buldum özge koy kızının ismini sempatiksalakcinni
ben ela ismini de çok beğeniyom...
sonra bide dila ismini..
sağol canım :1hug:bende biliyorum iyi olacağını ama insanlar böyle eleştirince üzülüyorum
insan ister istemez etkileniyor malesef
bende öğlen uniden arkadaşlarla buluştum gerçi hepimiz aynı işi yapıyoz zaten öyle nostaljik bi buluşma değildi yane. Birtanesi kızıma çok güzel bir hastane çıkış seti almış %100 organik, birtanesi her çıktığında bişey alıp geliyor zaten bende 3 tane set aldım galiba biraz abartı oldu allahtan hepsi 0-3 aya göre ama şimdiden bunlar geliyorsa giydiremediğim çok şey olcak galiba . Ya arkadaşları sakın yeni doğan ve 0-3 ay almayın diye tmbihlesem ayıp olur mu kızlar ?? bilmiyorumkismile
Bence asya ismi super...Benımde kızımın ismi asya olcak inş.Manyakmı ya kım oluyoda yorum yapıyo ya.insanın beğendiği isme yorum yapmakda ne ya.Cevap veremedınmı canım sen o kişiye ya.Valla sinirlerim yıpranıyo artık terslıyıverıyom ben.Mıllet ne isim koycan dıye soramıyolar bıle.Beğenmeyen almasın küçük oğluna:mymeka:
bende öğlen uniden arkadaşlarla buluştum gerçi hepimiz aynı işi yapıyoz zaten öyle nostaljik bi buluşma değildi yane. Birtanesi kızıma çok güzel bir hastane çıkış seti almış %100 organik, birtanesi her çıktığında bişey alıp geliyor zaten bende 3 tane set aldım galiba biraz abartı oldu allahtan hepsi 0-3 aya göre ama şimdiden bunlar geliyorsa giydiremediğim çok şey olcak galiba . Ya arkadaşları sakın yeni doğan ve 0-3 ay almayın diye tmbihlesem ayıp olur mu kızlar ?? bilmiyorumkismile
buldum özge koy kızının ismini sempatiksalakcinni
ben ela ismini de çok beğeniyom...
Sonra bide dila ismini..
Gıcıkmışşşşş....
Birde ne derse begenirsin, istersen kulagina hasan huseyin okuttur
nasil olsa nufus'a ben kayit edecegim isimi diyor.
Sensi özge çok güzel bir isim daha söledi dila :) bayılrım dilalara çok atlı olurlar
dila nisa ela hepsi güzel isimler
aklinialirimsmileay efet elaaa çpok güsel isim yafsss
aynı dertten ben de muzdaribim, özellikle isim konusunda. koyacağımız ismi söyleyince herkesin ilk tepkisi şu da olabilir, bunu da düşünün gibi başka isim önermek oluyor. çok ayıp bişi aslında yaa biz bu ismi beğendik, bunu koyduk, kendi fikrini kendine saklada denmiyor...
hahahah kaydirigubbakcemile3ne diyeyim canım ya dediğin gibi beğenmeyen almaz oğluna. bir de onunla laf dalaşına mı gireyim.
evlat benim evladım ister asya koyarım ister lady diana:mymeka:
:roflol: :roflol:
sendeki fazla olanları bize yollasan ayıp mı olur acep bilmiyorumkismile
bende hala hastane cıkışı alamadım
bu gidişle bebiş eldekilerle öle karışık kurusuk idare edecek sempatiksalakcinni
fiat almina sempatiksalakcinnibir de en önemlisini yazmamışım yaa..bu hamile değildi daha biz isimlerden konuşuyorduk ben dedimki kızım olursa adını almina koyucam.çok hoşuma gidiyor diye birkaç isim saydım işte o sıralar hoşuma giden ama almina olur herhalde diye..o da baska isimler saydı o sırada.gidip kızına benim istediğim ismi koydu tabi ben baya bir şok oldum..simdi ne koyacaksın kızına isim diye sordu ben de söyledim hee güzelmiş dedi e senbaşka isimler sayıyordun dedi ben de artık onlar hoşuma gitmiyor dedim.hemen bu almina ismini duyan bayılıyor herkes cok beğeniyor dedi hee güzel o da dedim biraz yalançıı bir edayla kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
sendeki fazla olanları bize yollasan ayıp mı olur acep bilmiyorumkismile
bende hala hastane cıkışı alamadım
bu gidişle bebiş eldekilerle öle karışık kurusuk idare edecek sempatiksalakcinni
bir de en önemlisini yazmamışım yaa..bu hamile değildi daha biz isimlerden konuşuyorduk ben dedimki kızım olursa adını almina koyucam.çok hoşuma gidiyor diye birkaç isim saydım işte o sıralar hoşuma giden ama almina olur herhalde diye..o da baska isimler saydı o sırada.gidip kızına benim istediğim ismi koydu tabi ben baya bir şok oldum..simdi ne koyacaksın kızına isim diye sordu ben de söyledim hee güzelmiş dedi e senbaşka isimler sayıyordun dedi ben de artık onlar hoşuma gitmiyor dedim.hemen bu almina ismini duyan bayılıyor herkes cok beğeniyor dedi hee güzel o da dedim biraz yalançıı bir edayla kaydirigubbakcemile3
bir de en önemlisini yazmamışım yaa..bu hamile değildi daha biz isimlerden konuşuyorduk ben dedimki kızım olursa adını almina koyucam.çok hoşuma gidiyor diye birkaç isim saydım işte o sıralar hoşuma giden ama almina olur herhalde diye..o da baska isimler saydı o sırada.gidip kızına benim istediğim ismi koydu tabi ben baya bir şok oldum..simdi ne koyacaksın kızına isim diye sordu ben de söyledim hee güzelmiş dedi e senbaşka isimler sayıyordun dedi ben de artık onlar hoşuma gitmiyor dedim.hemen bu almina ismini duyan bayılıyor herkes cok beğeniyor dedi hee güzel o da dedim biraz yalançıı bir edayla kaydirigubbakcemile3
hahahah kaydirigubbakcemile3ne diyeyim canım ya dediğin gibi beğenmeyen almaz oğluna. bir de onunla laf dalaşına mı gireyim.
evlat benim evladım ister asya koyarım ister lady diana:mymeka:
aynı dertten ben de muzdaribim, özellikle isim konusunda. koyacağımız ismi söyleyince herkesin ilk tepkisi şu da olabilir, bunu da düşünün gibi başka isim önermek oluyor. çok ayıp bişi aslında yaa biz bu ismi beğendik, bunu koyduk, kendi fikrini kendine saklada denmiyor...
ay deli mi negeçende arkadaşımla konuşuyorum
ismi asya olacak dedim diyor bende asya istedim ama sonra daha modern olsun diye ipek koyduk akannehirakannehir
ismin moderni mi olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?