geçen komşuma gittim kadının 2 çocuğu var ve ikisi de sezaryan ,görseniz kız gibi incecik
bir de demez mi ben emzirmeyi kesince kilo veriyorum diye
bütün tezlerimi yıktı geçirdi akannehir
akannehirgeçen komşuma gittim kadının 2 çocuğu var ve ikisi de sezaryan ,görseniz kız gibi incecik
bir de demez mi ben emzirmeyi kesince kilo veriyorum diye
bütün tezlerimi yıktı geçirdi akannehir
Yok canım ya direk kilo veriyormuşsun emzirirken bacaklardan ve göbekten gidiyormuş ve çok kalori harcanıyormuş birde uykusuzluk peşinden koşturma gider hepsi
sen kg verdin diye Ege de mi verecek kaydirigubbakcemile3
oğlun büyüyor işte ne güzel.
aynen bence de olumunekankayizsmileYok canım ya direk kilo veriyormuşsun emzirirken bacaklardan ve göbekten gidiyormuş ve çok kalori harcanıyormuş birde uykusuzluk peşinden koşturma gider hepsi
biliyorum canım da o kadına şaşırdım asıl. insan emzirmeyi kesince nasıl kg verir hayret
biliyorum canım da o kadına şaşırdım asıl. insan emzirmeyi kesince nasıl kg verir hayret
Evet canım maşallah onun kilosu iyi :) birde artık hareketleri çok değişti sanki kemiklerine dokunuyorum gibi geliyor :) ve tepkileride :) evde ki herkes hissetti :) özellikle müzik ve süt-elma ikilisi onu mutlu ediyor hareketlendiriyor :)
neden erken alsın kı herşey normalse canım
elma ve pekmez yedıgımde çoşuyor benım kı de
off ben napıcam ya yeme düzenimi değiştirmedğim halde ve dikkat ettiğim halde kilo alıyorum sürekli
ay şaşırmış o kendini sempatiksalakcinni
Süt olsun diye abuk sabuk ne varsa yedirdilerse kıza onunla alakalıdır kafamçokkarıştı
Arkadaşım aradı ben gecelik bakmak istiyordum birlikte gidip ona baktık :) ama burayıda kaçırmışım sabahtan buyanada okumakla meşguldüm :) çok güldüm
off ben napıcam ya yeme düzenimi değiştirmedğim halde ve dikkat ettiğim halde kilo alıyorum sürekli
4. hamileliği olan 6 aydır yatan 3-4 defa hastanede yatan ve kan pıhtılaşması iğnesi kullanan biri pek normal sayılmaz..:)))))))belki ondandır...
dur bakalım 2 hfta sonra belli olur bakalım..
bide zayıflayınca o göbek pörsüycek eskisi gibi olmıycak dimi eyvahedigeldismile
bencede şaşırmış
zaten oda takımım beyaz diyince ne garip zevkin var , hastane odası gibi olacak dedi :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?