2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım :1hug:bende biliyorum iyi olacağını ama insanlar böyle eleştirince üzülüyorum
insan ister istemez etkileniyor malesef

Amaaaan baydi haa sabahtan aksama kadar hava, benim kizimin adi bilem yohhh. :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3

annemi aradım demin gebzeden kalkıp eminönüne gelmiş bebişe mevlüt kıyafeti ,hastane ve sonrasında kullansın diye valiz almış bir de uyku setini almış daha başka seyler de saydı ..ay alem benim bu annem ya alma dedikce daha cok alıyor

Amaaaan baydi haa sabahtan aksama kadar hava, benim kizimin adi bilem yohhh. :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden
benimkinin hem odası hem de adı var ama gene de beğendiremiyoruz :roflol:
kızına da isim koy artık . ismiyle seslen alşsın ismine. hadi eşyaya birşey demem de isim için neyi bekliyorsun aa benim akıllım

Bizim hoduk bi Azra tutturmus gidiyor bi kafasindan cikartip atamadim yav. alsanaalsanasmile

haklısın canım böyleleri evlenirsin kocanı beğenmez. çocuk yapsan çocuğunu beğenmez. kendi hallerine bırakmak lazım

aynen kesinlikle mesela benim bir arkadasım var acaip kompleksli biri negatif ne varsa onu görür facebooktaki fotolarımı görmüş sadece cok kg almışsın oldu yorumu kaydirigubbakcemile3 ben de evt dedim o da gecen haziranda doğurdu ve hala veremedi kg hamileliği çok sorunlu gecti bebeği de çok huysuz illallah dedirtiyor yani.bana hamile kaldığımda görücez simdi seni de anlarsın beni diyordu daha dur diyordu ilk öğrendiğinde bulantım yok henüz dedim..benim sorunum olmadı rahat geçirdim 6 ayı son 3 aya da allah kerim artık.simdi de bebek doğunca görürsün sen gününü diyor.yani demek istediğim illa kendi yaşadığı olumsuzlukları bana da yaşatıp mutlu olacak ya da işte benim yaşadığım bir güzelliğin hamilelik gibi en negatif yanını görüp bunu dile getiriyor sadece.yazık ben üzülüyorum bu insanlar için inanki...

Yok vallaha nuh diyor peygamber demiyor gelde odunla dovme odun herifi. klava:
buldum özge koy kızının ismini sempatiksalakcinni

ben ela ismini de çok beğeniyom...
sonra bide dila ismini..

Bence asya ismi super...Benımde kızımın ismi asya olcak inş.Manyakmı ya kım oluyoda yorum yapıyo ya.insanın beğendiği isme yorum yapmakda ne ya.Cevap veremedınmı canım sen o kişiye ya.Valla sinirlerim yıpranıyo artık terslıyıverıyom ben.Mıllet ne isim koycan dıye soramıyolar bıle.Beğenmeyen almasın küçük oğluna:mymeka:

bende öğlen uniden arkadaşlarla buluştum gerçi hepimiz aynı işi yapıyoz zaten öyle nostaljik bi buluşma değildi yane. Birtanesi kızıma çok güzel bir hastane çıkış seti almış %100 organik, birtanesi her çıktığında bişey alıp geliyor zaten bende 3 tane set aldım galiba biraz abartı oldu allahtan hepsi 0-3 aya göre ama şimdiden bunlar geliyorsa giydiremediğim çok şey olcak galiba . Ya arkadaşları sakın yeni doğan ve 0-3 ay almayın diye tmbihlesem ayıp olur mu kızlar ?? bilmiyorumkismile

Gıcıkmışşşşş....

buldum özge koy kızının ismini sempatiksalakcinni

ben ela ismini de çok beğeniyom...
sonra bide dila ismini..

Anacim guzel isim bulmak mesele degil.
Bizim herif bozuk plak gibi bir isimde takili kaldi onu da ben istemiyorum.

Ben simdiye kadar kactane isim buldum sevdim, sevmedi diye vazgectim.
Bizimki de birtane isim begendi ondan da vazgecmiyor. :umursamaz:

Aynen öle insan okadar çok ki benim en yakın akrabalarım yaptı bana :) geçen bana gelmişler şehir dışından bir akrabamızla kadıncağıza beni nasıl anlattılarsa kapıdan girerken hani bu kız için çok kilo almış ğatlayacak neredeyse doğuracak gibi diyordunuz hamile bukadarda olacak dedi :) bakış açısı işte .

:roflol: :roflol:

sendeki fazla olanları bize yollasan ayıp mı olur acep bilmiyorumkismile

bende hala hastane cıkışı alamadım
bu gidişle bebiş eldekilerle öle karışık kurusuk idare edecek sempatiksalakcinni

Bizim hoduk bi Azra tutturmus gidiyor bi kafasindan cikartip atamadim yav. alsanaalsanasmile

kafasına tavayla vursan belki hafızasını kaybeder ne dersin sempatiksalakcinni
azra da güzel isim ama azıcık kulağa kaba geliyor.zeynep ismini çok severim ama kızıma koyamadım, çünkü annemin ismi bilmiyorumkismile

o insanlara yapacak birşey yok malesef canım. başkalarının mutsuzluğundan mutlu oluyorlarsa içleri kararmış demektir.

Tüh yaaa ne güzel de isim bulmuştuk bak erkek olsa sabah bir akıl vermişti eski erkek ark. adı derdin :) ama şimdi onuda diyemicen ...

Birde ne derse begenirsin, istersen kulagina hasan huseyin okuttur
nasil olsa nufus'a ben kayit edecegim isimi diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…