2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen gelde benim evi gör. sabah yere bir şey düştü bir eğildi yatağın altı toz olmuş hep kendimden utandım valla
eve gidip ayaklarımı uzatıp yatıyorum, yaptığım iş yok doğru dürüst

Kızlar internetim koptu yaw.. Bu arada da öğlen oldu, gittim yemek falan.. şimdi siz sayfalarca kaynatmışsınızdır... bi bakayım geçmişe..

allahım yaa, biz akşamları yiycek bir kap yemeği zor buluyoruz hatun sarma diyo, revamı bu?şutarafagitti

sen gelde benim evi gör. sabah yere bir şey düştü bir eğildi yatağın altı toz olmuş hep kendimden utandım valla

canım senin evdeki tembelliğin çok normal çünkü çalışıyorsun ya ben popomu devirip yatıyorum iş stresi yok bende sen hem çalış hem bebeğin verdiği hormonlar hemde ev temizliği çok normal anormallik bende ah ah kız mı doğursaydık en azından bana yardım ederdi buyuyunce:hulya:

hadi sen calısıyonda yapamıyon ya ben pis rezılın tekı oldum.
dun bulasık yıkarken altta deterjan gozunu bı actım dolabın ıcı nası kırlenmıs onu sılınce kapagınıda sıldım sonra yan kapakjlarla arada kı farkı gorunce utandım asagıdakı tum kapakları sıldım yag sokucuyla bı saat
sonra baktım fırında yaglanmıs onuda sıldım bu pazar mutfagı boyıycaz duvarın sılınmesı lazım once yagdan boya tutmaz duvarıda bırazcık sıldım boyasını akıtana kadar nerdeyse yukarılara uzanamadım tabı ama saka maaka saat 12 etmısım olmusum resmen bugunde duvarın ustunu sılmem lazım ama nası cıkıcam bılmıyorum kocıste ole cok ozenlı sılemez boyann uzerıne fırlıycak yaglar bole bırakamam..
ust kapaklarıda nası sıklcagımı dusunuyorum sararmıslar resmen

he kıss bebıslerın cınsıyetını degıstırme ıhtımalımız olur mukı acepbilmiyorumkismile

allahım yaa, biz akşamları yiycek bir kap yemeği zor buluyoruz hatun sarma diyo, revamı bu?şutarafagitti

yaf valla ne yapacağımı bilmiyorum ah ne güzeldi bulantım olduğu zaman hep dışardan geliyordu yemek rol mü yapsam acaba ağır yemek yapınca çok yapıyorum ki 2 gün yemekten kurtulayımzemuszemus

valla bizimde 15 günde bir kadın geliyor, utanıyorum kadından. ev resmen sokak gibi oluyor. bir de bizim çoook eski kadınımız, diyorum ki sakın anneme sööleme :)

annem sağolsun bir sürü kap sarma yapıp yolladı bana buzluğa attım misafirim gelince pişiriyorumsempatiksalakcinni
bize gelirseniz size de yapayım :))

kızlarda 16 yaşına gelince kocaya kaçar gene işler bize kalır.
bizim annemize ne faydamız oldu ki kızımın bana faydası olsun

rezilliklerimiz çıktı ortaya :)) bende mutfağa girince geri kaçıyorum .
aniden misafir gelse evde kasırga çıkmış zanneder.

4-7 mi yoksa 7-11 mi??????
geçenlerde de bir arkadaş burada 7-11 demişti...

7.11 cnm bend emıstımde bugun bırı 4-7 deynce bnmde kafam karstı netten baktım sımdı 7-11 miş

sakın ööle bişi yapma, pislikten kimse ölmez. çok rahatsızsan ver kocanın eline bezi,sende başında dur o yapsın.

bilmiyorumkismile:kedi::kedi:
ay cok ayıp bızım bu yaptıgımız kıss..
kadınlıgımdan utandım:ecrin_bebek:

sakın ööle bişi yapma, pislikten kimse ölmez. çok rahatsızsan ver kocanın eline bezi,sende başında dur o yapsın.

mecburen boyadna once sılınmesı lazım.
bu halıyle mumkun degıl
kocam nası yapsın kıs yapısmıs resmen dun tutturdu ver sıleyım dıye ama yalandan sılcek bılıyorum
onu cagıralım bunu cagıralım o zamn dıyo kımseyede pıslıgımı gosteremem vallasempatiksalakcinni

Kiz dea dikkat et o ilaclar da cok iyi olmaz ya
hele domestosa daha bi dikkat et kokusu nasil agir.

bende kocayı bulsam evde bezi verip sileceğim ama onun silmemesi daha hayırlı ,beni deli ediyor
tozu bile 3 saatte alıyor diğer işleri versem 1 haftada bitiremez.

bilmiyorumkismile:kedi::kedi:
ay cok ayıp bızım bu yaptıgımız kıss..
kadınlıgımdan utandım:ecrin_bebek:

bir an annemi düşündüm de kadın hem çalıştı hem evimiz her zaman derli topluydu.
her akşam yemek pişerdi , amcamlar bizde kalırdı bir de onlara bakardı.
çamaşırları elde yıkardı. ben anlamıyorum nasıl yapmış akannehirakannehir
biz sanırım hatalı üretildik

Kiz dea dikkat et o ilaclar da cok iyi olmaz ya
hele domestosa daha bi dikkat et kokusu nasil agir.
ay valla haklısın dun bı yandan yag sokucu bı yandan domestos balkon kapısını acıpta yaptım
bende kocayı bulsam evde bezi verip sileceğim ama onun silmemesi daha hayırlı ,beni deli ediyor
tozu bile 3 saatte alıyor diğer işleri versem 1 haftada bitiremez.

bızımkınede bı ıs ver o ısı yaparken ugrascak 40 sey bulur kendıne hepsıde yarım kalır

ben 2 saatliğine kaçıyorum işten, gidip gecelik bakcam, size iyi muabbetlerrrrrr

kızlar yemegımı yedım geldım yıne yarım ekmekle doymadım bidaha soledımm herkes bakıyor sankı ılkdefa cok yıyen bayan goruyorlr ayı bunlrn hepsı yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…