• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen bayağı badireler atlatmışsın yani kuzu beee :uhm:
Hayırlısı olsun herşeyin, annenlerin gelemsi çok güzel ama :lepi:

Öle böle bitireceğim inşallah az kaldı şunun şurasında en fazla 12 hafta :) insan herşeye katlanıyor bazen sinir patlaması yaşasamda :)

aaa annenlerina rtık bir ayağı İstanbulda olacak yani ayy çok sevindim senin adına

Bende bende okadar sevindim ki inşallah herşey iyi olur :) :lepi::lepi: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Şimdi sadece mersinde olan kardeşime burada iş bulacağız o var onuda hallederiz inşalah :)

bence,
ben çalışanların yerine de uyurum demek ve bunu gülerek söylemek hepsinden daha koyucu!!!

efet bunu söleyen kaçtı dimisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ortlıgı fırına verdıı kaçtı ehuhehehe:D

o zaman kımse, uyudugunu, topluca buluştugunu, para kazandıgını, yedıgı yemegı, aldıgı kıyafetı, hıçbirşeyı paylaşmasın burda. ben yapamıyorum canım ceker dıyen olur, kımse de alınganlık yapmaz o zaman. olma mı sempatiksalakcinni

evet ama onu söyleyen bir kişi, ama cevap olarak yazı yazılan bır suru çalışmayan bayan var burda. durduk yere bır kışı ıçın herkesı kırmak ne kadar dogru.
o konudaki görüşümü ben zaten az önceki yazılarımda belirttim

dün akşam içtim bitane bişi olmadı sempatiksalakcinni

aaa benim başucu ilacımdır buscopan özellikle regl ağrısı için çünkü hem ağrıyı kesip hemde kanamayı değiştirmeyen tek ilaçtır benim için hiç duymamıştım alerji yaptığını. Özge sana fort olanınımı verdi yoksa nolmalmi . Fortun tabletleri daha büyük normali mercimek kadardır

Son düzenleme:
Nasil kirmisim Allah askinda soyler misin,
sadece 7 ay sonra BIR CUMLE, BIR YAZI yazmisim
ilk defa gunduz uyudugumu ve biraz da rahatladigimi soyledim.
Sanki buraya hergun gelip gelip nispet yapiyorum
ohhh gunduz uyuyorum ohhh gel keyfim gel diye.
Ben evdeyim diye hic mi sikayetim sikintim olmuyor,
benim de senden cok farkli cok degisik sikintilarim var
kimse kimsenin hayatini bilemez.
Bu yazim seni nasil kirabiliyor inan aklim almiyor.
Ben sadece art niyetsiz bir defa oyle bir yazi yazdim niyetim hic kimseyi incitmek
veya kirmak degildi simdiye kadar beni taniyanlar bunu bilir diye dusunuyorum.

Senin yazinin niyeti ise gercekten kirici olmakti sonucta
sen benim hayatimi bilmiyorsun calisip calismamak elimde olup olmadigini bilmiyorsun.

kimseyi kırmak gibi bi niyetim yoktu ama bazı sözleri söylerken düşünmeden söyleniyor...ve o sözün ne kadar yıkıcı olduğu bilinmiyor...tabii ki canım herkesin sıkıntısı var ama sözler ne bilim çok tok geldi bana. sende alınma ve üzülme...sadece uyardım o kadar .başka bişey yok...sositososito

efet bunu söleyen kaçtı dimisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ortlıgı fırına verdıı kaçtı ehuhehehe:D
he valla kaçtı kız, topukluyorrreeeee sempatiksalakcinni

Canim ama ben hic oyle birsey yazmadim ki :1no2:
kıs sana denmiyo zaten, sen elbette öle bişi demedin.. ay şimdi bayılazaammm sempatiksalakcinni Şeniz
Kodu gitti zaten süprizzzzz

aklinialirimsmile aklinialirimsmile he valla kodu gitti sempatiksalakcinni

ben cok sıkıldım bu mevzudan arkadaşlar zeynep bence çok güzel toparlamıştı konuyu kapatalım burda..zeynep.e hak veriyorum.eminim çalışanlar da en azından bebeklerini 1 yaşına kadar büyütmek isterlerdi ama şartlar el vermiyor ben de mesela son 3 ayımı evde geçirmek isterdim ama maalesef burdayım ve çalışıyorum..
genel olarak çalışmaktan yana da hiçbir şikayetim yok allah güç kuvvet sağlık versin gerisi boş..
evde oturan ve çalışmayanların da vardır bir bildiği ya ihtiyacı yoktur çalışmak istemiyordur ya da sağlığı el vermiyordur vs vs.herkesin kendi tercihi sonuçta..bence artık bu konuyu kapatalım.şirket zaten yeterince gerdi beni bugün hava da malum.

aaa benim başucu ilacımdır buscopan özellikle regl ağrısı için çünkü hem ağrıyı kesip hemde kanamayı değiştirmeyen tek ilaçtır benim için hiç duymamıştım alerji yaptığını. Özge sana fort olanınımı verdi yoksa nolmalmi . Fortun tabletleri daha büyük normali mercimek kadardır
normal verdi canım 10 mg lık

bu benım suçum değil ama canım. istanbulda yaşayan arkadaşlar toplandıgında ben gıdemıyorum ama bu onlarında suçu degıl, onlara yazmayın sınır oluyorum demek garıp kaçmaz mı? herkes kendı hayatını yazıyor burda. nıspet yapan var mı bılmem ama ben o tarz bırı degıl, incınmek ve ıncıtılmek ıstemeden yazıyorum. bıraz daha ıyınıyetlerı göz onune almalıyız bence.

