ücretsiz izinde işten çıkarılmamaları lazım...ama doğum yapana böyle bi hak tanınmış sonuçta...bazı özellerin kuralları farklı olabiliyo.ben sözleşmeliyim.6 ay kullanabilirim.[/QUOTE
Canım çıkarılma hakı yok zaten ama tazmınatını verip verım dşüklüğünden yallah diyolar adama.Ama sen tazmınatda alsan işsiz kaldığınla kalıyosun onu demek ıstedım.Yoksa tabıkı otekı turlu çıkartamazlar..
yok artık yaa akannehir
32+0 da tam şeyettiğimiz saatte gitmemiz gerekiyomuş
yoksa paramızı alamıyomusuz sempatiksalakcinni
+1
evet öğrenenler öğrenmeyenlere yazsın bilmiyorumkismile
işten çıkarırlarken sebebini izne çıkman diye göstermiyorlar zaten. Toplamda bir seneye yakın yerinde yoksun ve muhakkak yaptığın işi yapacak birilerini yetiştirmiş oluyorlar. Sen dönünce fazlalık olmuş oluyorsan birkaç ay sonra başka sebeplerle çıkarılıyorsun. Yoksa kimse çocuğuna baktı diye çıkarılmıyor direk öyle çıkarırlarsa ceza ödeyip görevide iade etmek zorunda kalırlar. Ama burası türkiye herkes herşeyi bir şekilde kitabına uydurur
ne kadar şanslısın ben 1,5 saat emzirme izni istesem adamın gözü yerinden fırlar
evimde yakın ama pek hoş karşılayacağını sanmıyorum.
yıllık iznimi de doğumdan sonra değil daha sonralara saklayacağım. çocuk hasta olursa yanında olurum hiç değilse.
bakalım zaman ne gösterecek
Valla anyayımı gorcem konyayımı bılmem artık.Şanslıyımdır inş.Şimdilik oyle dedı.oyuzden 2ay sonra donerım dıyorum.Ama ne olur bılmem.Bence duşuncen çok mantıklı.Herşeyı kullanırız bıde bebiş hastalanır yüzümüz olmaz izin almaya sonra.Çok mantıklı.
vay çakaalll sempatiksalakcinni
erken doğum yaparsan iznin sonraya devroluyor diye biliyorum ben:roflol::roflol::roflol:
Yanıyormuş iznimiz çünkü... E ben sezeryan yapacağım için erken doğuracağım sonuçta.. Hatta benim bile yanar iznim gibi geliyoo.. O kadar beklemez benim oğlan.. kaydirigubbakcemile3
AY SABAH SABAH YİNE BENİ CILDIRTTI BİLMİYORUM VALLA ÖZLERMIYIM BENM İŞİM OLMAYAN BİR İŞİNE YARDIM ETMISTIM CUMA AKSAMI ACELEMDE VARDI DURMUS DIYORKI SALLAMIŞŞSN HEP SAFMDR NEDIR YAA ONA HALBUKI DEDIM BAK PAT PAT YAPŞTIRIYORUM SEN DUZENLERSIN OKDRINI YAPMASAM ZTN CIKP GIDECKTIM UYUSSSSklava: BÖLELERİNE YARDIMCI OLMAMAK LAZIM KENDINI MÜDÜRSANIYOR kötükedihüso
günaydın herkese off ne trafik vardı geç geldim işe
erken doğum yaparsan iznin sonraya devroluyor diye biliyorum ben
kullanamadıgın iznini sonraya atıyorlar
sen bir emin ol ondan istersen ya
kanunda öyle okudum diye hatırlıyorum ama bilmiyorumkismile
Kızlar evet ya izin alınan tarıhten one gelırse çocuk doğumdan öncekı izin hakları yanıyo ve doğumdan sonrakı izin haklarına başlıyonuz hemen.bu sonuna kadar çalışmayı düşününlerde çok kayıp olmuyo ama doğumdan once 2 ay kalıp bıde erken doğdumu bebek işte ozaman kotu yanıyo ızın.onu ii planlayıp ayarlamak lazım.yarın yada çarşamba gıdıcem doktora.Müşavırım guya ama prosedurden bende korkuyorum kızlar.o yuzden 1. ağızdan sorar doktora sıze yazarım.Uygulamadafarklı kurnazlıklar olabılıyo.Hepimiz bırbırımıze haber verelım.Önemlı bı konu ve gerçekten bu durumda para alma hakkını kaybeden bı çok anne var.
Aaaa, sen buna yardım ettin, daha da üstüne laf mı söylüyor?klava: klava: klava:
mafoldumben mafoldumbenözgen sen yenı ek duzenlemelerı okumuşlundur o aklında kalmıştır canım.o daha yururluğe gırmedı kabul edılırse evet oyle olcak ama maalesef şuan öyle bişey yok ve yanıyo canım izinler.
EFET AYI CUNKUUUU OFFYAAAA DELİRCEMMMklava:
aaaaaa
akannehir
ay ne sacma yaaa
hay bu kanunu yazanın da vicdanına tüküreyim ben
töbe töbe ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?