2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol::roflol::roflol:

Fikra gibi olmus canim bu ...

:roflol:
:roflol: kız alemsın valla gecıremedınmi bitane adama banada gecen adamn bırı 2.ekmegı soleynceee beni bile yıcek dıye yanndakıne esprı yaptı duymadım sandı ama aslında ucacaktım ona orda ama ekmegımı yemekle mesgldm cevrdm kafamııı terbıyszler bide gorsen takım elbıselı goruntude kıbar adamlrdı ama ozunde ayılarmışklava:

Ben bebegimi her seferinde 3 boyutlu olarak goruyorum.Öyle belli oluyoki heryeri özellikle doktorum yuzunu tam ekran gösteriyo simdiden oglusumu taniyorum sanki

kıslar
gruba üyelik başvurusunda bulunan ö.t.ö kimdir acep???

beni cami avlusunda bulmuşlar bu durumda sanırım bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile beni de çingelerden almışlar zaten bakma anneme çektim dediğime küçükken beni ağlatırdılar böyle diyerek ben büyüdükçe cadılık yanım ağır bastıkça çingeneliğimden şüphe etmeye başlamışlar bilmiyorumkismile

Sağol canımmm ya benm kız mideme doğru bacaklarıyla ittrdiği için bende şişkinlik oluyo
Her daim dünyayı yemiş gibiyim sanki
Sanırım ondan oldu bilmiyorumkismile
Masallah canim kizina kilosu cok guzel
Ayrica 8 kilo da cok iyi ya nasi becerdin ben bi turlu bu kilo isini duzene sokamiyorum.
Ben toplam 14 kilo aldim ve oglusum 28+5 te 1100 gr di.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
abartmıyorum nerdeyse gülerken masaya yumruk atacaktım
ha bu arada sen geçirseydin adama

:roflol::roflol::roflol:

Fikra gibi olmus canim bu ...

evet biraz öyle oldu sempatiksalakcinni

ne geçireceğim benim bile gülesim geldi o an kaydirigubbakcemile3
senin garsonda pek şakacıymış ama sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Birde erkekler dedikodu yapmaz derler, asil onlar en alasini yaparlar.

Bu magazalar beni zengin mi sanii, reklam msji gonderiyorlar.

Ben bebegimi her seferinde 3 boyutlu olarak goruyorum.Öyle belli oluyoki heryeri özellikle doktorum yuzunu tam ekran gösteriyo simdiden oglusumu taniyorum sanki

ben hala 3 boyutlu göremedim kızımı. siyah beyaz ultrasonları var orada bile aynı babası yaa deli olacağım akannehirakannehir

kıslar
gruba üyelik başvurusunda bulunan ö.t.ö kimdir acep???

ötö mü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy aklıma geldı
banada ablamla abım solerdı hep onalrın arasında 1 yas var o yuzden benı hep dıslamıslar senı copten aldık derlerdı hep aglardım. cok dayak yedım onlardna..

bırde amcam hep bız egelınce babanın gözü köprüden geçmş derdı kıyametı koparırdım acaba ne demk ısterdı amacam dur bı sorayım gorunce.. az aglatmadı benısempatiksalakcinni

cosmoo maasallh bebıkın kocaman olmus kısss...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
abartmıyorum nerdeyse gülerken masaya yumruk atacaktım
ha bu arada sen geçirseydin adama

geçircektim ama işte aclıktan gozum donmüştü ekmegımı yemeye koyuldum2. gelıncee yemegimi yerken konusmaktn ayaga kalkmaktn nefret ederım yemeklerı bıle esım koyar tabaklara ben kalkmaktn hoşlanmadıgım içinnnn sanki yemegımı calcaklar gıbı hissediyorum oan yoksa o adamada haddiini b,ildirirdim bennn ayular o deıl işyerındekılerede rezıl olduk içlernden demişlerdir hıslerımıze tercuman oldu dıyee

ben hala 3 boyutlu göremedim kızımı. siyah beyaz ultrasonları var orada bile aynı babası yaa deli olacağım akannehirakannehir
[/B]

Canim benim ilk oglum babasinin kopyasi ben bile bazen diyorum olurda bu kadarmi benzer diye.Yahu bi yani bari bana cekseydi.Esimin ayak tirnaginin biri yamuk uzar oglumunda yamuk uzuyo bu kadar olur yanii kaydirigubbakcemile3
Esim tabiki bu isten cok memnun oglumla disari ciktiginda herkesin ayni sen demesi cok hosuna gidiyo.
Bende diyorum bu sefer ikinci oglusum bari bana benzesin diye ama malesef ultrasonda gördugun kadariyla esimin ucuncu kopyasi yolda boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…