2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar farkındamısınız yakında bebişlermiz inş gelcek ama biz onlardan çocuğuzzz nasıl bakcazz daha biz çocukkkenn
sorma...
onu bende bilmiyorum
evin 2 odasını bile toparlamak zor gelirken
bi çocucuğun sorumluluğunu nasıl taşıycam bilemiyorum:çok üzgünüm:

beklerimmm canım mailini,ama ben senle konuşurken hepböyle biri olarak konuştumm başarılı bir grafik sergilemişim yinede, kızz benn varya ben çok pis analiz ederim dediklerimde nedense çıkar yani çoğunluğuu

valla bravo yıurum
genel anlamda başarılıydın
a.s.

kızlar farkındamısınız yakında bebişlermiz inş gelcek ama biz onlardan çocuğuzzz nasıl bakcazz daha biz çocukkkenn
ay evet beraber büyürüz napalım.. sempatiksalakcinni

günaydın şeker annişlerrrrrrrzemuszemus
günaydın şekerim

evett dışardan havalı ama içi içten sıcak, tatlı hoş bir o kadar süslü biri olarak düşündümm ve bingoooo
anaaauumm :kedi: sempatiksalakcinni

selam kızlarrr..nasılsınız????
iyiyiz yiurum sen

sorma...
onu bende bilmiyorum

valla bravo yıurum
a.s.

mersi tezarahata gerek yok borcun 5 lira oda hziran anası olduğun için

sorma...
onu bende bilmiyorum

valla bravo yıurum
a.s.

ay bende evi toplamaya üşeniorum nasıl bebeğe bakıcam bide kuduruk yerinde durmayan bişi olursa yandım walla ben :D:D

dün takvimlere bakıyodumda zeynepdi heralde tam30. hafta olmuş maşallahhhh bizlerede az kaldı vallaha

bak zynp için yaptığım analizz görürse okurrr bakalım ne kadar doğruu
çok diktatör
mantıklıı
araştırmacı
sempatik
dışardan soğuk ama güvenini kazanınca içten
mesafeli
ne söylediğini bilen yani asla patavazsız değil
hassas diye tahmin ediyorum
görsel olarak yazmıyorum gördüm çünkü onu çok sevdiğim bir arkadaşıma benziyorr

slm canım. iyiyiz sen nasılsınnn

bende iyiyim cnm saol..mailleri okuyodum bi açtım msni 200 aşkın mail var :)))) zehirlendim 3 gün önce ay ne kötüydü bebeğime bişi olcak diye çok korktum...ay kızlar dışardan yediklerinize çok dikkat edin mahvetti beni ya

nutkum tutulduuuu çok şaşkınımmmm kendime gelmemm çok zor bugünnn ( bu aradaa ben bazı konulardaa çok hassasım cnmm bana güvenebilirsinn)

bende iyiyim cnm saol..mailleri okuyodum bi açtım msni 200 aşkın mail var :)))) zehirlendim 3 gün önce ay ne kötüydü bebeğime bişi olcak diye çok korktum...ay kızlar dışardan yediklerinize çok dikkat edin mahvetti beni ya

geçmiş olsun canım ya. allah korusun dikkat et. evet çok dikkat etmek lazım dışarıdan ayediklerimize

Back
X