2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz de pazar sabahı haçim işcana gittik ve sonunda bi yatak aldık... kaydirigubbakcemile3
Beşik alalım diye gittik, 1 saat dolaştık neredeyse, sonunda Pepetto marka park yatak aldık, diğerlerinden daha dar, kapıdan geçebilen bişi... Bide sonrasında da kullanırız diye alt kısmı için yatak da aldık...
Bide annemler geldiler öğleden sonra.. Onlarda çeyiz getirmişler resmen.. Sepet almış annem, çeyiz sandığı gibi üzerini kurdelelerle falan süslemiş.. İçinde bi sürü kıyafetler falan... Akşama çekerim fotolarını, eklerim ben de topiğe, ekleyebilirsem tabi..

:sm_confused:

nasıl yani sezaryanla doğum yapanlar daha fazla mı para alıyorlar ??

tşk edrm cnm şimdi iyi annem odada yanlız bırakabiliyorum seslenebiliyo onun için girerim artık sık sık

microfiber sanırım..
yünü ağır diye ve alerji yapabilir diye önermiyorlar
pamugunda içindeki tomurcuklardan kaynaklı alerji ihtimali varmış.
elyaf için bişi diyemiyorum, o da olabilir.

Biz iyiyiz canım klasik homurdanmalar başladı okadar . Ama esas sen nasılsın nezamandır yoksun en son yatman gerekiyordu diye hatırlıyorum şimdi nasılsın??

mikrofiber

annem bebek yastığı yapmış elyaftan. yorganını da yünden yapıyor. ben hazır alırım dedim ama kızdı bana alma diye
özgenin dediği gibi alerji yaparsa yandık

Dün Yataş'ta bir elyaf yorgan vardı: 46 TL, bi de mikrofiber vardı 61 TL.
Ama kadınmı yanlış biliyor bilmem, tek farkı dış yüzeydeki kumaş. İçleri işlenmiş elyaftır, bunun dışındaki kumaş mikrofiber dedi. İkisi de anti alerjikmiş ama mikrofiber kumaş ayrıca tozuda itiyomuş. İyi de o da nevresimle örtülmüyormu? Nerde kaldı bu özelliği o zaman? Kafam karıştı.:uhm:

valla supermiş canım.değerlendır bence.Sonuçta ek maaşınıda alırsın rapordan ayrı olarak.Bu bakalım nezamn gelıcek benımkılerdebilmiyorumkismile

sezaryen mi yapsak bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni

aman 50 tl fazla veriyolardır, bunların fazla verdiğinden noolcek

hahahah o da doğru vereceği en fazla o
onun içinde sezaryana değer mi??

nevresimi sürekli yıkarsın ama yorgan her zaman yıkanılmıyor. bence mikrofiber al en azından yorganın sürekli temiz olur

nasıl yani sezaryanla doğum yapanlar daha fazla mı para alıyorlar ??

daha geç çıkıyolar ve yatarak tedavı.ama ayrıntılı yazarım sıze kızlar sadece alınan parada farklılık oluyomuş.herkesın durumuna gore değişiyo.Keşke normal yapsakda o fark olmasada olur demi

kızlar bebeklerini bakıcıya bırakacak olanlara allah sabır wersin biz annemi bıraktık koca kadın yinede içimiz rahat etmedi aklımız evde kaldı hoş annemde memnun kalmadı e yine biz bakmaya devam ediyoruz bakıcıyı bi bahaneyle geri gönderdik o kadar çok sorun çıkıyoki temizlik alışkanlığı hele o çok önemli

:çok üzgünüm:

annemle uğraşıyorum cnm 18 gün oldu kalp ameliyatı geçirdi her geçen gün biraz daha iyi oluyo allaha şükür edeyim izin kullanıyorum annecime bakıyorum.sizinde iyi olmanıza seindim

geçmiş olsun

izmirli hatunlar son kez sölüyorm ha
hani 3 nisanda bluşcaktık bizakannehir

merhabalarrrrrr..
sevracım anneciğine geçmiş olsun canım..

yatmam gereken döneme annemin rahatsızlığı denk geldi kendimide bebeğide unuttum şimdi iyi annecim bebişte iyi bi ara tansiyon sorunum oldu ama annemin durumu nedeniyleydi şimdi normale döndü yükselmiyo artık

aman canım çok dikkat et kendinede bebişede . anneciğinede tekrar geçmiş olsun şekerim allah beterinden saklasın. Şimdi hem annenin iyileşmeye başlamasına hemde senin tansiyonunun düzelmesine çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…