2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar yine berbat ötesi bir gece geçirdim 12 kere kalkarak rekor kırdım herhalde neyse kimsenin neşesi kaçmasın boşverelim. Sağ elimi hissetmiyorum yazım hatalarım olabilir ve yavaş cevap verebilirim haberiniz olsun. Negüzel bir gün ve sizler varsınız geceyi unttum bilezemuszemus

Duyfer yorumunu okudum yazcam birazdan elhim umarım bu sefer silmeden yetişirim

12 keremi kalktın :1shok: canım benim kıyamam gitgide uykuyu unutacaz heralde.
dün akşam allahtan ben uyumuşum 2 kere falan kalktım anca. ama önekigece kalkmaktan bıkıp 3.15 de kalktım film seyrettim artık

ALINTI YAPMAYIN KISLAR

Son düzenleyen: Moderatör:
bak zynp için yaptığım analizz görürse okurrr bakalım ne kadar doğruu
çok diktatörbazen olabilirim
mantıklııarada mantığımı kaybettiğim olmuyor değil
araştırmacıkesinlikle doğru
sempatikbunun yorumunu sizlerin yapması lazım:kedi:
dışardan soğuk ama güvenini kazanınca içten genelde herkes bu yorumu yapar öyleyim demekki :)
mesafeliaa bunda yanıldım bütün problemim mesafeyi koruyamamak zaten yakınlarım eleştirir hep için dışında diye
ne söylediğini bilen yani asla patavazsız değilbezen bilerek patavazsızlık yapmıyor değilim :)
hassas diye tahmin ediyorumhele hamilelik iyice hassaslaştırdı valla
görsel olarak yazmıyorum gördüm çünkü onu çok sevdiğim bir arkadaşıma benziyorr
görsel olarak ben yazayım şişkooooo

son resim niden enine çıkmış annamadım :(

görsel olarak ben yazayım şişkooooo

kendine haksızlık etme bu senin elindee biliyorsun ayrıca eşinle olan resmine bayıldım çok güzel bir kızsın genel olarak analizimi değerlendirme yaparmısın yani tek bir kalem sonuç

elh maşallah kızım ya kaldır kaldır şu resmi nazar mazar değer sonram. hele gözlere bak anacım tü tü tü allahım nazarlardan saklasın:nazar:

ya ben goremedım
hem kaçırıyorum zaten yaaaa.mafoldumben

Back
X