2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nan pasta demelerinin amacı o bisküvi gibi şey zati
yoksa dondurma derlerdi sempatiksalakcinni

nasıl bu hafta son bilmiyorumkismile

cnm sen uzunca bi sure deneme bakk daha tam iylşmedn falans eytana uymaa bende grıbm tadmlık yıyorm artk mecburn ortmlrdaa mıllt eyrken catlamaym dıyeee

zaten gecen aksam kayıpederın evı kalabalıktı herkes dondurma yidi ben avcumu yaladım:sinifsinif:

Birde ben kaldım canım ama ben anca haziranda yerim dün 1 top dondurma ve 1 kaşık kazan dibi yedim bugün şeker yine tavan yaptı

hadi yaa valla senin durumunda zor. ben haftasonu 3,5 attım şekerim yüksek çıkar da doktor diyet verir diye.
gözüm de zaten durmadan tatlılar uçuşuyor. allah sana sabır versin

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

su bogazım bı ıyılessın kımseye virmedewn yıcemm

Bende doğurunca yiyeceğim :) herhalde eve gelince ilk tatlı ve dondurma isticem sonra herhalde tatlı komasına girerim :) birde bizde doğumda kaynar diye br içecek var ondan kaynatırlar birsürü baharat kaynatılır içine bolca şeker atılır ve üzerine de 1 parmak kadar her fincana dövülmüş ceviz :) offff bayılırım bebek görmeye gelenlere ikram edilir . İstanbulda lohusa şerbeti veriyorlar bu biraz farklı

nan pasta demelerinin amacı o bisküvi gibi şey zati
yoksa dondurma derlerdi sempatiksalakcinni

idee çok tatsız tuzsuz bişidi daha lezzetli bişi yapamdılarmı yafssss ben sectım valla orasınııı bilmiyorumkismile

hadi yaa valla senin durumunda zor. ben haftasonu 3,5 attım şekerim yüksek çıkar da doktor diyet verir diye.

Dünür sevindim şekerin güzel çıkmış, kutlayalım :içelim:

Amin canım amin allah kimseye vermesin . Birde hafta sonu birileri ile buluşup dışarı falan çıkınca daha zor oluyor ben en fazla 3 saatte bir birşeyler yemeliyim herkese mani oluyor gibi hissediyorum :)

cok ılgıncmıs bızde hıc serbet bılem yapılmaz.
Dünür sevindim şekerin güzel çıkmış, kutlayalım :içelim:

pis ayyaş
içmeye bahane arıyo barı gelınını alet etmesempatiksalakcinni

idee çok tatsız tuzsuz bişidi daha lezzetli bişi yapamdılarmı yafssss ben sectım valla orasınııı bilmiyorumkismile
ben orasını da yidim her yerini de yidim..
hele üstünde böle kıtır kıtır toplar vardı ya sempatiksalakcinni

bu memurları pataklamak istiyorum zaten
16,30 da mesai mi biter yaaaaklava:

ay sorma hee klava:

zaten gecen aksam kayıpederın evı kalabalıktı herkes dondurma yidi ben avcumu yaladım:sinifsinif:

valla bızmkılerde her haftasonu gencler toplanıyor amcalrda sınır olyrm böle dondurma falan yıynce bunlr
buhafta yine dayanamadm bıde bana yedirtmyorlar tehdıt ettım bidaha gelmem dıyeee zorla yedımmm hehehe ömürün tekmelerini dinlemek için kabul ettilerrr halbukı hamiş kadın mecburen vercn yeemzse catlarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…