D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #77.681
bızımkıler dogmadan tınercı oldular yıvrummmsempatiksalakcinni
:roflol::roflol:
ahh canım ne kaaa üzüldüm ezel yok diye
dae ile meloşun çocukları tinerci olacak doğuştan sempatiksalakcinni
tek tek basaraktan gel daem yandanhihoyyyt
mafoldumben
oh oh yaşasınolumunekankayizsmile
rukiye di baaa şaziment diaklinialirimsmile
bencede kemeraltı olsun
bebik mağazası çok orda
hem iskender yices
dibek kahvesi içcez
ansuruhlualsanaalsanasmile
Biz fii tarhinde evlendiğimizden o zamanlar sanırım pek su bazlı kullanılmıyordu, boyacı hiç sormamıştı bile su bazlı mı olsun tiner bazlı mı diye.
:çok üzgünüm:
yawrımm görmedım yazını, delü kız Şeniz
kızlar başıma çok kötu bişey geldı, dışarı kadar çıkmıştım yağmur hızlandı, önumde ki araç takla atmaya başladı uzerıme geldı. çok korktum bodosloma kaldırıma çıktım. ALLAHtan bana ve araca bişey olmadı, ama adam kanlar içinde aracın içinde sıkışmıştı gördum, polısler ıfademı aldı, herkes ucuz kurtulmuşsun dedı. nasıl oldu anlamadım anlık bır şekılde öluyordum az kalsın. bebegım ıyı tekme atıyo korkmadım aslında o kadar ALLAH yardım etti. bi fakıre bışeyler versem fena olmayacak
kızlar başıma çok kötu bişey geldı, dışarı kadar çıkmıştım yağmur hızlandı, önumde ki araç takla atmaya başladı uzerıme geldı. çok korktum bodosloma kaldırıma çıktım. ALLAHtan bana ve araca bişey olmadı, ama adam kanlar içinde aracın içinde sıkışmıştı gördum, polısler ıfademı aldı, herkes ucuz kurtulmuşsun dedı. nasıl oldu anlamadım anlık bır şekılde öluyordum az kalsın. bebegım ıyı tekme atıyo korkmadım aslında o kadar ALLAH yardım etti. bi fakıre bışeyler versem fena olmayacak
nan atmosfere salan ben miyim?ansuruhlualsanaalsanasmile
artık anladımkı votka bıra rakı hepsı yalanmıs
tınerı tek gecerım..
melosla takılcaz bundan sonrasempatiksalakcinni
oglumda galıba sarhos oldu dunden berı kıpır kıpr bı saga devrılıyo bı sola
:dilcikar:
:roflol::roflol:
ahh canım ne kaaa üzüldüm ezel yok diye
dae ile meloşun çocukları tinerci olacak doğuştan sempatiksalakcinni
aynen valla
ohhh kayınpederımde ıyı dedı
camlar kapılar acık odanın altına da buldugum herseyı tıktım soguk gelmesın dıye dunden berı havalanıyo ama mutfaga mecbur gırıp cıkıyoz
daha bugunde devam edılcek mutfaga doguma kadar ayılırım ınsallah
benımkıne ayrı bı enerjı geldı valla
valla dogrusun canım yorgunlugum bı yana basım agrıyo sanırım kokudan
yosma da diyebilir miyim bilmiyorumkismile
efet efet bulusalım negatıf enerjı vererek buluşmamızı önlemeye calsıyorlar elh ona göreee
biz geçen sene taşındığımız için yeni boyatmıştık o yüzden yağlıboya değil
bu arada kızımın odasına ip perde almayı düşünüyorum. ip perde kullanana var mı aranızda?? memnun musunuz???
yawrımm görmedım yazını, delü kız şeniz
kızlar başıma çok kötu bişey geldı, dışarı kadar çıkmıştım yağmur hızlandı, önumde ki araç takla atmaya başladı uzerıme geldı. çok korktum bodosloma kaldırıma çıktım. Allahtan bana ve araca bişey olmadı, ama adam kanlar içinde aracın içinde sıkışmıştı gördum, polısler ıfademı aldı, herkes ucuz kurtulmuşsun dedı. Nasıl oldu anlamadım anlık bır şekılde öluyordum az kalsın. Bebegım ıyı tekme atıyo korkmadım aslında o kadar allah yardım etti. Bi fakıre bışeyler versem fena olmayacak
cnm benim işe başlamadan bir iki ay önce bakıcı gelsin eve bence olduya beyenmedin başka bakıcı bulcak zamanın olsun
bu arada kızımın odasına ip perde almayı düşünüyorum. Ip perde kullanana var mı aranızda?? Memnun musunuz???
allah korumus cnm cok gecmiş olsun bencede bişi ver birinee sen şimdi mutfak falan yaptrdn bılmem ne valla nazar degmıstır kızz mılltın gozu göz deılkı
bu arada kızımın odasına ip perde almayı düşünüyorum. ip perde kullanana var mı aranızda?? memnun musunuz???
hadi yanan atmosfere salan ben miyim?
gel ablana bakiim sempatiksalakcinni
:dilcikar:
Dae biz tek duvarı boyadık, cam da açıktı, nerdeyse 1 ay oldu ama hala koku var
nan tiner bazlıyla boyayanlar
kokudan bayıltacaksınız nan cocukları alsanaalsanasmile
zaten sinirliyim ezel yok alsanaalsanasmile
valla dogrusun canım yorgunlugum bı yana basım agrıyo sanırım kokudan
ben mutfagımda kullanıyorum gayette memnunum odada daha kullanışlı olur guselde olur yıkarken elde yıkıyorsun tek sorun o onuda yaaprsın sen şeekrim:)
sağol cnmgeçmiş olsun
tşk edrm cnmmerhabalarrrrrr..
sevracım anneciğine geçmiş olsun canım..
çok sağol cnmaman canım çok dikkat et kendinede bebişede . anneciğinede tekrar geçmiş olsun şekerim allah beterinden saklasın. Şimdi hem annenin iyileşmeye başlamasına hemde senin tansiyonunun düzelmesine çok sevindim
çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakan varmışyawrımm görmedım yazını, delü kız Şeniz
gecmısı okumadım gecmıs olsun canım bu ruyamı gercek bi kazamı atlattın
geçmiş olsun canım.çokmu hızlı gidiyodu yoksa ani fren yaptı ??nedeni neydi?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?