya cok hoş onlr leylek olur dımı erkek adamaaaaaaaaaaaaaaaa bilmiyorumkismile
ösgenın totosundan bılem buyukbilmiyorumkismile
suratı başkasına hediye et de
gelip suratını hediye paketi yapayım sempatiksalakcinniklava:
ofyaa su odalarınızıı yerlştrp tam fotolrını bi çeksenz artık aaaaaaa nasılsa ben en son oda yapcm bu gidşleee kcoamn uyuzlugndn fıkırr lazım yafsss bende mı gulen surat alsam kıss
benim mobilyayla aldığım uyku seti saten ve tüllüaslında sende eminönüne bak:)) çünkü bnm de krem olcak hatta senin koyduğun karyolanın içindeki uyku setini aldık geçenyerimseniben
işte krem yada beyaz kapı süsü ve sepetler var üzerine mavi yada pembe aksesuarlar biblo emzik vs yapıştırmışlar.öyle bişeyde olabilir bnce.
benim annemde öle diorBence mavı aksesuarla tamamlamalısın odasını.Herşey beyaz olmaz.Renklendırmek gereklı bence.Bıde ben bebek şekerı mıknatıslı ıstyorum.Dolaba fılan tutturulsun.senın gosterdığın guzelmış ama mıknatıslı değil sanırım.
herkes nereye dağılmış..
cleo su yuvarlak olanları cok sevmiyorum artık daha orjinalleri var kapı süslerinin ama bence de mavi al derim ben de beyaz oda takımı alıcam pembe ile renklendiricem allah izin verirse pembe-beyaz bir oda var hayalimde
almazsan alma melos bak gunesım alcak banahangi taşlıdan istyn guzum bulalım hemen alalım ama oglana ne taşlısı yafsss sendeee alemsınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
leylek olur tabi yiiirum
erkek adama olur leylek
sempatiksalakcinni aaa inanmammm
kıs mümkün oldugunca erteliyom yerleştirmeyi..ofyaa su odalarınızıı yerlştrp tam fotolrını bi çeksenz artık aaaaaaa nasılsa ben en son oda yapcm bu gidşleee kcoamn uyuzlugndn fıkırr lazım yafsss bende mı gulen surat alsam kıss
cumaya gittim geldim bilmiyorumkismile
bizim aldıgımız gülen suratlar güsel dimi olumunekankayizsmile
:roflol:ösgenın totosundan bılem buyukbilmiyorumkismile
ben senle meloşa simit alcamm onu geçircem kafanızdanÇok üzgünüm çoook:dilcikar:yok kıs yok kelebekde kondurmucammm:):) ama leylek falan varya cok hoş onlr leylek olur dımı erkek adamaaaaaaaaaaaaaaaa bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?