2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben 37.haftaya kadar çalışır yazdırsamda 33.haftada 20 günlük yıllık iznim duruyo onu kullansam.olurmu acaba ? bilmiyorumkismile
ya da tam tersini yapabilirsin..
33 de normal doğum iznine çık
izninin sonuna yıllık iznini ekle bilmiyorumkismile

benim de 15 gün yıllık iznim olacak onu bunun sonuna eklyecem
15 gün fln da ücretsiz alıp iznimi 1 ay dah uzatmayı düşünüyorum

ben de bilmiyom yaaa..
ama sonrasında daha cok kullanmak istiyorum o nedenle dayanabildiğim kadar dayanacam :sinifsinif: gerçi dayanamazsam mecbur daha erken cıkarım tabi, duruma göre bakacaz artık..
ben şimdi sabahları kendim geliyorum işe, akşamları eşim alıyo..
ama onun da işyeri taşınıyo, bu durumda beni sabahları da yakın bir yere kadar bırakabilecek..
o zaman daha kolay olur belki bilmiyorumkismile

kıyamammm yaaa işyerinde bütün gün oturmak bile beni deli ediyor çocuk arada sıkışıyorr ayaklar şişoyor neyse ki bu hafta son

ben de bilmiyom yaaa..
ama sonrasında daha cok kullanmak istiyorum o nedenle dayanabildiğim kadar dayanacam :sinifsinif: gerçi dayanamazsam mecbur daha erken cıkarım tabi, duruma göre bakacaz artık..
ben şimdi sabahları kendim geliyorum işe, akşamları eşim alıyo..
ama onun da işyeri taşınıyo, bu durumda beni sabahları da yakın bir yere kadar bırakabilecek..
o zaman daha kolay olur belki bilmiyorumkismile

Bende 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.İnş. sağlıkla tamamlarız sağlıkla kızlar.bende doğumdan sonra çok zamn kalsın dıyom.Bide 2 ay sonra başlıcam dıyom kendıme.Nasıl olcak bılmıyom yani.Kafam çok karışık.Ama ne kadar çok çalışsam işime okadar gelicel yani.bilmiyorumkismile

Özge çok güzel cicileriniz... Güle güle kullansın yağmur kız... :dance:

Ben de haftaya gidip çalışabilir raporu alacağım... Dayanabildiğim kadar gelsem iyi olur, sonrasında daha çok kullanmak isteyeceğim çünkü...

Bende 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.İnş. sağlıkla tamamlarız sağlıkla kızlar.bende doğumdan sonra çok zamn kalsın dıyom.Bide 2 ay sonra başlıcam dıyom kendıme.Nasıl olcak bılmıyom yani.Kafam çok karışık.Ama ne kadar çok çalışsam işime okadar gelicel yani.bilmiyorumkismile

valla dayana bilirsen ne mutlu sanaa benim oğlan resmenn oturmam istemiyorrr şuann nasıl vuruyor sıkıştım der gibi bide ayaklarım çok şişyor benim yaa resmen kenardaki çıkıntılar kaybolmuş şişmişş

Özge çok güzel cicileriniz... Güle güle kullansın yağmur kız... :dance:

Ben de haftaya gidip çalışabilir raporu alacağım... Dayanabildiğim kadar gelsem iyi olur, sonrasında daha çok kullanmak isteyeceğim çünkü...

o raporu 32de almak şart değil mi?

günaydın kızlar bu sabah ki konu doğum izni sanırım
valla ben şimdiden kendimi taşıyamamaya başladım, sabah 2 adımlık yolu tıslaya tıslaya geldim
37. haftaya kadar nasıl olurum bilemiyorum

kıyamammm yaaa işyerinde bütün gün oturmak bile beni deli ediyor çocuk arada sıkışıyorr ayaklar şişoyor neyse ki bu hafta son
ay valla benim de ayaklar, daha cok bilekler davul olmus oluyor gittiğimde..
hayırlısı olsun bakalım
inşallah gücümüz olur da sonuna kadar çalışırız
yoksa çok erken çıkarsam izne, o bebişi 2 aylıkken fln bırakıp işe gelmek hiç işime gelmez.. :sinifsinif:

Ahh ahh bebikler
bi bilseler şimdiden annecikleri onlar için nelere katlanıyor boshayallersmile

valla ben şimdiden kendimi taşıyamamaya başladım, sabah 2 adımlık yolu tıslaya tıslaya geldim

evet aynen bende zorlanıyorum artık guclubacismile

o raporu 32de almak şart değil mi?

Evet canım şart! 32. haftada alınmazsa SGK kabul etmiyormuş, para alırken falan problem oluyormuş.. Hatta parasını alamamış biriyl tanıştım geçenlerde... alsanaalsanasmile

ay valla benim de ayaklar, daha cok bilekler davul olmus oluyor gittiğimde..
hayırlısı olsun bakalım
inşallah gücümüz olur da sonuna kadar çalışırız
yoksa çok erken çıkarsam izne, o bebişi 2 aylıkken fln bırakıp işe gelmek hiç işime gelmez.. :sinifsinif:

Ahh ahh bebikler
bi bilseler şimdiden annecikleri onlar için nelere katlanıyor boshayallersmile

ben işe dönmücem evde çalışcam yani evde çalışacağım bir iş buldumm. hayırlısı rabbim güç versin dayanma gücü versinnn

evet işte doğru kelime bu
tıslamak :delphin:

daha nerden baksan 4 hafta var Çok üzgünüm çoook

zaman çabuk geçiyor ya bebek eşyaları ile uğraşırken bir bakmışsın 4 hafta geçmiş.

Evet canım şart! 32. haftada alınmazsa SGK kabul etmiyormuş, para alırken falan problem oluyormuş.. Hatta parasını alamamış biriyl tanıştım geçenlerde... alsanaalsanasmile

hadi ya eyvahedigeldismile
paramı alamazsam yandık valla

gÜnaydın kızlar nasılsınız bakalım ızınlerdne bahsetmıssınız ofyaa bende 37 ye kdr calısmayı dusunuyordum ama nasıl dayanacam bende bılmıyorum gucum var daha sanıyordum ama sıkıldım ben artık su karsımdakı cocuuu gÖrmekten:(

Back
X