2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr yaaa ne diyorum hala yorum yapıyosunuz...............

uklacım haklısın..
konu çok saptı aslında..
bence de kapanması en doğrusu

hoşgeldinn..[/QUOTE]

yaaaa hoşbulduk da bitanesi olaydan fransız kaldım çatlamadan geriye gidip sessizce okuyup susayım ukla aba beni dövmesin ay bu kadarda merak olmaz bende canım sanırım hamileliktenbilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
kısalr benım oslemek ıstedıgım sanıırm yanlıs anlasıldı..

konuyu kapatsak ıyı olcak..
bız zengıncılık oynamaya devam edelım=))

Kızlarrr yeter artıkkk sabahtan beri
şu an o kişi sayfada yok
olmadık yerlere varacak yazılar
o yüzden bu muhabbeti bitirmenizi rica ediyorum..
kimse kimseyi kırmasın artık
tamam bazı şeylerde hata yapıyor olabilir farkında yada değil
ama konu kapansın lütfen...

valla uyarını görmeden yazdım, haklısın aslında ama ben hayatımda ilk kez böyle biriyle tanışmıştım, yorum yapmadan edemedimbilmiyorumkismile
1-2-3 tıp...

kızlar yazılara artık alıntı yapmayın lütfenn...

kısalr benım oslemek ıstedıgım sanıırm yanlıs anlasıldı..

konuyu kapatsak ıyı olcak..
bız zengıncılık oynamaya devam edelım=))

ama bu haksızlık şifreli konuşmayın benim jeton hem eğri hem 9 köşeli anlayana kadar bebişim askere gider valla:dilcikar:

anam yemeğe gittim geldim ukla sinirlenmiş
tamam bende sustum zaten olay artık huzura erdi. uzatmanın manası yok biz ortadirek hayatımıza geri dönelim

sende gel artık topıce düzenlı olarak yıvrummsempatiksalakcinni

aşkım geceleri yatamıyorum sağa sola dönerken sanki beni dövüyorlar sabaha doğru uyuyorum genelde sonra etrafı toparla yemek yap şunu bunu yapayım derken kocişim geliyor oda maşallahı var kene gibi yapıştımı bırakmıyor uff birazdan da kalkıp yemek yapıcam sarma sarayım dedim ama erunuyorum yaz gelsede domates bibier patlıcan la kolaya kaçayım iyice tembeleştim bayanssulusmilekokoşluktanda geri kaldım beni çöpte bulsanız kaldırmazsınız vallamafoldumben

aşkım geceleri yatamıyorum sağa sola dönerken sanki beni dövüyorlar sabaha doğru uyuyorum genelde sonra etrafı toparla yemek yap şunu bunu yapayım derken kocişim geliyor oda maşallahı var kene gibi yapıştımı bırakmıyor uff birazdan da kalkıp yemek yapıcam sarma sarayım dedim ama erunuyorum yaz gelsede domates bibier patlıcan la kolaya kaçayım iyice tembeleştim bayanssulusmilekokoşluktanda geri kaldım beni çöpte bulsanız kaldırmazsınız vallamafoldumben

her gun sarma gıbı yemek yapıyosan kalkamazsın tabı basından..
yap yalandan corba makarna tamam ıste

Back
X