sorma...kızlar farkındamısınız yakında bebişlermiz inş gelcek ama biz onlardan çocuğuzzz nasıl bakcazz daha biz çocukkkenn
beklerimmm canım mailini,ama ben senle konuşurken hepböyle biri olarak konuştumm başarılı bir grafik sergilemişim yinede, kızz benn varya ben çok pis analiz ederim dediklerimde nedense çıkar yani çoğunluğuu
kızlar farkındamısınız yakında bebişlermiz inş gelcek ama biz onlardan çocuğuzzz nasıl bakcazz daha biz çocukkkenn
ay evet beraber büyürüz napalım.. sempatiksalakcinnikızlar farkındamısınız yakında bebişlermiz inş gelcek ama biz onlardan çocuğuzzz nasıl bakcazz daha biz çocukkkenn
günaydın şekerimgünaydın şeker annişlerrrrrrrzemuszemus
anaaauumm :kedi: sempatiksalakcinnievett dışardan havalı ama içi içten sıcak, tatlı hoş bir o kadar süslü biri olarak düşündümm ve bingoooo
iyiyiz yiurum senselam kızlarrr..nasılsınız????
selam kızlarrr..nasılsınız????
sorma...
onu bende bilmiyorum
evin 2 odasını bile toparlamak zor gelirken
bi çocucuğun sorumluluğunu nasıl taşıycam bilemiyorum:çok üzgünüm:
valla bravo yıurum
genel anlamda başarılıydın
a.s.
sorma...
onu bende bilmiyorum
evin 2 odasını bile toparlamak zor gelirken
bi çocucuğun sorumluluğunu nasıl taşıycam bilemiyorum:çok üzgünüm:
valla bravo yıurum
genel anlamda başarılıydın
a.s.
mersi tezarahata gerek yok borcun 5 lira oda hziran anası olduğun için
selam kızlarrr..nasılsınız????
ben agayım bana beleşbilmiyorumkismile
nan özeline baksana hem gaza getiriyonuz hem tınnamıyonuz:dilcikar:
slm canım. iyiyiz sen nasılsınnn
ben agayım bana beleşbilmiyorumkismile
nan özeline baksana hem gaza getiriyonuz hem tınnamıyonuz:dilcikar:
bende iyiyim cnm saol..mailleri okuyodum bi açtım msni 200 aşkın mail var :)))) zehirlendim 3 gün önce ay ne kötüydü bebeğime bişi olcak diye çok korktum...ay kızlar dışardan yediklerinize çok dikkat edin mahvetti beni ya
aman görüp naapcanelhamra biz nasıl görcez bebeklerimizin bi yeri şişer görmezsek :):):)
çok çikin dimi sempatiksalakcinninutkum tutulduuuu çok şaşkınımmmm kendime gelmemm çok zor bugünnn ( bu aradaa ben bazı konulardaa çok hassasım cnmm bana güvenebilirsinn)
aman görüp naapcan
bebikin korkar soora sempatiksalakcinni
aman görüp naapcan
bebikin korkar soora sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?