2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocanın teyzesinede uyuz olduk o zamn
hadi cok yorma kendını
gıtmeden bıseyler yıyım emınonunde dogru duzgun yıycek bısey bulamzsın

buarada deamon 30 haftalıksın.bense 26+5 ya.30 una kadar baya bi büyüme oldumu karnında?? merak ettim çok komik bi soru oldu ama kaydirigubbakcemile3

ay şişces walla özellikle son ayda çok fazla ödem oluomuş...tuzu kesinlikle bitirmemiz lazım

Ben hamileliğim boyunca canım 2 sey cekti ilkinde de daha hamile olduğumu bilmiyordum. (gERçi bana hamile olduğumu eşim söyledi ben ondan öğrendim) :)))))) diğeride zaten tuzzzzzzzzzzzzz daha önce hiç tuz yemezdim birde kızardım tuz yıyenlere sımdı bana ver avcuma döküp yiyorummmm offfffffffff

Ben hamileliğim boyunca canım 2 sey cekti ilkinde de daha hamile olduğumu bilmiyordum. (gERçi bana hamile olduğumu eşim söyledi ben ondan öğrendim) :)))))) diğeride zaten tuzzzzzzzzzzzzz daha önce hiç tuz yemezdim birde kızardım tuz yıyenlere sımdı bana ver avcuma döküp yiyorummmm offfffffffff

kaç çocuk var sizin?

Gulkurusu dun uğradım ceylan bebeye.aldım kirazlı kıyafetten bayıldı eşim o kıyafeti görünce.seni andık hatta.çok saol tatlım söylediğin için.kızlar için ne guzel gelınlıkler var demi.allah sağlıkla gıydırmeyı nasıp etsın bebişlerimizeŞeniz

Gulkurusu dun uğradım ceylan bebeye.aldım kirazlı kıyafetten bayıldı eşim o kıyafeti görünce.seni andık hatta.çok saol tatlım söylediğin için.kızlar için ne guzel gelınlıkler var demi.allah sağlıkla gıydırmeyı nasıp etsın bebişlerimizeŞeniz

kıyafet nasılmış merak ettim şimdi

Ay canım ya kırazlı bı kıyafet.nazar boncuklu bıleklıĞı var.ama ben ekleme ıŞını hıÇ yapamadım ya.hoŞ Şuanda ıŞteyım zaten.odamı bı tamamlasam hepsını ekleyıp koycam ama.Çok guzel gulkurusu koyar belkı resmını.

Ay canım ya kırazlı bı kıyafet.nazar boncuklu bİleklİĞİ var.ama ben ekleme İŞİnİ hİÇ yapamadım ya.hoŞ Şuanda İŞteyım zaten.odamı bı tamamlasam hepsİnİ ekleyıp koycam ama.Çok guzel gulkurusu koyar belkı resmını.

kıyafet derken etekli elbise şeklinde mi.?

buarada deamon 30 haftalıksın.bense 26+5 ya.30 una kadar baya bi büyüme oldumu karnında?? merak ettim çok komik bi soru oldu ama kaydirigubbakcemile3

canım nerdeyse 1 ay var aramızda fark olmaz olurmu
ama bırde ben cok kılo aldım o yuzdende bu derece farkedıyo olabılır.

valla en son 59kiloydum ama tartılmadım bi daha(toplam 9 kg aldım)
belkide dün biraz sıkıkntılı geçti yüzüm falan çöktüde mileet ondanmı diyoki

kusum sana ole gelıyodur dun bıraz sıkıntılıydın ya ondan yuuzn solmustur herkesın dedıgını ne takıyon
banada mıllet ne cok kılo aldın dıyo topu topu 15 kılo aldm onların lafınamı aldanıyım yanıohaoldumsmile

ya valla var bi anormallik kızım ben 7a ylık hamileyim niye böle oldum ben

Son düzenleyen: Moderatör:

valla en son 59kiloydum ama tartılmadım bi daha(toplam 9 kg aldım)
belkide dün biraz sıkıkntılı geçti yüzüm falan çöktüde mileet ondanmı diyoki

boşversene yaaaaaa kime ne hem ister az alırsın ister çokkkkkk kimeneee kimsenin lafına bakma elhmmmmmm

Back
X