2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bir odayı temizleyip gelip size bir laf atıyorum öyle daha kolay oluyor gercı saat 1 den beri uğrasıyorum arına misafirim var yatılı.. Eşimde yok yarın aksama kadar ..

yok canım ben başladımı hepsi birden çabuk yaparım ama tıkanıyorum artıkşimdi k kalkıyom ama oglumuda babaannesi götürdü o yokken bi temizliyim şimdik zaten kimsede konuşmuyo sonra görüşürük daha oglumun bahçıvanını örüyorum onuda bitiricem bitireyim resmini koycam:hulya:

kızlar ya çok alakasız ama birşey sorucam şu 11880 reklamı beni deli ediyor alsanaalsanasmile
resmen cinnet geçiriyorum gördükçe acaba sırf benmi böyleyim aranızda uyuz olanlar var mı?
klava:

:bbo:
kızlar ya çok alakasız ama birşey sorucam şu 11880 reklamı beni deli ediyor alsanaalsanasmile
resmen cinnet geçiriyorum gördükçe acaba sırf benmi böyleyim aranızda uyuz olanlar var mı?
klava:

bende varım baygınlık geçiriyorun artık

kızlar ben kaçıyorum
arkadaşımın nikahı var

yeni bi topic açıcam bu reklama sinir olanlar diyekaydirigubbakcemile3 ya böyle uyuz olanları gördükçe biraz rahatlıyorum çünkü kendimi anormal hissetmeye başlamıştım nette de araştırdım sözlüklerde falan yorumlara baktım herkes gıcık oluyormuş meğer sempatiksalakcinni

ohhh ne güzel ne marifetlisin benim o konularda tık yok hıcccccc elimden bir şey gelmiyorrrrrrrr. Öğrenemiyorum da heheheh

Bu arada kızlar zorla ezberlettiler 11880 'i ben temelli gıcıgımmmmmmmmmmmmklava:

klava:

merak etme yalnız degılsın, zaten balık ayhan mı nedır o adam hıç sevemem kendısını, üstüne de sureklı yayınlanan aynı reklamlar, parçalıcam valla tvyi.

kızlar bugun evın bır kaç eksıgını alalım dedık anam herşey para. evın tum prizlerı ve fışlerını degıştırelım dedık o bıle 150 tuttu. ev tadılatına canını seven gırmesın. paralar su gıbı saçma sapan şeylere akıyor. ıkeadan kızıma gece lambası aldım, bir de çerçeve,

ustune ceylan bebe den çilek kostumu ayırtmıştım onu aldım. bıldıgın çilek olcak onu gıyınce. bızde yicezzz onu ,koltukaltlarını koklucaz, gıdışını öpucez, ayaklarını yicezzz... offf çok özluyorum kucagımda ıstıyorum bebeğimi.:çok üzgünüm:

hihoyyyt gule gule buyusun bebekin odasında kuzum hihoyyyt

oh bir bebeğiniz kaldı gelecek olan, maşallah size, güle güle, güzel günlerde kullanırsınız inşallah, ama benim daha çok eksiğim var kıskanıyorum sizleri kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar, 3 hafta civarı havalansın vernik kokusu çıksın yıkayıp yerleştircem herşeyini
feride darısı senin başına

sağolun kızlar, 3 hafta civarı havalansın vernik kokusu çıksın yıkayıp yerleştircem herşeyini
feride darısı senin başına

sağol canım ufak tefek şeyleri aldım ama büyükleri almadım henüz, eşimle ayrı şehirlerdeyiz bu nedenle erteliyorum, olmadı doğduktan sonra alırız babası da bişiler yapsın o heyecanı tatsın istiyorum ama malesef fırsat bulamıyoruz :) hayırlısıyla sağlıcakla doğsunlar da eksekler tamamlanır :Saruboceq:

stellacım hayırlı olsun kızının odası...
şimdi bakar bakar, hayal eder eder durursun.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…