- Konu Sahibi daemon
- #77.281
yav ben zayıflamışım öle dıyolar kızlar noluyo bana yaaa
Aynı anda yazmışız seninle Elhamra, sen tartıldın mı peki kaç kg?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin şişcek diye bişey yokkiiiiii benimde şişmedi sadece kilodan el parmaklarım ellerimmmm kollarım kilo aldı ayaklarımda bişey yok
Merhaba hoşş geldinn :dance:merhabalar kızlarr
kocanın teyzesinede uyuz olduk o zamn
hadi cok yorma kendını
gıtmeden bıseyler yıyım emınonunde dogru duzgun yıycek bısey bulamzsın
ay şişces walla özellikle son ayda çok fazla ödem oluomuş...tuzu kesinlikle bitirmemiz lazım
Ben hamileliğim boyunca canım 2 sey cekti ilkinde de daha hamile olduğumu bilmiyordum. (gERçi bana hamile olduğumu eşim söyledi ben ondan öğrendim) :)))))) diğeride zaten tuzzzzzzzzzzzzz daha önce hiç tuz yemezdim birde kızardım tuz yıyenlere sımdı bana ver avcuma döküp yiyorummmm offfffffffff
kaç çocuk var sizin?
Canım ilk cocugum olucak inş. yazı hatası yaptım kısa yazayım derken. İlkinde derken canımın istediği ilk şey de demek istedim prdn![]()
Gulkurusu dun uğradım ceylan bebeye.aldım kirazlı kıyafetten bayıldı eşim o kıyafeti görünce.seni andık hatta.çok saol tatlım söylediğin için.kızlar için ne guzel gelınlıkler var demi.allah sağlıkla gıydırmeyı nasıp etsın bebişlerimizeŞeniz
Ay canım ya kırazlı bı kıyafet.nazar boncuklu bİleklİĞİ var.ama ben ekleme İŞİnİ hİÇ yapamadım ya.hoŞ Şuanda İŞteyım zaten.odamı bı tamamlasam hepsİnİ ekleyıp koycam ama.Çok guzel gulkurusu koyar belkı resmını.
buarada deamon 30 haftalıksın.bense 26+5 ya.30 una kadar baya bi büyüme oldumu karnında?? merak ettim çok komik bi soru oldu ama kaydirigubbakcemile3
ASKILI BADİ ŞAPKASI VAR,BILEKLIK VAR,ŞAPKANIN TEPESINE VE BADININ BOYUN KENARLARINA YEŞİL YAPRAKTAN SÜS YAPMIŞLAR.ÇOK ŞİRİN.İNŞ. ANLATABILMIŞİMDİR.bilmiyorumkismilekıyafet derken etekli elbise şeklinde mi.?
Aynı anda yazmışız seninle Elhamra, sen tartıldın mı peki kaç kg?
kuzum noliyyyyyy aşk acısımı çekiyon
valla en son 59kiloydum ama tartılmadım bi daha(toplam 9 kg aldım)
belkide dün biraz sıkıkntılı geçti yüzüm falan çöktüde mileet ondanmı diyoki
valla en son 59kiloydum ama tartılmadım bi daha(toplam 9 kg aldım)
belkide dün biraz sıkıkntılı geçti yüzüm falan çöktüde mileet ondanmı diyoki
ya valla var bi anormallik kızım ben 7a ylık hamileyim niye böle oldum ben
BU NE NANNNNNNN:roflol::roflol::roflol: