güzelim bilemezsinki bebişin nekadar geç geleceğini sonuna kadar çalışsan bile hafta tespitin 32. haftanda yapılıyor devlet tarafından onaylanıyor zaten. ben ce öncesinde doğan bebekten çok 42. haftasını doldurup doğan bebişlerin anneleri için daha zor bir durum
niye, elhamra da 52 haftalık hamile ya sempatiksalakcinni
40. haftama kadar doğmazsa doktora yalvarırım herhalde doğurt beni diye.
42. haftalık hamilelik mi olurakannehir .
heh işten aynen buBunların niyeti kadınlar 3 çocuk doğursun, çalışamasın, erkekler çalışsın, kadınlar erkeklere evde hizmet etsin.
Bunların niyeti kadınlar 3 çocuk doğursun, çalışamasın, erkekler çalışsın, kadınlar erkeklere evde hizmet etsin.
Valla canım 9 Martta günü dolan bir arkadaşım 19 Martta doğurdu bu ay. bebişin durumu iyiyidi anneninde durumu iyiyidi normal doğum istedikleri için beklediler. Aynı şekilde 21 inde günü dolan bir arkadaşımdanda mesaj geldi gün gece yarısı doğurmuş.
Valla canım 9 Martta günü dolan bir arkadaşım 19 Martta doğurdu bu ay. bebişin durumu iyiyidi anneninde durumu iyiyidi normal doğum istedikleri için beklediler. Aynı şekilde 21 inde günü dolan bir arkadaşımdanda mesaj geldi gün gece yarısı doğurmuş.
ben de öyle yapacam insallah..
şu cumartesi toplantıları uzun zamandır yapılmıyor..
Tamamen iptal olursa cumartesileri hiç gelmem diye düşünüyorum.
Ya da hafta içi ptesileri fln gelmem
günaydın herkeslereeeeeeee, çok uyuyorum derken 4 te bir kalktım bir daha uyuyamadım hiç, ayakta sallanıyorum şimdi...
Bunların niyeti kadınlar 3 çocuk doğursun, çalışamasın, erkekler çalışsın, kadınlar erkeklere evde hizmet etsin.
evet akşam erken çıkarak / sabah geç gelerekaksam erken cıkarakda kullanabılıyoruz dimi
tabi şekerin aynen bu yüzden 3 çocuk yapın diye bas bas bağırıyorlar. Hem ev hanımı olmak işsizlik kategorisinde sayılmadığı için kadınlar oturup erkekler çalışınca ülkdeki işsiszlik oranıda kağıt üzerinde düşmüş oluyor ya işin özü bu.
herkese günaydın kızlar uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarım bi sorun yoktur
bal kavanozu sen ne İŞ yapıyordun?
microfiber sanırım..size bir soru:
bebek yorganı, yastığı olarak ne tür bir ürün almalı?
pamukmu, yünmü, elyafmı, bi de mikrofiber diye bir ürün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?