2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende ctesi gidebildim nihayet havuzlu hana özge seni çok aradım oralarda ama bulamadım çok cici şeyler aldım oğluma bide bi kapı süsüyle takı yastığı aldımki çok tatlı zemuszemus

herkese günaydın kızlar uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarım bi sorun yoktur

Biz iyiyiz canım klasik homurdanmalar başladı okadar . Ama esas sen nasılsın nezamandır yoksun en son yatman gerekiyordu diye hatırlıyorum şimdi nasılsın??

Evet canım benimde yanımda kimsem yok annem şubatta izmire gitti gittiği günden beri hasta kadıncağız bir türlü iyileşip gelemedi artık çok ihtiyacım var dayanamıyorum valla

size bir soru:
bebek yorganı, yastığı olarak ne tür bir ürün almalı?
pamukmu, yünmü, elyafmı, bi de mikrofiber diye bir ürün var.

mikrofiber

size bir soru:
bebek yorganı, yastığı olarak ne tür bir ürün almalı?
pamukmu, yünmü, elyafmı, bi de mikrofiber diye bir ürün var.

annem bebek yastığı yapmış elyaftan. yorganını da yünden yapıyor. ben hazır alırım dedim ama kızdı bana alma diye
özgenin dediği gibi alerji yaparsa yandık

bende ctesi gidebildim nihayet havuzlu hana özge seni çok aradım oralarda ama bulamadım çok cici şeyler aldım oğluma bide bi kapı süsüyle takı yastığı aldımki çok tatlı zemuszemus
çok kalabalıktı kıss..
biz 14.00 de hanın içindeydik.
17.30 da fln çıktık..
kesin aynı zamanlarda oralardaydık..
aldıklarımın resimlerini ekledim yeni topiğe ben de
hop hop hihoyyyt

ohh ne güzel valla. çalışan kadına resmen ceza veriyorlar. işyerinde ezil evde ezil bir de gelsin kanunlar ezsin seni.
mükafata bak

bizi iyiyiz de sen nerelerdesin ?? bir sorun yoktur umarım ??

annemle uğraşıyorum cnm 18 gün oldu kalp ameliyatı geçirdi her geçen gün biraz daha iyi oluyo allaha şükür edeyim izin kullanıyorum annecime bakıyorum.sizinde iyi olmanıza seindim

teknikerim canım ben inşaat ve aynı zamanda yapı denetim firmasında çalışıyorum

anldm cnm calısmıyor yaznca ben evdesn sanıyordum senı sımdı izinden bahsednce sasrdm allh hepımıze koalylk versın

annem bebek yastığı yapmış elyaftan. yorganını da yünden yapıyor. ben hazır alırım dedim ama kızdı bana alma diye

canım ayrıca yün ağır bir ürün bebeğin boğulma ihtimali oluyormuş uzmanlar asla önermiyor. zaten 2 yaşına kadar hiçbir yorganı önermiyorlar. En iyisi kış için uyku tulumuymuş yazında zaten ince bir pike. sen uyku tulumu al yada hediye gelmiş gibi yap kullanma yorganı bence

o zaman annene verirsin kullanır sempatiksalakcinni

zeynepcim 42. hafta meselesınde araştırdım dediğim gıbı rapor yazıyomuş doktor ve orda ayrı bı ıznın oluyomuş.Bıde kızlar bu ızınlerı bırleştırıp haftada 1 gun komple kullanmak kanunda yok.İşveren bunu isterse yapabılıyosunuz haberınız olsun.Bide sezaryanla doğum yapanlarla normal doğum yapanların aldıkları sskdan paylar değişiyo haberınız olsun.Felaket tellalı gıbı oluyo ama benim işim bu neyazıkkibilmiyorumkismile

evet ben de yazın üzerine ince panye battaniye fln örterim en fazla
kısın da uyku tulumu almayı düşünüyorum..
bu uyku setlerinin yorganlarını da süs olarak kullanacaz herhalde

meslekdaş sayılırız. benim bildiğim yapı denetimler haftasonu çalışmıyor
siz niye çalışıyorsunuz ki ??

aa sendemi yapıdenetimde çalışıyosun bizim aynı zamanda proje ve inşaatda var bünyesinde 8 şirket valla 9 da geliyorz 12 ye kadar şantiyeciler geldiği için haksızlık olmasın diye bizide çağırıyolar sinir oluyorum

annemle uğraşıyorum cnm 18 gün oldu kalp ameliyatı geçirdi her geçen gün biraz daha iyi oluyo allaha şükür edeyim izin kullanıyorum annecime bakıyorum.sizinde iyi olmanıza seindim

geçmiş olsun canım. neyse sesini duyduk rahatladık. ara ara gel habersiz kalınca merak ediyoruz

zaten yastığı kullanmayacağım 1 yaşına kadar. dediğin gibi pike takımı alırım. annem yün manyağıdır biraz en iyisinin o olduğunu savunur . ama dediğin gibi el kadar bebe ezilir o yünün altında

o zaman annene verirsin kullanır sempatiksalakcinni

hee sonra kafamı kırsın demi sempatiksalakcinni

gününüz aydın ossun yawrularsempatiksalakcinni

nası değişiyomuş paylar bilmiyorumkismile

ben inşaat firmasında mimarım yapı denetimlerle haşır neşiriz ama.
bizde derdik yapı denetim ne güzel cumartesileri çalışmıyor diyesempatiksalakcinni
demek sizde durum farklıymış

birleştirip kullanmak yok biliyorum işverenin insiyatifinde bizimkiler izin veriyor şekerim. Esasında bizim şirket birçok konuda esnek hatta 37 . haftadan sonra işe gelirsen seni devlete karşı izinli gösteriyor ama o geldiğin günleri doğum sonrasında kullandırtıyor. Geçen sene bir arkadaş 30 kasıma kadar çalıştı. 1 aralıkta izne ayrılıp 4 aralıkta doğurdu 15 kasımda izne çıktı gösterdiler o 15 günü doğum izninin sonuna eklediler.Bende 15 gün sonra konuşucam GMY ile bakalım nasıl bir çözüm üretecekler benim için. Bana sana uzaktan bağlantı verelim evden çalış diyorlar bazen ama hiç ciddi ciddi konuşmadık

yatmam gereken döneme annemin rahatsızlığı denk geldi kendimide bebeğide unuttum şimdi iyi annecim bebişte iyi bi ara tansiyon sorunum oldu ama annemin durumu nedeniyleydi şimdi normale döndü yükselmiyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…