2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oh ne güzel inceciksin valla ben en son ortaokulda 59 kg idim :DD hahay halime güldüm yanlış anlama. Ewet takma hiç kimseyi benimde moralim çok bozuktu o yüzden verdim herhalde.

ya valla var bi anormallik kızım ben 7a ylık hamileyim niye böle oldum ben

91721652.jpg

benden 1 hafta geridesin ama senin iki katınım acaba hangimiz normal çok zayıfsın hiç hamile gibi bile değilsin çok enteresan

kızlar lutfen alıntıları sılıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gözdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

slm kızlar.
elhamra takma kafana iç karnın büyüktür o yüzden çok çıkmamıştır karnın.ama kilo bi sorun olmaya başladı.gerçi bu ara kime baksam zayıflıyo acaba mevsim değişikliğinden mi diyorum çünkü bnde 49 la hamile kaldım herşey yolundaydı bitek 5inci ayımda 4 kilo almıştım dr fazla dedi kızdı geçen ay 1 kilo almışım:( yeni tardıldım 2 haftada hiç kilo almamışım.
bi yerde okumuştum ebru şallının hamileliği için nohut yutmuş tırtıl gibi hamilelik geçirdi diye dalga geçiyolardı.bnde öyle oldumkaydirigubbakcemile3

slm kızlar.
elhamra takma kafana iç karnın büyüktür o yüzden çok çıkmamıştır karnın.ama kilo bi sorun olmaya başladı.gerçi bu ara kime baksam zayıflıyo acaba mevsim değişikliğinden mi diyorum çünkü bnde 49 la hamile kaldım herşey yolundaydı bitek 5inci ayımda 4 kilo almıştım dr fazla dedi kızdı geçen ay 1 kilo almışım:( yeni tardıldım 2 haftada hiç kilo almamışım.
bi yerde okumuştum ebru şallının hamileliği için nohut yutmuş tırtıl gibi hamilelik geçirdi diye dalga geçiyolardı.bnde öyle oldumkaydirigubbakcemile3

iç karın nedürbilmiyorumkismile

Elhamra canim doktorun hersey normal diyosa hic takma kafana.Herkesin bunyesi bir degilki.Bende ilk hamileligimde 8 aylik olana kadar senin gibiydim kimse inanmazdi hamile olduguma.Bende hep uzulurdum niye böle diye.Kilo alimimda normaldi ama karnim yoktu iste.ilk hamileliklerde oluyo canim.Ama ikinci hamileliginde 5 aylik demeden top gibi karnin olucak bak sila dediydi dersinn kaydirigubbakcemile3

Kız elh manken gıbısın benım karnım senınkının 5 katı valla.51 kıloydum.71 oldummafoldumbenKIZLAR SIZ MCDEN HAMBURGER YIYOMUSUNUZ YA.BEN ARADA DAYANAMIYIP YIYORUM.FIKIRLERINIZI AZARMISINIZ.LUTFENNNN

Elhamra canim doktorun hersey normal diyosa hic takma kafana.Herkesin bunyesi bir degilki.Bende ilk hamileligimde 8 aylik olana kadar senin gibiydim kimse inanmazdi hamile olduguma.Bende hep uzulurdum niye böle diye.Kilo alimimda normaldi ama karnim yoktu iste.ilk hamileliklerde oluyo canim.Ama ikinci hamileliginde 5 aylik demeden top gibi karnin olucak bak sila dediydi dersinn kaydirigubbakcemile3

aha 2.cilerdede pek fena oluyomuş yaf bilmiyorumkismile

Kız elh manken gıbısın benım karnım senınkının 5 katı valla.51 kıloydum.71 oldummafoldumbenKIZLAR SIZ MCDEN HAMBURGER YIYOMUSUNUZ YA.BEN ARADA DAYANAMIYIP YIYORUM.FIKIRLERINIZI AZARMISINIZ.LUTFENNNN

valla ben o kadar dikkat etmiyorum ne yalan söliiim
canım istiyosa cup mideye ihiihih

Saol kuŞum benımde canım cektıde optum hepınızı Çıkıyorum

bende yiyorum ama yememem gerektiğinide biliyorumkaydirigubbakcemile3

aha 2.cilerdede pek fena oluyomuş yaf bilmiyorumkismile

Iste o yuzden birincide hem hamile hemde manken gibi olmanin tadini cikar.Niye benim karnim cikmiyo niye böyleyim ben diye gereksiz kuruntular yapip zehir etme kendine hamileligini aklinialirimsmile
Aslinda sen bizlerden cok sanslisin herkes hamileyken top gibi gezer ama manken gibi gezemezz sempatiksalakcinni

Oyy canim 20 kilo almissin toplamda ve daha 3 ayin var.Bence uzak dur hamburgerden falan dikkatli beslen hem sagliksiz hemde gereksiz kaloriaklinialirimsmile

hamburger mi didincokacimcoook

Yok dimedi saka yapti hamburger falan yokk sempatiksalakcinni
Benn hamile kalali en fazla 2 kez yemisimdir ondada ilk aylarda as erme dönemimde boshayallersmile

Hamilelikte fast food tüketimi bebeklerin zihinsel gelişimi olumsuz etkiliyor. Bu nedenle, hamileler ve süt veren annelerin patates cipsi, 120 santigrat derecenin üstündeki sıcaklıklarda kızarmış patates ve yüksek ısıda fırınlanmış gıdalardan uzak durmaları gerekiyor.

Son düzenleme:
Back
X