2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhabalar :) dün okuyamamıştım yazılanları bugün okuyayım dedim :) neler neler kaçırmışım ben öle siz varya siz süpersiniz :)

Yok anam saka bi yana tamam ama ben gercekten henuz bisi almasam da,
Allah icin sizin butun aldiklariniza seviniyorum, bunu da gonul rahatligi ile soylerim.
Allahim herkesin gonlune gore versin. opuyorumnanaktan

Canım Allah çok daha iyilerini nasip eder inşallah sana

Allah allah ben de bişey yapmıyor demir ilacı. Markasına göre mi değişiyor acaba yoksa sırf bünyeyle mi alakalı

bana hem eczacı hemde doktor öyle söyledi. portakal suyuna karıştırıp içebilirsin hemde emilimi daha iyi olur dediler.
ama evde sıkman şartıyla

heeeeee demekki eve bide meyve sıkacagı almak lazım heeesempatiksalakcinni benım fakır koca cıldırmasn ehueheh yalnız kan sonuclarımı duyunca cok sınrlendı delimi ne kasıtlı yapıyomsm gıbı sankı bebek tek onn benm deıl onada sınrlendım ztn az önceklava:

hee sporumsu klasikimsi sempatiksalakcinni
hee kızzz, bende 14 kilo aldım
bana yetişiyon az kalmış sempatiksalakcinni

öskee valla klasikimsiyi okuynca cok kötü guldum rezl oldm merklı iş arkdsm ekrana koştu ama kapattm hemen

Kızlar merhabalar :) dün okuyamamıştım yazılanları bugün okuyayım dedim :) neler neler kaçırmışım ben öle siz varya siz süpersiniz :)

hhaahahahaha valla öğlene kadar kudurduk.
yakında hepimiz banı yeriz

ay inşallah bakıyım bende :dance: vardır belki hala

bak kız fakir seni
bende yakında bakacağım yaz geldi o babet de bana olmaz güççük gelir bilmiyorumkismile

en az 7 hafta demişsin 35. haftada mı yapılıyor sezeryan??

ben 28+1 şuan yanı 29. haftamdayım

30 31 32 33 34 35 36 hafta edıyor 7 hafta sonram. 36. haftada alabılır doktorum tamamen dıkışlerımın durumuna baglı canım

hhaahahahaha valla öğlene kadar kudurduk.
yakında hepimiz banı yeriz

bak kız fakir seni
bende yakında bakacağım yaz geldi o babet de bana olmaz güççük gelir bilmiyorumkismile

hava atmak gibi olmasın kocam ayakkabıcı giyemeyenlerin yerine ben giyerim babet falan :)sempatiksalakcinni

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

öskee valla klasikimsiyi okuynca cok kötü guldum rezl oldm merklı iş arkdsm ekrana koştu ama kapattm hemen
hahahaha aferin kapat okumasın sempatiksalakcinni

gerçi babet yapmıyorlar ama suan hava atasım geldiiiaklinialirimsmile

hee sporumsu klasikimsi sempatiksalakcinni
hee kızzz, bende 14 kilo aldım
bana yetişiyon az kalmış sempatiksalakcinni

ekmek yemeyi kestim
2 gündür ama makarna ve kısırı görünce dayanamıyorum
onlardan da vazgeçsem ne güzel olur
birde cola var canım müthiş istiyor bir çay bardağı içeyim dedim eşim yetişmeseydi 2.5 lt yi kafama dikiyordumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…