geçenlerde çok komik birşey oldu sen böyle yazınca aklıma geldi
kaynanamlara gidiyorum bir fabrika var önünden geçiyorum işçiler kaldırıma oturmuş.
biri beni gördü yanındakine döndü dedi ki bizim ahmet in karısını gördüm geçen, kadın fil gibi şişmiş
dedim herhalde beni böyle dobiş görünce adamın aklına direkt arkadaşının fil gibi olan karısı geldi :))
Len fakirlerrrr ben geldim kızım zenginliktenmidir artık nedir 1500 kg olmuş
Boyu da 41 cm
Para saymaya alıştırıyodu parmaklarını şimdiden
Pek bi hareketlydi yaniiiii
kaynanamlara gidiyorum bir fabrika var önünden geçiyorum işçiler kaldırıma oturmuş.
biri beni gördü yanındakine döndü dedi ki bizim ahmet in karısını gördüm geçen, kadın fil gibi şişmiş
dedim herhalde beni böyle dobiş görünce adamın aklına direkt arkadaşının fil gibi olan karısı geldi :))
beni cami avlusunda bulmuşlar bu durumda sanırım bilmiyorumkismile
Masallah canim kizina kilosu cok guzel
Ayrica 8 kilo da cok iyi ya nasi becerdin ben bi turlu bu kilo isini duzene sokamiyorum.
Ben toplam 14 kilo aldim ve oglusum 28+5 te 1100 gr di.
:roflol:
:roflol: kız alemsın valla gecıremedınmi bitane adamabanada gecen adamn bırı 2.ekmegı soleynceee beni bile yıcek dıye yanndakıne esprı yaptı duymadım sandı ama aslında ucacaktım ona orda ama ekmegımı yemekle mesgldm cevrdm kafamııı terbıyszler bide gorsen takım elbıselı goruntude kıbar adamlrdı ama ozunde ayılarmış klava:
:roflol::roflol::roflol:
Fikra gibi olmus canim bu ...
:roflol:
:roflol: kız alemsın valla gecıremedınmi bitane adamabanada gecen adamn bırı 2.ekmegı soleynceee beni bile yıcek dıye yanndakıne esprı yaptı duymadım sandı ama aslında ucacaktım ona orda ama ekmegımı yemekle mesgldm cevrdm kafamııı terbıyszler bide gorsen takım elbıselı goruntude kıbar adamlrdı ama ozunde ayılarmış klava:
cnm maşallh bebişineeee kılosu falan yerınde heee
buarada sende az almıssn maşallh bende 60 kılo olmusum 9 kılo falanda ben almışm sanrm
Ben bebegimi her seferinde 3 boyutlu olarak goruyorum.Öyle belli oluyoki heryeri özellikle doktorum yuzunu tam ekran gösteriyo simdiden oglusumu taniyorum sanki
kıslar
gruba üyelik başvurusunda bulunan ö.t.ö kimdir acep???
bilmiyorumkismile beni de çingelerden almışlar zaten bakma anneme çektim dediğime küçükken beni ağlatırdılar böyle diyerek ben büyüdükçe cadılık yanım ağır bastıkça çingeneliğimden şüphe etmeye başlamışlar bilmiyorumkismile
Kocaman bi maşallah o zaman bebişine...
Ben bebegimi her seferinde 3 boyutlu olarak goruyorum.Öyle belli oluyoki heryeri özellikle doktorum yuzunu tam ekran gösteriyo simdiden oglusumu taniyorum sanki
sempatiksalakcinni bilmiyorumkismileötö mü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu magazalar beni zengin mi sanii, reklam msji gonderiyorlar.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
abartmıyorum nerdeyse gülerken masaya yumruk atacaktım
ha bu arada sen geçirseydin adama
ben hala 3 boyutlu göremedim kızımı. siyah beyaz ultrasonları var orada bile aynı babası yaa deli olacağım akannehirakannehir
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?