- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #77.481
yok güselim gördün mü diğer topikte resminisüsün özellği bozulmucaksaa gayet iyi mıknatıslımıı
böle bebek tulumu şeklinde ama torba aslında kendisi
içi boş yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok güselim gördün mü diğer topikte resminisüsün özellği bozulmucaksaa gayet iyi mıknatıslımıı
bari şekerini yesinler sempatiksalakcinniDuyfer lavanta da koysan bi süre sonra atılıyor, maalesef çok az kişi saklıyor.
bari şekerini yesinler sempatiksalakcinni
meloş sen de eğer gidersen beni crazy bebeden yönlendirdiler buraya de, 80 kr. a iniyolar zorlayınca sempatiksalakcinni
yok güselim gördün mü diğer topikte resmini
böle bebek tulumu şeklinde ama torba aslında kendisi
içi boş yani
günaydın kızlar rüzgarlı ve yağmurlu bir havayla güne başladık.sabah kalktığımda ağzımda acımsı bi tat ve hertarafım sızlayarak geldim işee .çok zor geldi yaamafoldumben
Günaydın kızlar....Özgeoda takımı ve cicilerinz,meloş ve stella cıcılerınız çok guzel.Onlara bakalbıldım.Daha ekleyen varsa gormedım kızlar.Gule gule sağlıkla buyusun bebeklerinz içlerinde.alkisalkisalkis
sempatiksalakcinniTamam, ben derim arkadaşım da sizden almış 70'e düşürürüm sempatiksalakcinni
gördüm gördüm çok değişik çok güzellll
Günaydın kızlar....Özgeoda takımı ve cicilerinz,meloş ve stella cıcılerınız çok guzel.Onlara bakalbıldım.Daha ekleyen varsa gormedım kızlar.Gule gule sağlıkla buyusun bebeklerinz içlerinde.alkisalkisalkis
açtık açtık sempatiksalakcinniGünaydın kızlar... Bi bakayım neler yapmışsınız... Topik falan açtınız mı.. Ne yaptınız.. Ben 2 gündür kapsama alanı dışında kaldım..![]()
of bide saatleri de ileri aldılar
daha erken kalkıyoz artık
ben resmen karanlıkta kalktım yaa alsanaalsanasmile
evet ben 35 ya da 36 da çıkmayı düşünüyorum..aynen öyle özgeciğim.umarım bu zor günleri atlatacağız :sinifsinif:
evet ben 35 ya da 36 da çıkmayı düşünüyorum..
en fazla 8 haftam kaldı bu durumda :sinifsinif:
evet ben 35 ya da 36 da çıkmayı düşünüyorum..
en fazla 8 haftam kaldı bu durumda :sinifsinif:
ben de bilmiyom yaaa..ahh be güzelmm çok değilmi nasıl dayancannn bilmiyorumkismile
ahh be güzelmm çok değilmi nasıl dayancannn bilmiyorumkismile