2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Duyfer lavanta da koysan bi süre sonra atılıyor, maalesef çok az kişi saklıyor.
bari şekerini yesinler sempatiksalakcinni

meloş sen de eğer gidersen beni crazy bebeden yönlendirdiler buraya de, 80 kr. a iniyolar zorlayınca sempatiksalakcinni

günaydın kızlar rüzgarlı ve yağmurlu bir havayla güne başladık.sabah kalktığımda ağzımda acımsı bi tat ve hertarafım sızlayarak geldim işee .çok zor geldi yaamafoldumben

bari şekerini yesinler sempatiksalakcinni

meloş sen de eğer gidersen beni crazy bebeden yönlendirdiler buraya de, 80 kr. a iniyolar zorlayınca sempatiksalakcinni

Tamam, ben derim arkadaşım da sizden almış 70'e düşürürüm sempatiksalakcinni

Günaydın kızlar....Özgeoda takımı ve cicilerinz,meloş ve stella cıcılerınız çok guzel.Onlara bakalbıldım.Daha ekleyen varsa gormedım kızlar.Gule gule sağlıkla buyusun bebeklerinz içlerinde.alkisalkisalkis

günaydın kızlar rüzgarlı ve yağmurlu bir havayla güne başladık.sabah kalktığımda ağzımda acımsı bi tat ve hertarafım sızlayarak geldim işee .çok zor geldi yaamafoldumben

of bide saatleri de ileri aldılar
daha erken kalkıyoz artık
ben resmen karanlıkta kalktım yaa alsanaalsanasmile

Günaydın kızlar....Özgeoda takımı ve cicilerinz,meloş ve stella cıcılerınız çok guzel.Onlara bakalbıldım.Daha ekleyen varsa gormedım kızlar.Gule gule sağlıkla buyusun bebeklerinz içlerinde.alkisalkisalkis

Sağol yivruu, daa güzelleri sizin olsun

Tamam, ben derim arkadaşım da sizden almış 70'e düşürürüm sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni

gördüm gördüm çok değişik çok güzellll

sağolun kıslar

Günaydın kızlar... Bi bakayım neler yapmışsınız... Topik falan açtınız mı.. Ne yaptınız.. Ben 2 gündür kapsama alanı dışında kaldım.. kaydirigubbakcemile4

Gunaydin kizlar..
Bebislerin cicleri cok guzelmis.. gule gule eskitsinler

evet ben 35 ya da 36 da çıkmayı düşünüyorum..
en fazla 8 haftam kaldı bu durumda :sinifsinif:

ya ben 37.haftaya kadar çalışır yazdırsamda 33.haftada 20 günlük yıllık iznim duruyo onu kullansam.olurmu acaba ? bilmiyorumkismile

ahh be güzelmm çok değilmi nasıl dayancannn bilmiyorumkismile
ben de bilmiyom yaaa..
ama sonrasında daha cok kullanmak istiyorum o nedenle dayanabildiğim kadar dayanacam :sinifsinif: gerçi dayanamazsam mecbur daha erken cıkarım tabi, duruma göre bakacaz artık..
ben şimdi sabahları kendim geliyorum işe, akşamları eşim alıyo..
ama onun da işyeri taşınıyo, bu durumda beni sabahları da yakın bir yere kadar bırakabilecek..
o zaman daha kolay olur belki bilmiyorumkismile

Back
X