2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duyfer ben sana ne didim
gaza gelip koycak buraya şuh resimlerini demedim mi kaydirigubbakcemile3

EVET DEDİN DEMEK BİZ BİRMİZİ İYİ CE ÇÖZMÜŞÜZ ŞU 7 AYLIK SÜREÇTEE NE MUTLU BİZEE BRAVO YAĞMURUN ANASINAAA ALKIŞŞŞŞŞ alkisalkisalkisalkisalkisalkis

anaaauum oyuna geldim benmafoldumben

evet onada benziyorsun emme ıtır eseni çok severim ilk o aklıma geldiii bacımmm sen hafiften poponu kaşı gerçi hepimiz bi maşallah çektim amaa

ayyyh şımarcam ama:kedi:

bu arada geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler ben ağrıdan uyuyamıyorum artık daha doğrusu yatamıyorum çünkü yatınca ağrıyor bu nedenle uykuya dalamıyorum çok uykum olmasına rağmen uyuyamadım hiç kısır döngü oldu artık. Neyseki bebişlerimize yaklaşıyoruz katlanacaz onlar sağlıklı olsunda gerisi boş

bu arada geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler ben ağrıdan uyuyamıyorum artık daha doğrusu yatamıyorum çünkü yatınca ağrıyor bu nedenle uykuya dalamıyorum çok uykum olmasına rağmen uyuyamadım hiç kısır döngü oldu artık. Neyseki bebişlerimize yaklaşıyoruz katlanacaz onlar sağlıklı olsunda gerisi boş
ay ben orayı kaçırdım nooldu kız geçmiş olsun..
benim de karnımın içi acıyo
işkence oluyo yatmak valla..
son haftalarda Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun zeynepciiimmmohaoldumsmile

ahh canım çok değil 1 ay içine hepimiz 7/24 saat topikte olcaz uykusuzluktannn

çok geçmiş olsun hayatımm...az dişimizi sıkıcaz 2 ayımız kaldı inşallah son bi acıyıda çekip bebişlerimizi alıcaz kucağımıza

kız sen ona taş çıkarırısın...göğüssüz kadın o bee :):):)

walla bizim annelerimiz hem hamile hem onlardan daha güzel..

ösgenin memeleri ohooo karşılaştırılmaz bilem o kadınla ahahah:roflol:

ay ben orayı kaçırdım nooldu kız geçmiş olsun..
benim de karnımın içi acıyo
işgence oluyo yatmak valla..
son haftalarda Allah yardımcımız olsun

önemli bişey değil be kuşum herzamanki kas ağrım son 10 gündür sadece ayaktayken yada dik otururken geçiyor onun dışında berbat bişekilde devam bide ellerdeki uyuşma artmaya başladı ama artık bunlar normal şeyler hepimiz biraz biraz yaşıcaz Allah başka zeval vermesin ben sabah uyanıp sizlerin yanınıza gelince unutuyom herşeyi

Back
X