2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sensi, gulkurusu kusura bakmayın, niyetim sizi kırmak değildi. Ben sizi anlayabiliyorum.
Ama biri sabah gelip öyle inadına sinirlendirmek için öyle laflar söyledi ki, insanın tepesinin atması zor. Bir de kıvılcımı yakıp ortadan kayboldu.
Aramızda hamileliğinden dolayı çalışamayan bir sürü arkadaşımız var, onlardan şimdiye kadar böyle birşey duymadık.
Ama bu sabahki yapılan sanki özellikle sinirimizi hoplatmak için yapılmış gibiydi.

15 nisanda geliyormuş

önemlı degıl canım ben kırılmadım, zaten yapı olarak hıç sınırlı bır ınsan degılımdır, sadece bu topıkte boyle şeyler olmasın dıye yazdım. anlaştık geçtı gıttı, herkes empatı yaparak yazarsa kımse kırılmaz, sende haklısın yoruluyorsun,çalışmak zor oturmak zor hayat zor, kımse alınmasın kaydirigubbakcemile5

benım doktorum bana o ılaçtan vermedı lutfen hava atar gıbı yazma taaam mı sempatiksalakcinni

senin ilacın kaç para.. sempatiksalakcinni

ben para kazanamayanların yerine de kazanıyorum merak etmeyin sempatiksalakcinni

Kızlar konuyu değiştirelim hadi ya!! Ben öğlen ayyıldıza bi gitmeyi düşünüyorum, (hava durumu izin verirse tabi...) Şu geceliklere bi bakayım... Dün beşiktaşta baktım biraz çok çirkinler ya... Hiç beğenmedim... Bakalım ayyıldızdakiler nasıl!!!

Kuşum senin işyerin migrosun orda demi???? Benimkide çarşının içinde çok yakınız birbirimize.Ayyıldıza gidersen bir baksana orda büyük beden gecelik varmı

Kuşum senin işyerin migrosun orda demi???? Benimkide çarşının içinde çok yakınız birbirimize.Ayyıldıza gidersen bir baksana orda büyük beden gecelik varmı
nan celine
o migrosun ordaki yerde 2 sene önce bende çalıştım nan
sen orda mı çalışıyon sempatiksalakcinni

mother care de buyuk beden gecelık var demıştın zeynepcim, guzel yok mu yoksa

aaa biz de köşkte yaşıyoz sempatiksalakcinni

telefonu da ozgecayların malikanesi buyurun diye açıyorum sempatiksalakcinni

kızım bızım nerde yaşadıgımız bellı degıl, bazen köşkte yaşalım dıyoruz gıdıyoruz köşkumuze 3 gun kalıyoruz valla canımız sıkılıyor, bazen yatımızda kalıyoruz, bazen çiftliğimizde off daral gelıyor ben senın gıbı kalamam tek bı yerde sempatiksalakcinni

aaa biz de köşkte yaşıyoz sempatiksalakcinni

telefonu da ozgecayların malikanesi buyurun diye açıyorum sempatiksalakcinni

Bizim gibi fakirleri de gor de azicik sadaka ver be abla,
evinin bereketi daha cok artar. sempatiksalakcinni

kızım bızım nerde yaşadıgımız bellı degıl, bazen köşkte yaşalım dıyoruz gıdıyoruz köşkumuze 3 gun kalıyoruz valla canımız sıkılıyor, bazen yatımızda kalıyoruz, bazen çiftliğimizde off daral gelıyor ben senın gıbı kalamam tek bı yerde sempatiksalakcinni

Bizim gibi fakirleri de gor de azicik sadaka ver be abla,
evinin bereketi daha cok artar. sempatiksalakcinni
ahahahahhhahahah
ay yeter valla edecem altıma şimdi
istediğim gibi kahkaha da atamıyom :roflol: :roflol:

Bakarım canım, ne var ne yok kayda alır anlatırım dönünce... Bigün de senle görüşelim öğlende falan... E çok yakınız...

nan celine
o migrosun ordaki yerde 2 sene önce bende çalıştım nan
sen orda mı çalışıyon sempatiksalakcinni

Heee orda çalışıyorum.. Geçenlerde soracaktım sana unuttum... facede gördüm bizim burdan arkadaşların var. heheheh :))) Biz senle iş arkadaşıymışız yani.. dünya ne ka küçük di mi sempatiksalakcinni

mother care de buyuk beden gecelık var demıştın zeynepcim, guzel yok mu yoksa

Aldım canım ordan gayet güzel iç göstermiyor düğmeli yarım kollu ama gelgelelim kısa. Diz üstünde :( Ben marks&Sepencerda bulamamıştım emzirmeye uygun bir gecelik. Ama pijama var. Annem bulmuş sanırım mağazadan mağazaya değişiyor. Hafta sonu bağdat caddesindeki mağazasına gidicem orası çok büyük belki orda bulurum. Sanırım sizin ordada koruparktaki mağaza büyüktü yanlış hatırlamıyorsam sende bir bak oraya.

ahahahahhhahahah
ay yeter valla edecem altıma şimdi
istediğim gibi kahkaha da atamıyom :roflol: :roflol:

hatta dun gece altın kaplı cakuzzimde banyo yaparken, altın kaplı şampuan şişemız güçükkk barnagıma düştü, canım acıdı, altın kaplı doktorumuz geldı de öyle iyilştim Şeniz

Aldım canım ordan gayet güzel iç göstermiyor düğmeli yarım kollu ama gelgelelim kısa. Diz üstünde :( Ben marks&Sepencerda bulamamıştım emzirmeye uygun bir gecelik. Ama pijama var. Annem bulmuş sanırım mağazadan mağazaya değişiyor. Hafta sonu bağdat caddesindeki mağazasına gidicem orası çok büyük belki orda bulurum. Sanırım sizin ordada koruparktaki mağaza büyüktü yanlış hatırlamıyorsam sende bir bak oraya.

koruparka baktım canım, marks ta begenemedım pijama için alma dedıler,sonda takılıyormuş, dagıden begendım bı tane kırmızı sanırım sonunda ordan alıcam. 2 tane c&a dan aldım ama çok şık degıl, kırlenınce gıyerım dıye aldım onları.

aynen biz :) ama benim bu arada hastanede yaşayasım var hastane yatağına aşeriyorum onlar kumandalı ya canım çekti :) Şaka bir yana sanırım en acısız yatak onlar benim için şu sıra

Back
X