2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol feride
ben bukadar tutacağını düşünmemiştim,
gitmeyi düşünen arkadaşlarada fikir olsun diye ekledim

evet çok şükür zeynepciğim sen nasılsın nelr yappıyosun

iyiyim canım nasıl olayım var tabi birsürü şikayetim ama çok takmıyorum kafama ellerim uyuşuk mesela şu anda aman boşver. Benimde iki gündür bebişimin hareketleri kafama takılıyordu çok azaldığını düşünmeye başladım ama bu akşam eve gelip dinlenme fırsatı bulunca benim kız coştu içim rahatladı valla. Biz böyle doğurana kadar yüreğimiz ağzımızda yaşıcaz herhalde şu sıpalar bir gelsinde hayırlısıyla rahatlayalım

sağol feride
ben bukadar tutacağını düşünmemiştim,
gitmeyi düşünen arkadaşlarada fikir olsun diye ekledim

bende geçen hafta 310 TL verdim eminönünde ama senin saydıklarının yarısından azını aldım.
2 tane 12 li hastane çıkışı-dr braun biberon- oturtmalı büyük küvet-küvet altlığı- 9 tane çıtçıtlı bady (bazıları kolsuz) - 6 tane alt ikisi patiksiz- sıcak su torbası- yenidoğan emziği 2 adet saklama kabıyla beraber- sebamet pişik kremi- bebeyağı-kova-3 lü ıslak mendil-kulak çubuğu bide havlu

ben ufak tefek elbise ,çıtçıtlı badiler, banyo bakım seti, falan almıştım sadece bunların dışında nerdeyse hiç birşey almamıştım hep eminönüne gidişimde alırım diye erteliyordum, baya eksik varmış
zeynep sen dedikten sonra aşağıdaki irem bebeye baktık kendinden oturaklı küvete
biraz büyük gibi geldi bana, banyo wc bir bizim ve alırsak banyoda köşede duracak, malesef başka yerimiz yok, bide büyük olduğundan ve o kaymaz bantları olduğundan filesi yokmuş buna uykun filede yokmuş
ama standart küçük olanlarında oturaklısı yok
ondan dolayı kafam karıştı, kararsız kaldım almadım
sadece küvete 39 tl dedi
nisan gibi şeker bakmaya gideceğiz o zaman küvete tekrar bakacam

arkadaşlar ben dün kan idrar kan uyuşmalığı içiin tahlil yaptırdım. Doktor bugün aradı kan değerlerim çok çok düşük çıkmış ilaçta kullanıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum değerleri yükseltmek için:uhm:

ben irem bebedeki küveti aldım canım file orda yokmuş ama başka yerde büyük küvet için bulursunuz dedi ben bi ara e-bebeğe bakıcam ama file kullanmayan birsürü kişi var sonuçta olmasada olur ben elimde tutarak yıkamayı düşünüyorum annem yıkar bizim ailede yenidoğan bebekleri genelde oda hiç yatırmaz fileye biraz büyüyüncede içindeki kaymaz banta sonrada oturma kısmına koyarım artık. Benim banyomda duşakabin var kullanmadığım zaman onun içine koyucam. Öteki küvetlerin plastiği bana çok kötü geldi . Ben 35 tl ye aldım ama aynı küvet jokerde 65 TL idi

doktorun ek bişey vermedi mi canım ???

banada bunlara uygun file yok dedi
dediğin gibi kalitesi farkediliyor zaten,
kabinin içine koymak hiç aklıma gelmedi
banyonun bi köşesine bırakırız diye konuştuk hep akannehir
olabilir aslında, hem daha uzun kullanır bunu
bidahaki gidişimde tekrar bakim bi,
file işini bende araştırayım
bilmiyorumkismile

aynı dert bendede var
kadın doğum doktorum kan hapını 3 e çıkartıyor
hematoloji uzmanı (kadın doğum doktorum gitmemi önermişti) feritin değirime bakıyor sadece (kan rezervleri) ortalarda bişey çıkıyor. 3 tanesi depolanma yapar sana zarar verir diye 1 e düşürüyor,
kadında pişman oldu yönlendirdiğine, ther kontrolde kan sayımı testi istiyor ve değerim herzamankinden biraz daha düşüyor yada aynı çıkıyor
doğuma yakın kan iğnesi için izin almaya çalışacağız

kızlar yaa sizdede oldumu bugün öğleden sonra siteyle alakalımı bilmiyorum ama açılmıyordu

kızlar bende bir iki şey okyacam başka yerlerde sonrada çıkıcam iyi geceler herkeseopuyorumnanaktan

günaydınnn kıslaarrrr...

yıone uyuyamadım her yanım agrıdı gece aglamkatan yuuzm gözüm şişmiş kendımı berbat ötesi hissediyorum...

günaydınnn kıslaarrrr...

yıone uyuyamadım her yanım agrıdı gece aglamkatan yuuzm gözüm şişmiş kendımı berbat ötesi hissediyorum...

Allah yardımcı olsun canım yaa, nedir bu ağrılar? Doktoruna sorsan bi ağrı kesici verse? bilmiyorumkismile

günaydıııııııııınnnnnnnnnnnn hihoyyyt

aaa dae çürük çıkmışşşşş sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…