2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay zaten ordan burdan kesiyolar parayı
bide hiç vermesinler de tam olsun :mymeka:

ben işe dönmücem evde çalışcam yani evde çalışacağım bir iş buldumm. hayırlısı rabbim güç versin dayanma gücü versinnn

hadi ya ne güzel.
bende piyangoya kendimi verdim para çıkarsa işe gelmeyeceğim kaydirigubbakcemile3

evet işte doğru kelime bu
tıslamak

:roflol::roflol:
lovfun nerdeee gelse de tıslasa

evet meloş 32. haftada gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alınıyor.
anamm az kaldı beee

bizim burda birine sordum tam 32+0da gitmek gerekiyormuş, haftasonuna gelirse pazartesi yada cuma halletmem gerekiyormuş, bana biraz sallıyor gibi geldi, sizin fikriniz var mı? :uhm:

valla dayanabılırmıyım bılmıyorum canım.ama evımle işim arası 10-15 dakıka arabayla ve kendım gelıyorum.Ama ilerde zararlı olursa yada şuan zararlımı bılmıyorum kullanmak.Ama eşim geç çıktığından dolayı kendım gıdıp gelmelıyım.Bide tabı sağlık durumu elverir inş. ama işten uzaklaşmak istemıyorum.Bi çok kişide şahıt oldum.ücretsız kullanıp 10 ayı tamamlayanların çoğu işten çıkarıldı sonra.Çünkü uzun bı sure ve mutlaka yerınızı bırı doldurmaya çalışıyo.Bide konuştum ben işyerıyle.Emzirme içn illa 1,5 saat kullanma ıstersen 3 istersen yarım gun gelmezsın dedı saolsun patronum.Evde yakın olunca ona guvendım ama hayat ne gosterır bılmem.bilmiyorumkismile

bizim burda birine sordum tam 32+0da gitmek gerekiyormuş, haftasonuna gelirse pazartesi yada cuma halletmem gerekiyormuş, bana biraz sallıyor gibi geldi, sizin fikriniz var mı? :uhm:

yok canım ya öyle değildir herhalde.
yoksa öyle midir ??
offf günü şaşırırsak ne olacak akannehir

Günaydın kızlarrrrrrr. Konumuz yine doğum izni anlaşılan. Bende 37 ye kadar çalışırım diyen ama dönem yaklaşınca bunu beceremeyeceğini anlayanlardanım umarım 35 e kadar dayanabilirim

oyy oyyy kadın olmak çok zorrrr özellikle hem çalışıp hemde hamile olanlar
devlett kuş kadar para vercek ondada kesinti yapıyorr sinir oluyorumm niye 3/2 si bide 3 çocuk yapın diyorrr klava:

Ayy evet ya.. O yüzden iyice araştırmak lazım.. Gıcık oluyorum brn böyle işlere zaten.. Bi sürü bürokratik zırva.. Ama yapcaz mecburen.. Şİmdilik öğrendiğim, 32. haftada rapor alıp işyerine verileceği.. Öğrendikçe yazarım kızlar..

:roflol::roflol:
lovfun nerdeee gelse de tıslasa
evet ya :roflol:

bana da sallıyor gibi geldi ama bilmiyorumkismile
ben 30+1 de gidecem bir daha o zaman sorayım doktora bakalım ne diyecek o konuda

alsanaalsanasmile
akannehir

Ne vuruyosun be? Geçmiyor zaman, saatleri saymaya başladım, oooof çok sıkıcı :sinifsinif:

hehe özlicen sen o çocuğu sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile5

boşverin zamanlamayı nasılsa ilk bu işlemiyapacaklardan biri benim benim 32+0 ım 9 Nisan ayın 10unda kendi doktorumla randevum var 12 sindede resmi işleri halletmiş olucam hepinizin günü gelmeden bilgilendiririm sizleri

ücretsiz izinde işten çıkarılmamaları lazım...ama doğum yapana böyle bi hak tanınmış sonuçta...bazı özellerin kuralları farklı olabiliyo.ben sözleşmeliyim.6 ay kullanabilirim.

En doğru tarihi doktorunuz bilir kızlar.. Ben doktoruma sordum. Benim sezeryan olacağı için 1 hafta önceden verelim raporu dedi mesela.. Ben 31 de gideceğim, 32 diye rapor alacağım..

yok canım ya öyle değildir herhalde.
yoksa öyle midir ??
offf günü şaşırırsak ne olacak akannehir
yok artık yaa akannehir
32+0 da tam şeyettiğimiz saatte gitmemiz gerekiyomuş
yoksa paramızı alamıyomusuz sempatiksalakcinni

Günaydın kızlarrrrrrr. Konumuz yine doğum izni anlaşılan. Bende 37 ye kadar çalışırım diyen ama dönem yaklaşınca bunu beceremeyeceğini anlayanlardanım umarım 35 e kadar dayanabilirim
+1

evet öğrenenler öğrenmeyenlere yazsın bilmiyorumkismile

ne kadar şanslısın ben 1,5 saat emzirme izni istesem adamın gözü yerinden fırlar
evimde yakın ama pek hoş karşılayacağını sanmıyorum.
yıllık iznimi de doğumdan sonra değil daha sonralara saklayacağım. çocuk hasta olursa yanında olurum hiç değilse.
bakalım zaman ne gösterecek

boşverin zamanlamayı nasılsa ilk bu işlemiyapacaklardan biri benim benim 32+0 ım 9 Nisan ayın 10unda kendi doktorumla randevum var 12 sindede resmi işleri halletmiş olucam hepinizin günü gelmeden bilgilendiririm sizleri

:1hug:

Ne vuruyosun be? Geçmiyor zaman, saatleri saymaya başladım, oooof çok sıkıcı :sinifsinif:

hehe özlicen sen o çocuğu sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile5

AY SABAH SABAH YİNE BENİ CILDIRTTI BİLMİYORUM VALLA ÖZLERMIYIM BENM İŞİM OLMAYAN BİR İŞİNE YARDIM ETMISTIM CUMA AKSAMI ACELEMDE VARDI DURMUS DIYORKI SALLAMIŞŞSN HEP SAFMDR NEDIR YAA ONA HALBUKI DEDIM BAK PAT PAT YAPŞTIRIYORUM SEN DUZENLERSIN OKDRINI YAPMASAM ZTN CIKP GIDECKTIM UYUSSSSklava: BÖLELERİNE YARDIMCI OLMAMAK LAZIM KENDINI MÜDÜRSANIYOR kötükedihüso

En doğru tarihi doktorunuz bilir kızlar.. Ben doktoruma sordum. Benim sezeryan olacağı için 1 hafta önceden verelim raporu dedi mesela.. Ben 31 de gideceğim, 32 diye rapor alacağım..
vay çakaalll sempatiksalakcinni

ücretsiz izinde işten çıkarılmamaları lazım...ama doğum yapana böyle bi hak tanınmış sonuçta...bazı özellerin kuralları farklı olabiliyo.ben sözleşmeliyim.6 ay kullanabilirim.

işten çıkarırlarken sebebini izne çıkman diye göstermiyorlar zaten. Toplamda bir seneye yakın yerinde yoksun ve muhakkak yaptığın işi yapacak birilerini yetiştirmiş oluyorlar. Sen dönünce fazlalık olmuş oluyorsan birkaç ay sonra başka sebeplerle çıkarılıyorsun. Yoksa kimse çocuğuna baktı diye çıkarılmıyor direk öyle çıkarırlarsa ceza ödeyip görevide iade etmek zorunda kalırlar. Ama burası türkiye herkes herşeyi bir şekilde kitabına uydurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…