Ben bir odayı temizleyip gelip size bir laf atıyorum öyle daha kolay oluyor gercı saat 1 den beri uğrasıyorumarına misafirim var yatılı.. Eşimde yok yarın aksama kadar ..
kızlar ya çok alakasız ama birşey sorucam şu 11880 reklamı beni deli ediyor alsanaalsanasmile
resmen cinnet geçiriyorum gördükçe acaba sırf benmi böyleyim aranızda uyuz olanlar var mı?
klava:
:bbo:
bende varım baygınlık geçiriyorun artık
:bbo:
bende varım baygınlık geçiriyorun artık
aynen bendeeee
kızlar ben kaçıyorum
arkadaşımın nikahı var
yok canım ben başladımı hepsi birden çabuk yaparım ama tıkanıyorum artıkşimdi k kalkıyom ama oglumuda babaannesi götürdü o yokken bi temizliyim şimdik zaten kimsede konuşmuyo sonra görüşürükdaha oglumun bahçıvanını örüyorum onuda bitiricem bitireyim resmini koycam:hulya:
kızlar ya çok alakasız ama birşey sorucam şu 11880 reklamı beni deli ediyor alsanaalsanasmile
resmen cinnet geçiriyorum gördükçe acaba sırf benmi böyleyim aranızda uyuz olanlar var mı?
klava:
odamız geldi :teytey:
odamız geldi :teytey:
hihoyyyt gule gule buyusun bebekin odasında kuzum hihoyyyt
oh bir bebeğiniz kaldı gelecek olan, maşallah size, güle güle, güzel günlerde kullanırsınız inşallah, ama benim daha çok eksiğim var kıskanıyorum sizleri kaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar, 3 hafta civarı havalansın vernik kokusu çıksın yıkayıp yerleştircem herşeyini
feride darısı senin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?