2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buldum özge koy kızının ismini sempatiksalakcinni

ben ela ismini de çok beğeniyom...
sonra bide dila ismini..

Sensi özge çok güzel bir isim daha söledi dila :) bayılrım dilalara çok atlı olurlar

dila nisa ela hepsi güzel isimler

sağol canım :1hug:bende biliyorum iyi olacağını ama insanlar böyle eleştirince üzülüyorum
insan ister istemez etkileniyor malesef

aynı dertten ben de muzdaribim, özellikle isim konusunda. koyacağımız ismi söyleyince herkesin ilk tepkisi şu da olabilir, bunu da düşünün gibi başka isim önermek oluyor. çok ayıp bişi aslında yaa biz bu ismi beğendik, bunu koyduk, kendi fikrini kendine saklada denmiyor...

O benim de geldi aklıma. Ayıp olmaz sanırım ya ne farkeder ki aynı şeyin bedenleri var nasılsa. 0-3 alacağına 3-6 alcaklar alt tarafı veya 6-9

hahahah kaydirigubbakcemile3ne diyeyim canım ya dediğin gibi beğenmeyen almaz oğluna. bir de onunla laf dalaşına mı gireyim.
evlat benim evladım ister asya koyarım ister lady diana:mymeka:

NEden olsun canım sonuçta giydiremessen bir anlamı olmayacak ki . Bence ben ilk 3 ay için herşeyi aldım de onlarda sonrası için alırlar

Gıcıkmışşşşş....

bir de en önemlisini yazmamışım yaa..bu hamile değildi daha biz isimlerden konuşuyorduk ben dedimki kızım olursa adını almina koyucam.çok hoşuma gidiyor diye birkaç isim saydım işte o sıralar hoşuma giden ama almina olur herhalde diye..o da baska isimler saydı o sırada.gidip kızına benim istediğim ismi koydu tabi ben baya bir şok oldum..simdi ne koyacaksın kızına isim diye sordu ben de söyledim hee güzelmiş dedi e senbaşka isimler sayıyordun dedi ben de artık onlar hoşuma gitmiyor dedim.hemen bu almina ismini duyan bayılıyor herkes cok beğeniyor dedi hee güzel o da dedim biraz yalançıı bir edayla kaydirigubbakcemile3

Birde ne derse begenirsin, istersen kulagina hasan huseyin okuttur
nasil olsa nufus'a ben kayit edecegim isimi diyor.

Bak yaaaa ne yapacan canım son ana kadar fikrini değiştirmeye çalış olmadı artık kabul edecen 2.ye sen koyarsın artık

geçende arkadaşımla konuşuyorum
ismi asya olacak dedim diyor bende asya istedim ama sonra daha modern olsun diye ipek koyduk akannehirakannehir
ismin moderni mi olur yaa

hahahah kaydirigubbakcemile3ne diyeyim canım ya dediğin gibi beğenmeyen almaz oğluna. bir de onunla laf dalaşına mı gireyim.

Nan, gelinimin adı Kenya diilmiydi

sen bu cumartesi kesin alırsın hastane çıkışını canım. İrem bebenin ataların ordaki mağazasına bir gir alt katında çok güzel setler var.

Bu arada benim kız toraman olup giyemezse bende hepinizden erken doğurursam zaten bende sonra doğurcaklara göndermeyi düşünürüm tabikide gerçi herkesin herşeyi tamam olur o zaman ama olsun hiç giyilmemesinden iyidir

fiat almina sempatiksalakcinni

meloşa sevgilerimnen sempatiksalakcinni

ŞAKA YAPIYOSUN SEN VE ALMAMAK ÖLEMİ İNANMIYORM HADI BEN OLSM NESE NORMALDEE FASFAKIR OLARK:)aklinialirimsmile

hakkaten gıcıkmış yanii.çok tuhaf sositososito

Hahahah çok iyi yapmışsın canım kıl insanlar işte kimse kimsenin iyiliğini çekemiyor bu zamanda

Vall benım soyledıklerım hep beğendı.Bıtane bıle beğenmeyen cımadı.Hatta turkan şorayın al yazmalımdakı ismi fılan ne guzel dedıler.Artık çemkirmemdenmi korktular başka bişeydenmı bılmıyom.Bıde şu ismide düşünün istersenız dıyolarmış ya leach'e deli oldum ya.O düşünmüş zaten sanane sen nıye düşünüyonda ona düşün diyon.ey allam ya:mymeka:alsanaalsanasmile

Aynen ya. Geçen kaşçıma gittim ismi ne olcak dedi. Ben de saf saf başladım aslında duru falan hoşuma gidiyordu ama şuan düşünmüyorum onu dememe kalmadı kadındaki tepki

Ayyy Duru koyma bizim bi tanıdık var adı duru çok gıcık bi kız ailesi de çok gıcık zaten sakın koyma...

Hayy dedim töbe töbeee ona noluyorsa

ıyyy boğazlasana onu yaaaaaaaaaa kıskanc şeyy haset

geçende arkadaşımla konuşuyorum
ismi asya olacak dedim diyor bende asya istedim ama sonra daha modern olsun diye ipek koyduk akannehirakannehir
ismin moderni mi olur yaa
ay deli mi ne
asya da son derece modern bi isim
hatta ipekten daha modern
adamı hasta etmesin :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…