2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülkurusu geçmiş olsun yavrum yaaa
evet bence de bir fakiri sevindir sen

öksürüğüm zaten hala gecmedı
ıcım dısıma cıkıyo halen
maalesef baska yapabılcek bıseyım yok
dıge rodalar boyanmamıs bıl eolsa tum ev hatta partman bılem tıner kokuyo

bu arada esmer zynp ve ben dun ıtıbarıyle 8. ayımıza baslamıs bulunuyoruzz
hadı bunu kutlayalımmmmdelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyyt

:1shok::1shok: Verilmiş sadakan varmış gülkurusu. Allah korumuş. Bence de bi fakiri sevindir.

hadi ya
korkutma nan göz müü..
apla bana tıner al bally alsempatiksalakcinni

Gel ben sana çilekli bali alcem sempatiksalakcinni

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Gulkurusuu cok gecmis olsun canim benim, gercekten cok korkunc birsey yasamisin.
Bence de fakir birini sevindik.

ay canım allah korumus cok cok gecmıs olsun..
:1shok::1shok: Verilmiş sadakan varmış gülkurusu. Allah korumuş. Bence de bi fakiri sevindir.

Gel ben sana çilekli bali alcem sempatiksalakcinni

aplaaammm binimmm gelıyomdelikafadulden

allah korumus cnm cok gecmiş olsun bencede bişi ver birinee sen şimdi mutfak falan yaptrdn bılmem ne valla nazar degmıstır kızz mılltın gozu göz deılkı

akannehirakannehirakannehir
ayy allah korumuş gül kurusu. valla fakir, çocuk sevindir birilerini.

sağol cnm

tşk edrm cnm

çok sağol cnm

çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakan varmış

sagolun arkadaşlar, valla bende aklıma hemen nazar olayı geldı, kalbımı kırletmek ıstemıyorum ama dun bır arkadaşım aradı yıllardır bebeği olmuyor, benı ruyasında görmuş, hiç iyi görmedım erken dogum yapabılırsın dedı, içimden çok sınırlendım, boyle bır ruya görsen bıle nıye söylersın demi, bir de keyıfle söyledı. çok uzuldum onun adına. gözu olanın gözu kendıne dönsun dılerım.

büyük olasılıkla direksiyon hakimiyetini kaybetmiştir havada yağmurlu olduğu için araç kayma yaptı ve dengesizleşti ...aman aman ucuz kurtulmuşsun tekrar geçmiş olsun

kızlaarr bebişimizin ismine karar verdik sonunda kızımın ismi asila deniz olcak inş

evet arkadaşlar annemı aradım hemen çocuk esırgemeye gıdecek bırazdan çikolata tarzı şeyler alacak çocuklara. umarım ALLAHım korur bızı kötuluklerden

haydaaaaa:sm_cool:

ay canım allah korumus cok cok gecmıs olsun..

aplaaammm binimmm gelıyomdelikafadulden

daem çilek aromasını pek sever
hayatının her alanında kullanır:roflol:

o da olarsempatiksalakcinni

fesat kızım bunnar
kenafir gözlü karılar nolcek:umursamaz:

archi sen kumaş boyasıyla boya odayısempatiksalakcinni

dalga geçme kız sempatiksalakcinni
hatta boyacı bize dedi ki bir boya var çok daha kullanışlı . gıdaları bile boyayabilirsiniz çok zararsız dedi de niye almadık ondan bilmiyorum.
ben o ara başka yerlere bakınıyordum eşimle konuşuyorlardı.
en iyisi gıda boyasıyla boyayayım odayı.zaten şeker pembesine boyadık gider gelir yalarım duvarları

gülkurusuuuuuuuu çok çok geçmiş olsun şekerim bencede ucuz atlatmışsın allah beterinden saklasın

ayyy kurum ben rüya olarak anlamıştım
çok geçmiş olsun hakketten sevndir sen en azından bikaç çocuğu

canım benım çok gecmiş olsun.verilmiş sadakan varmış canım ya.nerde oldu kaza ya.Dıkkat et kendıne dınlen azıcık evde.Kormadımda desen ınsan panıkler ya:sinifsinif:

evet arkadaşlar annemı aradım hemen çocuk esırgemeye gıdecek bırazdan çikolata tarzı şeyler alacak çocuklara. umarım ALLAHım korur bızı kötuluklerden
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

haydaaaaa:sm_cool:

daem çilek aromasını pek sever
hayatının her alanında kullanır:roflol:
için pis kısım senın
hemen neler getırıyo aklınasempatiksalakcinni

bak bıze onu soleyen boyacı cıkmadı
bı duvar kemırmek yalamak kalmıstı onuda yapardık dogurmadansempatiksalakcinni

amin arkadaşlarım çok sagolun.

gunlerdır canımı sıkıyorlar, önce kızımın ismıne konuştuler,sonra erken dogum yapacakmışım ruyaları anlattılar, sonra herşeyını kırmızı alıyorum dıye kızım hastalıktan nazardan kurtulmayacakmış.... ne ınsanlar var etrafımda görmemişim. rezıller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…