sağol canım :1hug:bende biliyorum iyi olacağını ama insanlar böyle eleştirince üzülüyorum
insan ister istemez etkileniyor malesef
ayy ordaki asya ne sevimli bi kız yaa bende bayılıyorum ona valla
Amaaaan baydi haa sabahtan aksama kadar hava, benim kizimin adi bilem yohhh. :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3
Amaaaan baydi haa sabahtan aksama kadar hava, benim kizimin adi bilem yohhh. :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3
Canım sen daha kocanı kandıramadın mı?
delikafaduldendelikafadulden
benimkinin hem odası hem de adı var ama gene de beğendiremiyoruz :roflol:
kızına da isim koy artık . ismiyle seslen alşsın ismine. hadi eşyaya birşey demem de isim için neyi bekliyorsun aa benim akıllım
haklısın canım böyleleri evlenirsin kocanı beğenmez. çocuk yapsan çocuğunu beğenmez. kendi hallerine bırakmak lazım
buldum özge koy kızının ismini sempatiksalakcinniYok vallaha nuh diyor peygamber demiyor gelde odunla dovme odun herifi.klava:
Yok vallaha nuh diyor peygamber demiyor gelde odunla dovme odun herifi.klava:
buldum özge koy kızının ismini sempatiksalakcinni
bence de
:lepi:
aynen kesinlikle mesela benim bir arkadasım var acaip kompleksli biri negatif ne varsa onu görür facebooktaki fotolarımı görmüş sadece cok kg almışsın oldu yorumu kaydirigubbakcemile3 ben de evt dedim o da gecen haziranda doğurdu ve hala veremedi kg hamileliği çok sorunlu gecti bebeği de çok huysuz illallah dedirtiyor yani.bana hamile kaldığımda görücez simdi seni de anlarsın beni diyordu daha dur diyordu ilk öğrendiğinde bulantım yok henüz dedim..benim sorunum olmadı rahat geçirdim 6 ayı son 3 aya da allah kerim artık.simdi de bebek doğunca görürsün sen gününü diyor.yani demek istediğim illa kendi yaşadığı olumsuzlukları bana da yaşatıp mutlu olacak ya da işte benim yaşadığım bir güzelliğin hamilelik gibi en negatif yanını görüp bunu dile getiriyor sadece.yazık ben üzülüyorum bu insanlar için inanki...
buldum özge koy kızının ismini sempatiksalakcinni
ben ela ismini de çok beğeniyom...
sonra bide dila ismini..
aynen kesinlikle mesela benim bir arkadasım var acaip kompleksli biri negatif ne varsa onu görür facebooktaki fotolarımı görmüş sadece cok kg almışsın oldu yorumu kaydirigubbakcemile3 ben de evt dedim o da gecen haziranda doğurdu ve hala veremedi kg hamileliği çok sorunlu gecti bebeği de çok huysuz illallah dedirtiyor yani.bana hamile kaldığımda görücez simdi seni de anlarsın beni diyordu daha dur diyordu ilk öğrendiğinde bulantım yok henüz dedim..benim sorunum olmadı rahat geçirdim 6 ayı son 3 aya da allah kerim artık.simdi de bebek doğunca görürsün sen gününü diyor.yani demek istediğim illa kendi yaşadığı olumsuzlukları bana da yaşatıp mutlu olacak ya da işte benim yaşadığım bir güzelliğin hamilelik gibi en negatif yanını görüp bunu dile getiriyor sadece.yazık ben üzülüyorum bu insanlar için inanki...
:roflol: :roflol:Bence asya ismi super...Benımde kızımın ismi asya olcak inş.Manyakmı ya kım oluyoda yorum yapıyo ya.insanın beğendiği isme yorum yapmakda ne ya.Cevap veremedınmı canım sen o kişiye ya.Valla sinirlerim yıpranıyo artık terslıyıverıyom ben.Mıllet ne isim koycan dıye soramıyolar bıle.Beğenmeyen almasın küçük oğluna:mymeka:
sendeki fazla olanları bize yollasan ayıp mı olur acep bilmiyorumkismilebende öğlen uniden arkadaşlarla buluştum gerçi hepimiz aynı işi yapıyoz zaten öyle nostaljik bi buluşma değildi yane. Birtanesi kızıma çok güzel bir hastane çıkış seti almış %100 organik, birtanesi her çıktığında bişey alıp geliyor zaten bende 3 tane set aldım galiba biraz abartı oldu allahtan hepsi 0-3 aya göre ama şimdiden bunlar geliyorsa giydiremediğim çok şey olcak galiba . Ya arkadaşları sakın yeni doğan ve 0-3 ay almayın diye tmbihlesem ayıp olur mu kızlar ?? bilmiyorumkismile
Bizim hoduk bi Azra tutturmus gidiyor bi kafasindan cikartip atamadim yav. alsanaalsanasmile
Tüh yaaa ne güzel de isim bulmuştuk bak erkek olsa sabah bir akıl vermişti eski erkek ark. adı derdin :) ama şimdi onuda diyemicen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?