2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elhamra biz nasıl görcez bebeklerimizin bi yeri şişer görmezsek :):):)

siteye koycam birazdan resim kızlar
ALINTI yapmayın hemen silecem
nutkum tutulduuuu çok şaşkınımmmm kendime gelmemm çok zor bugünnn ( bu aradaa ben bazı konulardaa çok hassasım cnmm bana güvenebilirsinn)

tişkür ederim bebikim hassasiyetine gel öpecemopuyorumnanaktan

bende iyiyim cnm saol..mailleri okuyodum bi açtım msni 200 aşkın mail var :)))) zehirlendim 3 gün önce ay ne kötüydü bebeğime bişi olcak diye çok korktum...ay kızlar dışardan yediklerinize çok dikkat edin mahvetti beni ya

bende 3,-4 ay önce zehirlenmdim kıymalı pidedenn elimden geldiğinde dikkat etmeye çalışıyorum geçmiş olsun cnmm

Bayanlar geçmiş konuları okuyordum da ben hastane çıkısı birde bir iki yenidoğan bezi aldım. hani biberon emzik falanda gerekiyormu hemen yardımcı olur musunuz?? neler gerekiyor başka?

günaydın kızlar yine berbat ötesi bir gece geçirdim 12 kere kalkarak rekor kırdım herhalde neyse kimsenin neşesi kaçmasın boşverelim. Sağ elimi hissetmiyorum yazım hatalarım olabilir ve yavaş cevap verebilirim haberiniz olsun. Negüzel bir gün ve sizler varsınız geceyi unttum bilezemuszemus

Duyfer yorumunu okudum yazcam birazdan elhim umarım bu sefer silmeden yetişirim

çikin didim..
çikin aakaaadışım binim sempatiksalakcinni

ay ben bu kızı cok seviyom haolumunekankayizsmile
yok tanıdık değilsin resmen bir artise benzettim seni söylememiş istersen yazarım burdannn

kim yaf söle söle
günaydın kızlar yine berbat ötesi bir gece geçirdim 12 kere kalkarak rekor kırdım herhalde neyse kimsenin neşesi kaçmasın boşverelim. Sağ elimi hissetmiyorum yazım hatalarım olabilir ve yavaş cevap verebilirim haberiniz olsun. Negüzel bir gün ve sizler varsınız geceyi unttum bilezemuszemus

şimdik hemen koyup siliyom zeynocum

duyfer yorumunu okudum yazcam birazdan elhim umarım bu sefer silmeden yetişirim

12 keremi uyku yok demekk kıyamamm zaten artık uykuyu unutalım bizz bitti sefa günleri

Bayanlar geçmiş konuları okuyordum da ben hastane çıkısı birde bir iki yenidoğan bezi aldım. hani biberon emzik falanda gerekiyormu hemen yardımcı olur musunuz?? neler gerekiyor başka?

Canım toplamda bebeğe aldıkların mı bunlar? Yoksa sadece hastane için mi?

Günaydın Zeynep, geçmiş olsun canım,

çok geçmiş olsun üzüldüm. Ama az kalmıs sabret artık bebişini kucağına aldığında geçer artık.

Back
X