bu kum beji çok koyu bi renk değil dimi kızlar ya bende 15 gün sonra boya yaptırıcam ya salonu o renk istiyorum koltuklarım krem rengi ne renk yaptırsam sizce
sabah izmirli hamişler topiğinde gördüm ben seni hatta dedim haziran annesi olcakmış bizim topiğe çağırayım diye. Ben çağırmadan sen gelmişsin nasıl bi frekans yolladıysam artıkın :1hug:
Heee ne biliyim haftasonu izmire felan gelcen sandım
Ben 27 haftalık hamileyim bayanlarkızım olucak sağlıkla inş.............
Ben 27 haftalık hamileyim bayanlarkızım olucak sağlıkla inş.............
İstanbul Bejine baktın mı hiç?
sempatiksalakcinni meselaa kuşummmsempatiksalakcinni
Lovefun aslında ben daha önce de 2 defa slm yazdım da cevap gelmedi ben de yüzsüzlük yapayım bi daha atayım slm dedim :lepi:
bu kum beji çok koyu bi renk değil dimi kızlar ya bende 15 gün sonra boya yaptırıcam ya salonu o renk istiyorum koltuklarım krem rengi ne renk yaptırsam sizce
Lovefun aslında ben daha önce de 2 defa slm yazdım da cevap gelmedi ben de yüzsüzlük yapayım bi daha atayım slm dedim :lepi:
maşallah..allahım sağlıkla kucağına versin..
dur kız hemen sorma düşünmem lazım bilmiyorumkismile
akşam fırın bozuktu dersime çalışamadım
canım bi tane en küçükten aldım
bir de en küçüğün bir büyüğünden
koltukların kremse kum beji yakışmaz. kum beji çok açık bir renk
bak yeni çıkan karamel rengi var onu deneyebilirsin
http://www.keyshowroom.com/default.aspx?id=renkler_iccephe
bak burada güzel renkler var
harikasın lovfun cum sn ondn pozıtf elektrıkk
ii yaptn burası kalabalık sohbt hızlı ılerlıyor kusp gıtmcn alınganlıkda yapmıcan sureklı slm yazcn pes etmeyen kazanırrrarada cunku muhabbetler kaynayabılyr kişiye özel deıl bu baştan soluyoruz bakD:
'bağğğzı' kişiler hava atmaya çalışmaktan hatalarını düzeltmeye fırsat bulamazlar canım..
hata düzeltmek önemli değildir zaten onlar için..
geçmiş olsun
benim de en son 18 haziran görünüyordu..benimde doğum tarihim 25 haziran görünüyor ama 2 hafta öncesinden tetikte olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?