2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızım büyüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dra gittikkkk bu defa farklı bir dra gittik çünkü ösledimmmmmmmmmm
kızımmm 1.360 gr olmuşşş teyzeleri
ne önde ne geride dedi gelişimi için normal gidiyor dediiiiiiiiiiirahim ağzın kapalı görünüyooo erken doğum riski görünmüyo dedi ama tabiki ALLAHIM bilirrr olur

canım benım çok gecmiş olsun.verilmiş sadakan varmış canım ya.nerde oldu kaza ya.Dıkkat et kendıne dınlen azıcık evde.Kormadımda desen ınsan panıkler ya:sinifsinif:

ertuğrıuldan dönuyordum izmir yolunda opet varya oraya daldım araçla. çok entresan korkmadım valla. elım bıle tıtremedı. bu da ALLAHım hıkmeti gerçekten

o da olarsempatiksalakcinni

fesat kızım bunnar
kenafir gözlü karılar nolcek:umursamaz:

archi sen kumaş boyasıyla boya odayısempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:roflol::roflol:
güneş nasıl da olayı bağladın helal olsun valla. benim hiç aklıma gelmemişti.
ama doğru nazar değimiş de olabilir

OLABILIR KIZ MILLET IYIDE KONUSSA AA BAK BEBEK OLCK HEM MUTFAK HEM BEBEK OO FALAN FILAN:) VALLA İYİ NİYETLE BİLE OLSA NAZAR BU DEGER:)

yıkarken düğüm atıp yıkıyorlarmış sen niye elde yıkıyorsun ki ??
bende pembe yapıp aralarına kelebek süsleri koymak istiyorum. bakalım olacak mı ??

YA CNM BEN PERDE YIKAMA KONUSNDA AGZM YANDI ELIMDE YIKIYORUM AMA CESARET EDIP MAKINAYADA ATARM BI DENEYIM BAKALIM TORBA VERMEDILER BANA ILK YAYGINLAŞTIGI ZAMANLARDA ALMSTM. BELKİ TORBA OZMN YOKTU
ARALARINA BONCUKDA YAPABILIRSIN AMA COCUGUN ICIN TEHLIKE ARZ EDERMI BILEMEM BONCUKLUDA BASKA BİR HAVA VERIYOR.

maşallah annesı kızına

allah allah ya senin çevrendekilerde bir tuhafmış . sinir oluyorum negatif konuşanlara alsanaalsanasmile
kötü düşünce gelir sahibini de vurur canım sen kafana takma. herkes kıskançlğından yapıyor.

allah allah ya senin çevrendekilerde bir tuhafmış . sinir oluyorum negatif konuşanlara alsanaalsanasmile
kötü düşünce gelir sahibini de vurur canım sen kafana takma. herkes kıskançlğından yapıyor.

neyse bende yuzlerını görmuş oluyorum böylelıkle, insanlar buyudukçe kalplerı küçülüyor sanırım. eskıden ıyı arkadaşlardık ama yıllar kalplerını kırletmış yazık uzuldum onlar adına

aşağıdan bakmadan görebiliyo dimi rahim ağzının açılıp açılmadıgını bilmiyorumkismile

maşallah hakiki asfa

bende 3 boyutlu ultrasona gireyim dedim haftasonu 140 tl istediler geri kaçtım sempatiksalakcinni

insan suresinin 25.ayetinde geçiyor sabah akşam Allaha şükret asila akşam demek

anlamı güzelmiş , hayırlı olsun isminiz canım

insan suresinin 25.ayetinde geçiyor sabah akşam Allaha şükret asila akşam demek

Hm anlamı da güzelmiş, adıyla büyüsün.

maşallah kızına asfa

asfa maasallah bebegınee..
ayy bende bu hafta sonuna dogru gıtcem cok ozledım bebıkımıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…