Miraba kizlar nasilsiniz?
Bize de teyzemiz birsuru kiyafet alip gondermis,
ama sanki aldigi yazlik kiyafetler bebegimin
kis donemine denk gelicek gibi geldi bana. bilmiyorumkismile
ayy süperr
ben de bugün gördüm hep denizci tulumları
şortlu tulumlar fln
erkekler için de cok güsel şeyler vardı..
tamam aklına güzel topik fikri gelen de varsa yazsın arkadaşlar..
bulmalıyız bşi
aynen canım
benim artık her akşam öyle
hatta öğlen başlıyor şişlik
2010 haziran anişlerin prens ve prenseslerin son hazırlıkları bilmiyorumkismile
ben de ilk gördüğümde şok olmustumay ben ilk kez gördüm şaşırdımmmeyvahedigeldismile
0-3 den büyüklerse evet yazlık kıyafet olmaz..
ama body flnsa bişilerin içine giydirirsin bilmiyorumkismile
0-3 den büyüklerse evet yazlık kıyafet olmaz..
ama body flnsa bişilerin içine giydirirsin bilmiyorumkismile
ben de ilk gördüğümde şok olmustum
alışırsın sempatiksalakcinni
ilk defa milli olmak gibi bişi sempatiksalakcinni
Yani gonderdigi yazliklarin hemen hemen hepsi
sanki 6 ayliga gore oda tam kisa denk geliyor.
InsAllah oyle olmaz uzulurum ya gonderdigi birsuru seyi giyemeyecek ozaman.
3/4 tanesi 1 yasina gore gibi bakalim zamanla gorucez artik.
Sende alisverisini bitirmisin canim yeni okudum, Allahim guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin. Darisi da bizlerin basina. kaydirigubbakcemile3
Ya ben de kararsız kalıyorum, hep 3-6 ay kıyafetler alıyorum. Arkadaşımın bebeği şu an 10 aylık ama kız 18-24 ay kıyafetleri giyiyor. Arkadaşım da ben numarasına bakmadan karış hesabıyla alıyorum giysilerini dedi. İiice kafam karıştı :uhm:
olabiler ebet bilmiyorumkismileyani son hazırlıklar diye açarsak en azından mantıklı olur çünkü başdan bu zamana parça parça şeyler koyduk ama şimdi daha büyük ciddi alışveriş verişlerimizi koyuyoruzz
merhaba annişler
ben bugün çok yoruldum daha yeni kendime geliyorum. akşama kadar ağaç diktik güneşten yüzümde yanmış offf
bakayım geçmişe neler kaynatmışsınız
merak etme yalnız degılsın, zaten balık ayhan mı nedır o adam hıç sevemem kendısını, üstüne de sureklı yayınlanan aynı reklamlar, parçalıcam valla tvyi.
kızlar bugun evın bır kaç eksıgını alalım dedık anam herşey para. evın tum prizlerı ve fışlerını degıştırelım dedık o bıle 150 tuttu. ev tadılatına canını seven gırmesın. paralar su gıbı saçma sapan şeylere akıyor. ıkeadan kızıma gece lambası aldım, bir de çerçeve,
ustune ceylan bebe den çilek kostumu ayırtmıştım onu aldım. bıldıgın çilek olcak onu gıyınce. bızde yicezzz onu ,koltukaltlarını koklucaz, gıdışını öpucez, ayaklarını yicezzz... offf çok özluyorum kucagımda ıstıyorum bebeğimi.:çok üzgünüm:
kızlar ben cıkıyorum film izlicez..
siz yeni topikle ilgili fikirlerinizi yazın olur mu aklınıza geldikçe..
öpüldünüz
gördüm resmini sempatiksalakcinni
canım herşey para maalesef Allah yardım etsin. Bende tadilattan yeni kurtuldum bebişimin odasından bizim yatak odasına bir kapı açtırdıkBirde benim balkonum yoktu balkon yaptırdık bi odamızdan biraz kırpıp
Ama şimdi giriş deseler tadilata cesaret edemem herhalde. aslında bizimde pirizleri vs değiştirmemiz lazım bir kac yerin ya yeni sene artıkmafoldumben
yeni topik mi? ben bilmiyorum ama bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?