Kusura bakmayin gercekten cok gerildim ben tamamen art niyetsiz
bir yazi yazdim bukadar buyutulecegini bilseydim yazmazdim.
Karsiliginda neler gordum ya, bile bile kirmacalar ben bunu gercekten hak etmedim.

Simdi buraya bir ton yazi yazabilirim ama ozel hayatimi cok fazla paylasmak ta istemiyorum,
herkes istedigini dusunsun altinda birseyler arasin benim vicdanim rahat
umarim az da olsa kendimi tanitabilmisimdir de beni anlayan anlamistir.

meloşum hayırdır sendemi sinir yaptın bebeğem??

Ne oldu birden anlamadım biz herzaman evdeoturanlara aman kıymetini bilin bizim yerimizede dinlenin ne güzel demezmiydik. Bugün niye böyle tepkiler veriyoruz anlamadım. Tamam içimizden bazılarına kızma hakkımız var. Ama bir kişinin tarzını diğerlerinede mahal edip kurunun yanında yaşıda yakmayalım. Bugün havanında etkisi var herhalde.

Ayrıca çalışma-çalışmama sendromuda çok yersiz bişey 10 yıldır çalışan ve kendi ayakları üzerinde duran bir insan olarak kimseye muhtaç değilim polemiklerini kırıcı buluyorum. Allaha şükür çalışıyoruz kazanıyoruz ben aynı zamanda annemede bakıyorum (allah eksikliğini göztermesin sonuna kadar bakarım) ama eşimin kazancı keşke yetseydide bebeğimi belli bir yaşa getirene kadar kendim büyütseydim eminim hepinizin içinde aynı hissiyat vardır. Bazılarımız bunu yapabilicek ne güzel.
Neyse daha fazla uzatmayayım lütfen gereksiz gerginliklerden kaçınalım

Zaten esas yazıyı yazan arazi durumunda.

bence,
ben çalışanların yerine de uyurum demek ve bunu gülerek söylemek hepsinden daha koyucu!!!

Peki boyle bir yaziya nasil kirilmayim ki canim ya calismamak
benim secmis oldugum durum degil, imkanlar el verse bende calismayi isterim.
Ozellikle simdiye kadar herzaman okumus ve calismis biri olarak benim icin de
evde durmak nekadar zor bunu da kimse bilemez.
Bazilarimizin esleri calismiyor onlar ister miydi evde oturmayi
onlar da calismayi cok istemez miydi.
Calismak bir secim olabilir veya bir zorunluluk olabilir,
ama ayni zamanda calismamak da bir secim olabilir veya bir zorunluluk olabilir.
Benim icin bu konu zaten hassas bir konu, bu konuda neler yasadim, gecirdim kimse bilemez.
Sonra gelip te sonsuzhayal boyle bir yazi yazmasi gercekten uzdu beni.
mafoldumben

evet ama onu söyleyen bir kişi, ama cevap olarak yazı yazılan bır suru çalışmayan bayan var burda. durduk yere bır kışı ıçın herkesı kırmak ne kadar dogru.

Sensi, gulkurusu kusura bakmayın, niyetim sizi kırmak değildi. Ben sizi anlayabiliyorum.
Ama biri sabah gelip öyle inadına sinirlendirmek için öyle laflar söyledi ki, insanın tepesinin atması zor. Bir de kıvılcımı yakıp ortadan kayboldu.
Aramızda hamileliğinden dolayı çalışamayan bir sürü arkadaşımız var, onlardan şimdiye kadar böyle birşey duymadık.
Ama bu sabahki yapılan sanki özellikle sinirimizi hoplatmak için yapılmış gibiydi.

cicikomun yazlık modelleri ne zaman geliyo acaba bilen varmı osmanbeydeki yerinde satış varmı acaba :CüvCüv:

15 nisanda geliyormuş

he valla kaçtı kız, topukluyorrreeeee sempatiksalakcinni

kıs sana denmiyo zaten, sen elbette öle bişi demedin.. ay şimdi bayılazaammm sempatiksalakcinni Şeniz

aklinialirimsmile aklinialirimsmile he valla kodu gitti sempatiksalakcinni

heppp öleeee:D üstüne alınması gereken alınmyr işteeee kacıyoreeee:)

diğer kıslarrrr boşverin sizzzzz uzmeyın kendınızı strese sokmyn bebişleriii

Kızlar konuyu değiştirelim hadi ya!! Ben öğlen ayyıldıza bi gitmeyi düşünüyorum, (hava durumu izin verirse tabi...) Şu geceliklere bi bakayım... Dün beşiktaşta baktım biraz çok çirkinler ya... Hiç beğenmedim... Bakalım ayyıldızdakiler nasıl!!!

Sensi, gulkurusu kusura bakmayın, niyetim sizi kırmak değildi. Ben sizi anlayabiliyorum.
Ama biri sabah gelip öyle inadına sinirlendirmek için öyle laflar söyledi ki, insanın tepesinin atması zor. Bir de kıvılcımı yakıp ortadan kayboldu.
Aramızda hamileliğinden dolayı çalışamayan bir sürü arkadaşımız var, onlardan şimdiye kadar böyle birşey duymadık.
Ama bu sabahki yapılan sanki özellikle sinirimizi hoplatmak için yapılmış gibiydi.

Ben o yaziyi fark etmemistim canim o yuzden
sadece benim yazimi varsayarak butun yazilanlari kendi ustume alindim ve kirildim.
Ben cok yorgun ve halsiz oldugumu belirterek bir defa gunduz uyudugumu yazdim sadece.
Inanin kac gundur ayakta duracak halim yok, evde oldugum halde uyuyamiyorum.
O yuzden neden bu yazima alindigini anlamamistim. Meger baska bir yazi daha varmis.

Back
X