- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
- #77.141
çok çikin dimi sempatiksalakcinni
ne demezsinnnn. valla sistem dışı oldumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çikin dimi sempatiksalakcinni
ay evet beraber büyürüz napalım.. sempatiksalakcinni
günaydın şekerim
anaaauumm :kedi: sempatiksalakcinni
iyiyiz yiurum sen
heee sempatiksalakcinnieyvahedigeldismile o derecemi kızz :)
elhamra biz nasıl görcez bebeklerimizin bi yeri şişer görmezsek :):):)
nutkum tutulduuuu çok şaşkınımmmm kendime gelmemm çok zor bugünnn ( bu aradaa ben bazı konulardaa çok hassasım cnmm bana güvenebilirsinn)
çok şaşkınımmm
bende iyiyim cnm saol..mailleri okuyodum bi açtım msni 200 aşkın mail var :)))) zehirlendim 3 gün önce ay ne kötüydü bebeğime bişi olcak diye çok korktum...ay kızlar dışardan yediklerinize çok dikkat edin mahvetti beni ya
Günaydın bayanlarrrrr..
çok şaşkınımmm
heee sempatiksalakcinni
günaydıınGünaydın bayanlarrrrr..
siteye koycam birazdan resim kızlar
alıntı yapmayın hemen silecem
tişkür ederim bebikim hassasiyetine gel öpecemopuyorumnanaktan
tadınıkmı cıktık yoksam :roflol:
sen baaa ne didin![]()
tadınıkmı cıktık yoksam :roflol:
Sen baaa ne didin![]()
Günaydın bayanlarrrrr..
çikin didim..
çikin aakaaadışım binim sempatiksalakcinni
yok tanıdık değilsin resmen bir artise benzettim seni söylememiş istersen yazarım burdannn
günaydın kızlar yine berbat ötesi bir gece geçirdim 12 kere kalkarak rekor kırdım herhalde neyse kimsenin neşesi kaçmasın boşverelim. Sağ elimi hissetmiyorum yazım hatalarım olabilir ve yavaş cevap verebilirim haberiniz olsun. Negüzel bir gün ve sizler varsınız geceyi unttum bilezemuszemus
Duyfer yorumunu okudum yazcam birazdan elhim umarım bu sefer silmeden yetişirim
günaydın kızlar yine berbat ötesi bir gece geçirdim 12 kere kalkarak rekor kırdım herhalde neyse kimsenin neşesi kaçmasın boşverelim. Sağ elimi hissetmiyorum yazım hatalarım olabilir ve yavaş cevap verebilirim haberiniz olsun. Negüzel bir gün ve sizler varsınız geceyi unttum bilezemuszemus
duyfer yorumunu okudum yazcam birazdan elhim umarım bu sefer silmeden yetişirim
Bayanlar geçmiş konuları okuyordum da ben hastane çıkısı birde bir iki yenidoğan bezi aldım. hani biberon emzik falanda gerekiyormu hemen yardımcı olur musunuz?? neler gerekiyor başka?