D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #76.621
bir an annemi düşündüm de kadın hem çalıştı hem evimiz her zaman derli topluydu.
her akşam yemek pişerdi , amcamlar bizde kalırdı bir de onlara bakardı.
çamaşırları elde yıkardı. ben anlamıyorum nasıl yapmış akannehirakannehir
biz sanırım hatalı üretildik
aynen benım annemde calısırdı gelır evı temızler yemek yapar ve haftanın en az uc gunu en az 5 ksıdıden olusan mısafırı agırlar bırde elısı orerdıohaoldumsmile
kızlar yemegımı yedım geldım yıne yarım ekmekle doymadım bidaha soledımm herkes bakıyor sankı ılkdefa cok yıyen bayan goruyorlr ayı bunlrn hepsı yaaaaa
olumunekankayizsmiledae ve ukla işlem tamam kızlar
:1hug:Dae!
sadece öpüyorum seni diyecektim..
ŞenizŞeniz
siz kime çektiniz bu durumda bilmem bilmiyorumkismileohaoldumsmile
maaşallah cosmomLen fakirlerrrr ben geldim kızım zenginliktenmidir artık nedir 1500 kg olmuş
Boyu da 41 cm
Para saymaya alıştırıyodu parmaklarını şimdiden
Pek bi hareketlydi yaniiiii
kızlar yemegımı yedım geldım yıne yarım ekmekle doymadım bidaha soledımm herkes bakıyor sankı ılkdefa cok yıyen bayan goruyorlr ayı bunlrn hepsı yaaaaa
olumunekankayizsmile
:1hug:
sen kıme cektınbilmiyorumkismile
Len fakirlerrrr ben geldim kızım zenginliktenmidir artık nedir 1500 kg olmuş
Boyu da 41 cm
Boyu da 41 cm
maaşallah cosmom
geçenlerde çok komik birşey oldu sen böyle yazınca aklıma geldi
kaynanamlara gidiyorum bir fabrika var önünden geçiyorum işçiler kaldırıma oturmuş.
biri beni gördü yanındakine döndü dedi ki bizim ahmet in karısını gördüm geçen, kadın fil gibi şişmiş
dedim herhalde beni böyle dobiş görünce adamın aklına direkt arkadaşının fil gibi olan karısı geldi :))
Afiyet olsun kuzu yarasın yeğenime Şeniz
Ben 64 kilo olmşum bu arada... 8 kilo almış bulunmaktayımm ii dimi şakkıdı
maşallahhhhhhLen fakirlerrrr ben geldim kızım zenginliktenmidir artık nedir 1500 kg olmuş
Boyu da 41 cm
:1shok::1shok::1shok::1shok:geçenlerde çok komik birşey oldu sen böyle yazınca aklıma geldi
kaynanamlara gidiyorum bir fabrika var önünden geçiyorum işçiler kaldırıma oturmuş.
biri beni gördü yanındakine döndü dedi ki bizim ahmet in karısını gördüm geçen, kadın fil gibi şişmiş
dedim herhalde beni böyle dobiş görünce adamın aklına direkt arkadaşının fil gibi olan karısı geldi :))
Boyu da 41 cm
siz kime çektiniz bu durumda bilmem bilmiyorumkismileohaoldumsmile
maşallah cosmocum
3 boyutlu mu gördün bebeğini yoksa. bende bu hafta sonu 3 boyutlu göreceğim kızımı inşallahhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:
:roflol:geçenlerde çok komik birşey oldu sen böyle yazınca aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?