2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nan, gelinimin adı Kenya diilmiydi

o şimdiki adı sempatiksalakcinni
doğunca asya olacak

irem bebenin takımları çok küçük .hemde çok pahalı geldi bana
bebek biraz iri olursa giyemez. satıcı kız bile öyle söyledi bana

geçende arkadaşımla konuşuyorum
ismi asya olacak dedim diyor bende asya istedim ama sonra daha modern olsun diye ipek koyduk akannehirakannehir
ismin moderni mi olur yaa

Asya modern değil miymiş? Biz çok çağdışı kalmışız.

fiat almina sempatiksalakcinni
meloşa sevgilerimnen sempatiksalakcinni

Hahaha benden uzun yaşican

ismi asya olacak dedim diyor bende asya istedim ama sonra daha modern olsun diye ipek koyduk akannehirakannehir

asya modern değilmiymiş hay allahım ya enteresan bu insanlar zaten şu isim konusunda herkes ayrı bir yorum söylüyor hiç takılma bence süper bir isim .. anlamı da süper..
Yunan mitolojisinde denizler tanrisinin kizi olan bir deniz kizi ya da su perisi olarak geciyor asya ve denizler tanrisi asya kitasina kizinin adini veriyor,ayrica promethe ve atlas’in annesi oldugu da söyleniyor,bir arkadasim bu ismin kökeninin yunan mitolojisinden daha eski bir kaynaya mesela süme Bildiğim kadarıyla asya nın bir anlamı da eski asya mitolojisinde güzellik kraliçesi veya güzellik tanrıçası analmına gelmektedir. Asya da kıtası da adını buradan almıştır.
ben de bir ara düşünmüştüm asya dila naz bunlar arasında kalmıştım çok ama sonra masal dedim masaldan da vazgeçtim duru oldu sonra kızımın adı kaydirigubbakcemile2

ay deli mi ne
asya da son derece modern bi isim
hatta ipekten daha modern
adamı hasta etmesin :mymeka:

yaaa İpeke de laf etmeyin yaaa benim kızım olursa adı ipek olacak :)

Ama Asya çok güzel her ismin kendine göre güzelliği tatlılığı var :)

ay deli mi ne
asya da son derece modern bi isim
hatta ipekten daha modern
adamı hasta etmesin :mymeka:

ıyy yağmur nasıl isim kız elizabeth koyaydın keşke , hem daha modernkaydirigubbakcemile3

Asya modern değil miymiş? Biz çok çağdışı kalmışız.

sen de jonathan falan koy ali emir de neymiş ne kadar banalllll-tatlicadiarzu-

bizim ismide fazla modern buluyorlar, şööle klasik bişi koyun diyorlar ama aslında osmanlıca bir isim...

Kızlar var mı önemli bişi... yoksa burdan dalayım mı konuya :) zaten 1 saatten az zamanım kalmış benim sempatiksalakcinni

Abooo hem de çok gıcıkmış ya... ohaoldumsmile Sen şey de bence su markası gibi pek hoşuma gitmiyor artık :ecrin_bebek:

Bende sinir oluyorum şu isim konusuna yorum yapanlara. Geçen banada sordu biri sonra direk yorumu ayşeyi anladımda naz neymiş özenti olmuş dedi bendeki cevap sanane çocuğumu nufusunamı alcan benim çocuğum babasıyla beraber koyduk , sen önce bir evlen sonra çocuk yap kendin daha az özenti bi isim bulursun dedim sustu. Sonrasında da en sinir olduğum şey başka insanların çocukları hakkında verdikleri kararlara yorum yapan haddini bilmeyenler dedim.Braz abartmış olabilirim ama bunları aynen söyleyince özür dilemek zorunda kaldı valla.

evet bende mitolojideki anlamını beğendiğim için koyuyorum .
ama yok 2. çocuğun ismini de avrupa koyarsın, yok modern değil diye deli ediyorlar beni:mymeka:

yaaa İpeke de laf etmeyin yaaa benim kızım olursa adı ipek olacak :)

Ama Asya çok güzel her ismin kendine göre güzelliği tatlılığı var :)
yok archiye öle diyen arkadaşının ipeği modern değil
senin ipeğin modern sempatiksalakcinni

şaka maka ipek ismini çok severim ben
ilkokuldan hala görüştüğüm bir arkadaşımın ismidir aynı zamanda

helal sana zeynooo :lepi::teytey:sositososito

falla almadım
uyku seti fln da almadım daha sempatiksalakcinni

HYR EBNDE ALMDM AMA ANAMLR BİŞLR ALMŞ ONLRI BEKLYRM DIYE HASTANE CIKISINA COK SASRDM MALM SEN ALISVERIS DELISI OLMŞTUN BİARAsempatiksalakcinni

ıyy yağmur nasıl isim kız elizabeth koyaydın keşke , hem daha modernkaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Amerikalılara sorsan herhalde onlar da Jonathan Elizabeth için "aaa daha modern isim bulamadın mı" derler

bizim ismide fazla modern buluyorlar, şööle klasik bişi koyun diyorlar ama aslında osmanlıca bir isim...

Alin koyacaktın sen kızın adını dimi. bence çok güzel bir isim

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben yagmir koyacam, böle yabancı isim gibi olcek sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…