Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BU NE NANNNNNNN:roflol::roflol::roflol:
ya valla var bi anormallik kızım ben 7a ylık hamileyim niye böle oldum ben
![]()
bu ne nannnnnnn:roflol::roflol::roflol:
benden 1 hafta geridesin ama senin iki katınım acaba hangimiz normal çok zayıfsın hiç hamile gibi bile değilsin çok enteresan
var bi enteresannık diyom ben
gözdecim alıntını silermisin
slm kızlar.
elhamra takma kafana iç karnın büyüktür o yüzden çok çıkmamıştır karnın.ama kilo bi sorun olmaya başladı.gerçi bu ara kime baksam zayıflıyo acaba mevsim değişikliğinden mi diyorum çünkü bnde 49 la hamile kaldım herşey yolundaydı bitek 5inci ayımda 4 kilo almıştım dr fazla dedi kızdı geçen ay 1 kilo almışımyeni tardıldım 2 haftada hiç kilo almamışım.
bi yerde okumuştum ebru şallının hamileliği için nohut yutmuş tırtıl gibi hamilelik geçirdi diye dalga geçiyolardı.bnde öyle oldumkaydirigubbakcemile3
Elhamra canim doktorun hersey normal diyosa hic takma kafana.Herkesin bunyesi bir degilki.Bende ilk hamileligimde 8 aylik olana kadar senin gibiydim kimse inanmazdi hamile olduguma.Bende hep uzulurdum niye böle diye.Kilo alimimda normaldi ama karnim yoktu iste.ilk hamileliklerde oluyo canim.Ama ikinci hamileliginde 5 aylik demeden top gibi karnin olucak bak sila dediydi dersinn kaydirigubbakcemile3
Kız elh manken gıbısın benım karnım senınkının 5 katı valla.51 kıloydum.71 oldummafoldumbenKIZLAR SIZ MCDEN HAMBURGER YIYOMUSUNUZ YA.BEN ARADA DAYANAMIYIP YIYORUM.FIKIRLERINIZI AZARMISINIZ.LUTFENNNN
iç karın nedürbilmiyorumkismile
Kız elh manken gıbısın benım karnım senınkının 5 katı valla.51 kıloydum.71 oldummafoldumbenKIZLAR SIZ MCDEN HAMBURGER YIYOMUSUNUZ YA.BEN ARADA DAYANAMIYIP YIYORUM.FIKIRLERINIZI AZARMISINIZ.LUTFENNNN
aha 2.cilerdede pek fena oluyomuş yaf bilmiyorumkismile
hamburger mi didincokacimcoook