Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok şükür zeynepciğim sen nasılsın nelr yappıyosun
sağol feride
ben bukadar tutacağını düşünmemiştim,
gitmeyi düşünen arkadaşlarada fikir olsun diye ekledim
ben ufak tefek elbise ,çıtçıtlı badiler, banyo bakım seti, falan almıştım sadece bunların dışında nerdeyse hiç birşey almamıştım hep eminönüne gidişimde alırım diye erteliyordum, baya eksik varmış
zeynep sen dedikten sonra aşağıdaki irem bebeye baktık kendinden oturaklı küvete
biraz büyük gibi geldi bana, banyo wc bir bizim ve alırsak banyoda köşede duracak, malesef başka yerimiz yok, bide büyük olduğundan ve o kaymaz bantları olduğundan filesi yokmuş buna uykun filede yokmuş
ama standart küçük olanlarında oturaklısı yok
ondan dolayı kafam karıştı, kararsız kaldım almadım
sadece küvete 39 tl dedi
nisan gibi şeker bakmaya gideceğiz o zaman küvete tekrar bakacam
arkadaşlar ben dün kan idrar kan uyuşmalığı içiin tahlil yaptırdım. Doktor bugün aradı kan değerlerim çok çok düşük çıkmış ilaçta kullanıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum değerleri yükseltmek için:uhm:
ben irem bebedeki küveti aldım canım file orda yokmuş ama başka yerde büyük küvet için bulursunuz dedi ben bi ara e-bebeğe bakıcam ama file kullanmayan birsürü kişi var sonuçta olmasada olur ben elimde tutarak yıkamayı düşünüyorum annem yıkar bizim ailede yenidoğan bebekleri genelde oda hiç yatırmaz fileye biraz büyüyüncede içindeki kaymaz banta sonrada oturma kısmına koyarım artık. Benim banyomda duşakabin var kullanmadığım zaman onun içine koyucam. Öteki küvetlerin plastiği bana çok kötü geldi . Ben 35 tl ye aldım ama aynı küvet jokerde 65 TL idi
arkadaşlar ben dün kan idrar kan uyuşmalığı içiin tahlil yaptırdım. Doktor bugün aradı kan değerlerim çok çok düşük çıkmış ilaçta kullanıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum değerleri yükseltmek için:uhm:
kızlar yaa sizdede oldumu bugün öğleden sonra siteyle alakalımı bilmiyorum ama açılmıyordu
yeni açıldı canım bakım vardı herkesde kapalıydı
günaydınnn kıslaarrrr...
yıone uyuyamadım her yanım agrıdı gece aglamkatan yuuzm gözüm şişmiş kendımı berbat ötesi hissediyorum...