- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #73.781
Allah iyiliğini versinbenım doktorum bana o ılaçtan vermedı lutfen hava atar gıbı yazma taaam mı sempatiksalakcinni
koptum :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyiliğini versinbenım doktorum bana o ılaçtan vermedı lutfen hava atar gıbı yazma taaam mı sempatiksalakcinni
Sensi, gulkurusu kusura bakmayın, niyetim sizi kırmak değildi. Ben sizi anlayabiliyorum.
Ama biri sabah gelip öyle inadına sinirlendirmek için öyle laflar söyledi ki, insanın tepesinin atması zor. Bir de kıvılcımı yakıp ortadan kayboldu.
Aramızda hamileliğinden dolayı çalışamayan bir sürü arkadaşımız var, onlardan şimdiye kadar böyle birşey duymadık.
Ama bu sabahki yapılan sanki özellikle sinirimizi hoplatmak için yapılmış gibiydi.
15 nisanda geliyormuş
benım doktorum bana o ılaçtan vermedı lutfen hava atar gıbı yazma taaam mı sempatiksalakcinni
Kızlar konuyu değiştirelim hadi ya!! Ben öğlen ayyıldıza bi gitmeyi düşünüyorum, (hava durumu izin verirse tabi...) Şu geceliklere bi bakayım... Dün beşiktaşta baktım biraz çok çirkinler ya... Hiç beğenmedim... Bakalım ayyıldızdakiler nasıl!!!
senin ilacın kaç para.. sempatiksalakcinni
ben para kazanamayanların yerine de kazanıyorum merak etmeyin sempatiksalakcinni
nan celineKuşum senin işyerin migrosun orda demi???? Benimkide çarşının içinde çok yakınız birbirimize.Ayyıldıza gidersen bir baksana orda büyük beden gecelik varmı
Kuşum senin işyerin migrosun orda demi???? Benimkide çarşının içinde çok yakınız birbirimize.Ayyıldıza gidersen bir baksana orda büyük beden gecelik varmı
aaa biz de köşkte yaşıyoz sempatiksalakcinnibi kere benım kocam çok zengın taaamam mı...paramla döverım seni alsanaalsanasmile
benım doktorum bana o ılaçtan vermedı lutfen hava atar gıbı yazma taaam mı sempatiksalakcinni
aaa biz de köşkte yaşıyoz sempatiksalakcinni
telefonu da ozgecayların malikanesi buyurun diye açıyorum sempatiksalakcinni
kızım bızım nerde yaşadıgımız bellı degıl, bazen köşkte yaşalım dıyoruz gıdıyoruz köşkumuze 3 gun kalıyoruz valla canımız sıkılıyor, bazen yatımızda kalıyoruz, bazen çiftliğimizde off daral gelıyor ben senın gıbı kalamam tek bı yerde sempatiksalakcinni
ahahahahhhahahahBizim gibi fakirleri de gor de azicik sadaka ver be abla,
evinin bereketi daha cok artar. sempatiksalakcinni
senin ilacın kaç para.. sempatiksalakcinni
ben para kazanamayanların yerine de kazanıyorum merak etmeyin sempatiksalakcinni
Kuşum senin işyerin migrosun orda demi???? Benimkide çarşının içinde çok yakınız birbirimize.Ayyıldıza gidersen bir baksana orda büyük beden gecelik varmı
nan celine
o migrosun ordaki yerde 2 sene önce bende çalıştım nan
sen orda mı çalışıyon sempatiksalakcinni
mother care de buyuk beden gecelık var demıştın zeynepcim, guzel yok mu yoksa
ahahahahhhahahah
ay yeter valla edecem altıma şimdi
istediğim gibi kahkaha da atamıyom :roflol: :roflol:
dün akşam içtim bitane bişi olmadı sempatiksalakcinni
Aldım canım ordan gayet güzel iç göstermiyor düğmeli yarım kollu ama gelgelelim kısa. Diz üstündeBen marks&Sepencerda bulamamıştım emzirmeye uygun bir gecelik. Ama pijama var. Annem bulmuş sanırım mağazadan mağazaya değişiyor. Hafta sonu bağdat caddesindeki mağazasına gidicem orası çok büyük belki orda bulurum. Sanırım sizin ordada koruparktaki mağaza büyüktü yanlış hatırlamıyorsam sende bir bak oraya.
kızım bızım nerde yaşadıgımız bellı degıl, bazen köşkte yaşalım dıyoruz gıdıyoruz köşkumuze 3 gun kalıyoruz valla canımız sıkılıyor, bazen yatımızda kalıyoruz, bazen çiftliğimizde off daral gelıyor ben senın gıbı kalamam tek bı yerde sempatiksalakcinni