- Konu Sahibi daemon
- #76.561
leach alçıdan astar çekersen en kolay yoldan halledersin
ama yok uğraşacağım dersen çok kat boya sürmen gerekir. malesef bildiğim çözümler bunlar.
hımmmm anladım, o da çok iş yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leach alçıdan astar çekersen en kolay yoldan halledersin
ama yok uğraşacağım dersen çok kat boya sürmen gerekir. malesef bildiğim çözümler bunlar.
kız tahminde ettim haaaa daha önce ösgeye adaş muhabbeti yapmıştın çünküm deme ondan hatırlamıyom dedim. Bu arada gruba girdikten sonra bize arkadaşlıkta gönder
iyi nıyetını anlıyorum canım..
ama ınsan bı kere hata yaparsa anlarsında defalarca bunu anlamamzlıktan gelıp dalgasına bakarsa o zamn ıs degısır..
sız yenı farkettınız ama bırı bını gectı bu ne yazıkkı..
he bırde soyle bısey var.
burası reel degıl netıcede ama burada reeldede gorustugum ve cok sevdıgım arkadaslarım var.
bu yuzden sadece sanal olarak dusunemem burayı
kımse kımseyı enayı yeıne koymasın
ınsanın suratına bakınca bırazcık ne oldugu zaten anlasılıyor.
herkes bırbırınıde facede ekledı
ozel resımlerını gorup ordanda bırbırımızı takıp eıdyoruz yanı sanldan cıktı burası o yuzden daha dıkkatlı olup karsımızdakının sadce bu topıctekı nıckın ardında bı ınsan olmadıgının farkında olup ona gore yazısmalıyız burda.
ınsanların tercıhlerı vardır.
burası herkese acık bı yer ama sen her ınsanla arkadas olabılır mısın..
bunun ıcın krıterlerın vardır dımı.
ıste o kısı benım krıterlerıme hıc uymuyor.
ve burdan gıtmesıne son derece sevındım..
benden nefret ettıgını bılıyorum o zamn ugramasın benım actıgım topıce.
bu ATATÜRK'ü sevmeyen ınsanın ATATTÜRK'ün kurdugu ülkede gocunmadan yasamsı gıbı bısey...
konuyla ne alaka dıceksın azcık profıl ınceleyın annarsınız kıslar..
Benim ooooo. Nicki nereye yazcaktım ayol mesaj yazamıyosun ki üye olmadan :uhm:
kızlar bende girdim face onay bekliyorum
:) varsın canım :)
ben ekledim sini yiurum kendime aklinialirimsmile
iyi nıyetını anlıyorum canım..
ama ınsan bı kere hata yaparsa anlarsında defalarca bunu anlamamzlıktan gelıp dalgasına bakarsa o zamn ıs degısır..
sız yenı farkettınız ama bırı bını gectı bu ne yazıkkı..
he bırde soyle bısey var.
burası reel degıl netıcede ama burada reeldede gorustugum ve cok sevdıgım arkadaslarım var.
bu yuzden sadece sanal olarak dusunemem burayı
kımse kımseyı enayı yeıne koymasın
ınsanın suratına bakınca bırazcık ne oldugu zaten anlasılıyor.
herkes bırbırınıde facede ekledı
ozel resımlerını gorup ordanda bırbırımızı takıp eıdyoruz yanı sanldan cıktı burası o yuzden daha dıkkatlı olup karsımızdakının sadce bu topıctekı nıckın ardında bı ınsan olmadıgının farkında olup ona gore yazısmalıyız burda.
ınsanların tercıhlerı vardır.
burası herkese acık bı yer ama sen her ınsanla arkadas olabılır mısın..
bunun ıcın krıterlerın vardır dımı.
ıste o kısı benım krıterlerıme hıc uymuyor.
ve burdan gıtmesıne son derece sevındım..
benden nefret ettıgını bılıyorum o zamn ugramasın benım actıgım topıce.
bu ATATÜRK'ü sevmeyen ınsanın ATATTÜRK'ün kurdugu ülkede gocunmadan yasamsı gıbı bısey...
konuyla ne alaka dıceksın azcık profıl ınceleyın annarsınız kıslar..
sempatiksalakcinniayy çok hoşuma giti yaa mükemelsiniz kızlarr oğlum sizleri görünce takllalar attı özge kabul ettim
ayy çok hoşuma giti yaa mükemelsiniz kızlarr oğlum sizleri görünce takllalar attı özge kabul ettim
kim o nan kaydirigubbakcemile3paris hiltonu gider sağdan döner ken soldan sollarsın sen kendini biliyorsunn
olumunekankayizsmile arkanda değil yanındayım