D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #77.321
didi didi gördümcokacimcoookYok dimedi saka yapti hamburger falan yokk sempatiksalakcinni
Benn hamile kalali en fazla 2 kez yemisimdir ondada ilk aylarda as erme dönemimde boshayallersmile
SILA_M;12335649 [COLOR="Red" .!.:Hamilelikte fast food tüketimi bebeklerin zihinsel gelişimi olumsuz etkiliyor. Bu nedenle, hamileler ve süt veren annelerin patates cipsi, 120 santigrat derecenin üstündeki sıcaklıklarda kızarmış patates ve yüksek ısıda fırınlanmış gıdalardan uzak durmaları gerekiyor.
[/COLOR]
[/B]
hamburger mi didincokacimcoook
Iste o yuzden birincide hem hamile hemde manken gibi olmanin tadini cikar.Niye benim karnim cikmiyo niye böyleyim ben diye gereksiz kuruntular yapip zehir etme kendine hamileligini aklinialirimsmile
Aslinda sen bizlerden cok sanslisin herkes hamileyken top gibi gezer ama manken gibi gezemezz sempatiksalakcinni
2 tanemi karnımız var ihiihihicnm karnı çok çıkmadığı ama bebeğin normal olduğu durumlarda hep öyle söylenir.tam açıklamasını bilmiyorum ama sorucamyerimseniben
Yok dimedi saka yapti hamburger falan yokk sempatiksalakcinni
Benn hamile kalali en fazla 2 kez yemisimdir ondada ilk aylarda as erme dönemimde boshayallersmile
dedim vallada dedim billada didim
Hamilelikte fast food tüketimi bebeklerin zihinsel gelişimi olumsuz etkiliyor. Bu nedenle, hamileler ve süt veren annelerin patates cipsi, 120 santigrat derecenin üstündeki sıcaklıklarda kızarmış patates ve yüksek ısıda fırınlanmış gıdalardan uzak durmaları gerekiyor.
didi didi gördümcokacimcoook
ama bızım buraya mc nın servısı yok aksam kocıse solesem eve getırene kadar buz gıbı olur
sımdı ben nerden bulcam baska bıyerın hamburgerınıde sevmem kı..
ayy napcam sımdıkk
aksamda kocıs mutfagın dolabını sılcek benı goturemezkı off oıfffffff
En iyisi bundan sonra zararli seylerin adini anmayalim burda.
ispanak deyin brokoli deyin sebzelerden meyvalardan bahsedin kizlarr.
Benim doktorum kafanı kırarım fast food yersen dediiiiiiiiiiiiiiiii.
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileBenim doktorum kafanı kırarım fast food yersen dediiiiiiiiiiiiiiiii.
niye kimsenin sesi çıkmıyo ben geldim diyemialsanaalsanasmile
niye kimsenin sesi çıkmıyo ben geldim diyemialsanaalsanasmile
ekom bunnar senin dedikodunu yaptılar sen gelmeden önce...
hı öylemi ben geçmişe bi baktım amaohaoldumsmile
slm kızlar
Benimde canım 7 aydır hamburger çekiyor ama hala yiyemedim fırsatım olmadı. Doktorum canın istiyosan ayda bir kere yiyebilirsin dedi.
of kızlar ya kalkıp evi yemizlemem lazım hiç canım istemiyo bugün keyfim yok sabah tartıldım 6 kilo almışım toplamda 10 kiloyla tamamlayabilsem şu hamileligi ayaklarım da şişmeye başladımafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?