ben 28+1 şuan yanı 29. haftamdayım
30 31 32 33 34 35 36 hafta edıyor 7 hafta sonram. 36. haftada alabılır doktorum tamamen dıkışlerımın durumuna baglı canım
hava atmak gibi olmasın kocam ayakkabıcı giyemeyenlerin yerine ben giyerim babet falan :)sempatiksalakcinni
Selam mexe, dün harika bir gündü. Sen nerdeydin?
ben 28+1 şuan yanı 29. haftamdayım
30 31 32 33 34 35 36 hafta edıyor 7 hafta sonram. 36. haftada alabılır doktorum tamamen dıkışlerımın durumuna baglı canım
sen ameliyatı yeni mi oldun ??
son 1 yılda 4 amelıyat geçırdım en sonuncuda 9 ay oldu
bilmiyorumkismileekmek yemeyi kestim
2 gündür ama makarna ve kısırı görünce dayanamıyorum
onlardan da vazgeçsem ne güzel olur
birde cola var canım müthiş istiyor bir çay bardağı içeyim dedim eşim yetişmeseydi 2.5 lt yi kafama dikiyordumbilmiyorumkismile
Bende dün geceliklere bakayım dedim çarşıda çok güzel kom gecelikleri gördüm uzun kollular vardı %50 indirimli kısa kollular da yeni çokmış çok güzeldi birine bayıldım . Biraz pahalı ama almasamda gözümde kalacak :) zengin bir arkadaş bize ondan alsın
Allah allah ben de bişey yapmıyor demir ilacı. Markasına göre mi değişiyor acaba yoksa sırf bünyeyle mi alakalı
hıımmm hayırlısı neyse o olsun canım...
benim de 32 haftalık olunca kontrole gidicem..dr o zmana gel sonrasında ne zman nerede istersen doğum yaptırayım demişti..acaba benimkinide erken mi alacak?bak aklıma takıldı...
sen ameliyatı yeni mi oldun ??
benim kocam da lojistikçi sizin yerinize tıra kamyona binerim bol bol sempatiksalakcinni
son 1 yılda 4 amelıyat geçırdım en sonuncuda 9 ay oldu
Kızlar merhabalar :) dün okuyamamıştım yazılanları bugün okuyayım dedim :) neler neler kaçırmışım ben öle siz varya siz süpersiniz :)
zenginler topukluyor cnm bize biz fakirlerdn fayda gelr anck oda fakırlkten bakrz sadeceesempatiksalakcinni
hadi ya geçmiş olsun
gene de iyi cesaret edip bebek yapmışsın var ya. tebrik ederim:içelim:
öskee valla klasikimsiyi okuynca cok kötü guldum rezl oldm merklı iş arkdsm ekrana koştu ama kapattm hemen
aaa süper bende öyle ucuz yollu bişeyler alıcam
bilmiyorumkismile
olsun kıs bişi olmaz
hemen gider onlar kalıcı kilo değil ki
emzirirken bile birsürü kalori kaybedecez
bebişin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Kızlar bende 23 şubattan bu yana yarım kilo ile bir kilo arasında kilo vermişim :) Ama göbek büyüyor bu nasıl oluyo ki anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?