2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oh ya açıldı sonunda nabersiniz hamişler benim şeker sonuçlarım iyi çıktı çok şükür boşu boşuna yedik 100 lük glikozu anlıcanız

ooo süper cakacım olsun içtiğine değmiş en azından
sonuçta güzel haberleri almışsın çok sevindim

leach in yayınladığı videoyu izleyen varmı içim kaldırmadı benim ya çok korkuyorum sezeryandan izlemiyorum ben eyvahedigeldismile

ben izledim ardından 3 tanede farklı normal doğum izledimm bende bir etki olmuyorr

hım deneyeyim ben de, ama bi yerde okumuştum gebelikte ödem attırıcı ürünler kesinlikle önerilmiyormuş acaba bu çay da ödem söktürücü mü, bi zararı olurmuki???

ona da doktoru önermiş zararlı olsa önermezdi diye düşünüyorum
sonuçta meyva çayı bir zararı dokunmaz günde 1 bardak iç bence

ben izledim ardından 3 tanede farklı normal doğum izledimm bende bir etki olmuyorr

ne zaman göndermiş videoyu görmedim
bende çok normal ve sezaryanla doğum videosu izledim. nedense sezaryan daha korkunç geliyor bana
ama bende de pek etki yaratmadı

nasıl yaratmadı yaa ben çokmu ödleğim acaba bilmiyorumkismile çok tırsıyorum

leach in yayınladığı videoyu izleyen varmı içim kaldırmadı benim ya çok korkuyorum sezeryandan izlemiyorum ben eyvahedigeldismile

ben izledim canım, ben normal doğumdan da sezeryandan da korkuyorum ama bel fıtığım olduğu için sezeryan gibi görünüyo gerçi doktorumla görüşmedim henüz ama haftaya kontrolümüz sorcam bu kontrolde artık... eyvahedigeldismile korkunun ecele faydası yok eyvahedigeldismile

nasıl yaratmadı yaa ben çokmu ödleğim acaba bilmiyorumkismile çok tırsıyorum

canım sen bana bakma ben heyecansız bir tipim
doğumdan tabi çekiniyorum ama bu videoları izleyince daha çok korkmuyorum.
kendimi avutuyorum sadece insanlar nasıl doğuruyorsa bende öyle doğuracağım diye
tabi doğum anı gelince 3,5 atarım o ayrı sempatiksalakcinni

çıktım güzellerr belimm kopuyor ağrıdan öpüldünüzzz

Arkadaşlar herkese Merhabalaaarrrrr.. Bugun forumda bir sorun oldu birinize cevap yazarken sayfa da hata cıktı daha anca yenı gırebiliyorum ve kime ne cevap yazdıgımı da unuttum kusurabakmasın.. Bu arada ödem attırmak için onla bunla ugrasmayın MAYDANOZ'un üzerine boooolllll limon her zaman kahvaltı ve yemeklerde afiyetle yiyin. Ben tuz canavarı olmama ragman hiiç ödemim yok.

canım maydanozun fazlası zarar hamilelikte biliyorsun değil mi ??
çok aşırı tüketme bence

sağol canım doktor önermişse söylicek bişi yok ama gebelik paranoya yarattı ben de :)

3 günde 1 demet bitiriyorum zararını bende duydum ama fazla yemediğimi düşünüyorum gerçi yinede çok teşekkür ederim daha da dikkatlı olurum inş. :)

ödem herkeste oluşmuyomuş zaten canım...

selam kızlar akşamları benimde bacaklarımda şişme oluyor
elma çayımı iyi geliyormuş, bebek için bi zararı yok di mi bilmiyorumkismile

Bugün aldıklarım ve adet fiyatları

Mama Önlüğü 5 adet 3,25 - 5,50 TL arası değişen fiyatlarda
Kilotlu Çorap 2 adet 2,50 TL
Penye Yelek 2 adet 7,50 TL
Patikli Pantalon 3 adet 4,00 TL
Banyo Havlusu 1 adet 17,50 TL
Penye Battaniye 3 adet 10,00 TL
Battaniye 3 adet 20,00-34,00 TL arası değişen fiyatlarda
Nevresim Takımı 1 adet 45,00 TL
Microfiber Yastık 1 adet 20,00 TL (35x45)
Microfiber Yorgan 1 adet 45,00 TL (95x145)
Göğüs ucu koruyucu 1 adet 15,00 TL (Avent kelebek şeklinde)
Emzik Kutusu 1 adet 3,50 TL
Biberon Fırçası 1 adet 5,50 TL
Sebamet Pişik Önleyici 21,00 TL
Dr. Browns Biberon 9,00 TL
25'li Süt Saklama Poşeti 28,00 TL
Sebamet Güneş Kremi 22,00 TL
Güvenli Yatış Yastığı 19,00 TL
Emzirme Sütyeni 2 adet 13,00 TL
Alt Açma Minderi 1 adet 18,00 TL
Yastılkı alt açma bezi 14,00 TL
Pijama Takımı 2 adet 10,00 TL
Çıtçıtlı Dış Zıbın 3,75 TL
Zıbın Takımı 7,00 TL
Patik Ayakkabı 2 adet 12,00 TL
Yelekli Tulum 30,00 TL
Tulum 3 adet 9,00-14,50 TL arası değişen fiyatlarda
Hastane Çıkışı 12'li 49,50 TL

633,60 TL
- 63,36 TL %10 İskonto
570,24 TL
Uyku Seti 140,00 TL ( (Fiyatı 165 TL den düşüldü) farklı kasadan geçtiğinden ayrı hesap edildi
710,00 TL

Pike Takımı 30,00 TL

740,00 TL

Sadece sondaki pike takımını üst kattan Bebetto diye bir mağzadan aldık, kalanın hepsi bebe çeyizden alındı, Bebe çeyizin güzel pika takımları yoktu, yaza doğru gelecek dedi.

oh ya açıldı sonunda nabersiniz hamişler benim şeker sonuçlarım iyi çıktı çok şükür boşu boşuna yedik 100 lük glikozu anlıcanız

:teytey::teytey::teytey: ben sana demiştim demeeeeeeeeeee. Bebeğinde gayet iyi zaten bak ben onuda diyom ooooohhhhhhh herşey yolunda

güle güle iyi günlerde kullanın canım sen ve bebişin, bayağı alış veriş yapmışsınız...

evet çok şükür zeynepciğim sen nasılsın nelr yappıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…