Nan, gelinimin adı Kenya diilmiydi
sen bu cumartesi kesin alırsın hastane çıkışını canım. İrem bebenin ataların ordaki mağazasına bir gir alt katında çok güzel setler var.
Bu arada benim kız toraman olup giyemezse bende hepinizden erken doğurursam zaten bende sonra doğurcaklara göndermeyi düşünürüm tabikide gerçi herkesin herşeyi tamam olur o zaman ama olsun hiç giyilmemesinden iyidir
geçende arkadaşımla konuşuyorum
ismi asya olacak dedim diyor bende asya istedim ama sonra daha modern olsun diye ipek koyduk akannehirakannehir
ismin moderni mi olur yaa
fiat almina sempatiksalakcinni
meloşa sevgilerimnen sempatiksalakcinni
ismi asya olacak dedim diyor bende asya istedim ama sonra daha modern olsun diye ipek koyduk akannehirakannehir
ay deli mi ne
asya da son derece modern bi isim
hatta ipekten daha modern
adamı hasta etmesin :mymeka:
falla almadım
ŞAKA YAPIYOSUN SEN VE ALMAMAK ÖLEMİ İNANMIYORM HADI BEN OLSM NESE NORMALDEE FASFAKIR OLARK:)aklinialirimsmile
ay deli mi ne
asya da son derece modern bi isim
hatta ipekten daha modern
adamı hasta etmesin :mymeka:
Asya modern değil miymiş? Biz çok çağdışı kalmışız.
o şimdiki adı sempatiksalakcinni
doğunca asya olacak
bir de en önemlisini yazmamışım yaa..bu hamile değildi daha biz isimlerden konuşuyorduk ben dedimki kızım olursa adını almina koyucam.çok hoşuma gidiyor diye birkaç isim saydım işte o sıralar hoşuma giden ama almina olur herhalde diye..o da baska isimler saydı o sırada.gidip kızına benim istediğim ismi koydu tabi ben baya bir şok oldum..simdi ne koyacaksın kızına isim diye sordu ben de söyledim hee güzelmiş dedi e senbaşka isimler sayıyordun dedi ben de artık onlar hoşuma gitmiyor dedim.hemen bu almina ismini duyan bayılıyor herkes cok beğeniyor dedi hee güzel o da dedim biraz yalançıı bir edayla kaydirigubbakcemile3
falla almadım
uyku seti fln da almadım daha sempatiksalakcinni
asya modern değilmiymiş hay allahım ya enteresan bu insanlar zaten şu isim konusunda herkes ayrı bir yorum söylüyor hiç takılma bence süper bir isim .. anlamı da süper..
Yunan mitolojisinde denizler tanrisinin kizi olan bir deniz kizi ya da su perisi olarak geciyor asya ve denizler tanrisi asya kitasina kizinin adini veriyor,ayrica promethe ve atlas’in annesi oldugu da söyleniyor,bir arkadasim bu ismin kökeninin yunan mitolojisinden daha eski bir kaynaya mesela süme Bildiğim kadarıyla asya nın bir anlamı da eski asya mitolojisinde güzellik kraliçesi veya güzellik tanrıçası analmına gelmektedir. Asya da kıtası da adını buradan almıştır.
ben de bir ara düşünmüştüm asya dila naz bunlar arasında kalmıştım çok ama sonra masal dedim masaldan da vazgeçtim duru oldu sonra kızımın adı kaydirigubbakcemile2
yok archiye öle diyen arkadaşının ipeği modern değilyaaa İpeke de laf etmeyin yaaabenim kızım olursa adı ipek olacak :)
Ama Asya çok güzel her ismin kendine göre güzelliği tatlılığı var :)
Bende sinir oluyorum şu isim konusuna yorum yapanlara. Geçen banada sordu biri sonra direk yorumu ayşeyi anladımda naz neymiş özenti olmuş dedi bendeki cevap sanane çocuğumu nufusunamı alcan benim çocuğum babasıyla beraber koyduk , sen önce bir evlen sonra çocuk yap kendin daha az özenti bi isim bulursun dedim sustu. Sonrasında da en sinir olduğum şey başka insanların çocukları hakkında verdikleri kararlara yorum yapan haddini bilmeyenler dedim.Braz abartmış olabilirim ama bunları aynen söyleyince özür dilemek zorunda kaldı valla.
falla almadım
uyku seti fln da almadım daha sempatiksalakcinni
ıyy yağmur nasıl isim kız elizabeth koyaydın keşke , hem daha modernkaydirigubbakcemile3
sen de jonathan falan koy ali emir de neymiş ne kadar banalllll-tatlicadiarzu-
bizim ismide fazla modern buluyorlar, şööle klasik bişi koyun diyorlar ama aslında osmanlıca bir isim...
kızlar var mı önemli bişi... Yoksa burdan dalayım mı konuya :) zaten 1 saatten az zamanım kalmış benim sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ıyy yağmur nasıl isim kız elizabeth koyaydın keşke , hem daha modernkaydirigubbakcemile3
sen de jonathan falan koy ali emir de neymiş ne kadar banalllll-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?