valla dogumla ılgılı benı de korkutmya çalışıyorlar, bende sızın canınız tatlı heralde dıyorum. ben kaç tane amelıyat oldum ıkıye ayırdılar bi daha dıktıler benı. o bıle 1 hafta agrıdı sonra yurudum açıldım 1 ay sonunda tamamen toparlandım. sezeryan dıkışı bi damla bişey. ne kadar acıyabılır ki
ee herhalde anne gibi olacaksın ,anne oluyorsun lafa bak yani
tutacaksın böyle tipleri camdan silkeleyeceksin. benim arkadaşımın 5 aylık kızı var. doğumdan sonra aradım bana dediği ilk laf sakın sezaryanla doğum yapma ,çok ağrım var olmuştu
iyileştikten sonra da bana soruyor nasıl doğum yapacaksın diye. dedim normal istiyorum sorun yoksa.
şimdi de diyorki normal yapma sakın ben orada bağıranları gördüm çok fena. bak sezaryanda çok iyi ben 5 günde ayağa kalktımalsanaalsanasmile
sanki 5 günde ayağa kalkmak marifet.
evet sanki eşim kıraathanede vakit geçitiyor adam mecbur ne yapsın. oda istemiyor beni tek bırakmak ama ne yapsın. ekmek parası.
hoşgeldin sinatra nasılsın??
2 ye mi ayırdılar gene mi diktiler neeeeakannehirakannehir
ahh canım ya sana her türlü acı vız gelir valla. benim en büyük ameliyatım elimdeki 2 tane dikiş. o yüzden sezaryandan tırsıyorum açıkçası.
ama geçmeyecek acı yok, hele ki sonunda tatlı bir bebiş varsa
evet kıms ekutlamadı 8. ayımızı elhımden baska
bız ucumuz kutlayak gelın halay cekelım:teytey::teytey::teytey::teytey:
yaa siz böyle anlatınca hem yakın arkadaşlarımın hem aşlemin hemde görümcemin (özellikle küçük olanın büyük olanın pek alakası yok zaten daha evime gelmedi bide üstüne üstlük ancak eleştirir) kıymetini biliyorum valla. Benim etrafımdakilerde aman sen yorulma biz yaparız modunda insanlar . Arada çevremden dangalaklar çıkmıyor değil mesela benim kızımın ismiylede uğraşan tipler çıktı biliyosunuz verdim cevaplarını, bide alışveriş yapmama kızan arkadaşlarım ve aile büyüklerimiz var onlarında niyetleri kötü değil Allah korusu kötü bişey olursa benim daha az üzülmem için söylüyorlar bliyorum ama ben arada bu yorumlara bile kızıyorum. Birde gülkurusu seninkiler gibi yorumlarda bulunsalar cinnet geçiririm herhalde
ya Şu doĞumdan İnsanı korkutanlara İllet oluyorum ya
arkadaŞım her bÜnye farklı
herkesİn acıya tahammÜl gÜcÜde farklı
nedİye İnsanın kafasını karıŞtırırlar anlamıyorum
her İkİsİnİnde zor yanları var tabİ
sonuÇta İkİsİnde de dİkİŞ var
canından can Çıkıyo basİt deĞİl yanİ
Canim benim simdi beni yanlis anlama sadece yardim etmek istiyorum.
Ama bir isimin kuranda gecip gecmemesi inan hic ama hic onemli degil.
Anlami guzel olmasi ise cok onemli. Bence aksam isimi isim olarak guzel
bir isim degil yani manasiz birsey. Kuran'da gecmeyip te manasi
cok guzel olan isimler de var neden onlara bakmiyorsunuz.
Yani isimin kuranda gecmesi gerektigi tabiri bence cok yanlis.
O halde kuranda geciyor diye sirf kotu anlamli kelimeler
de koyabiliriz nasil olsa kuran'da geciyor diye.
Yani sen isimi henuz koymamisin o yuzden fikrimi verdim,
koymus olsaydin canini sikmak istemezdim ama bunlari da bir dusun bence.
7 ayımı doldurdum ıste
hayır hayır,, bir öğretemedim sizee gitti :dilcikar:
bak daecim sen şimdi 82. haftana girdiğin için 8 aylık değil 23,02541358 aylıksınsempatiksalakcinni
ıstemem olehihoyyythihoyyyt BEN SOSYETIK ŞEKILDE OYNAYMM PON PON KIS OLCAMM:)
BENDE O 2 DİKİŞ BİLE YOK KISSS NAPCAM BENNNohaoldumsmileeyvahedigeldismile
ahh canım ya sana her türlü acı vız gelir valla. benim en büyük ameliyatım elimdeki 2 tane dikiş. o yüzden sezaryandan tırsıyorum açıkçası.
ama geçmeyecek acı yok, hele ki sonunda tatlı bir bebiş varsa
BENDE O 2 DİKİŞ BİLE YOK KISSS NAPCAM BENNNohaoldumsmileeyvahedigeldismile
elhhh bİ topİcmİ acsam ızmır bulusması dıye acaba bakalım bİzİ takan olacakmı İzmİrlİlerdenn:)
TERMİNATÖR GİBİ KADIN MAŞALLAAAHHHH kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
vereliniortakvereliniortak
doğumun her şekli kolay değil. dediğin gibi canlı geliyor dünyaya. bunu bu kadar dramatize edip yok şöyle keserler yok böyle ağrır demenin manası yok.
biz de biliyoruz kolay olmadığını , insanlar sözleriyle cesaret vereceğine iyice olayı güçleştiriyorlar.
ben takarım sizi sempatiksalakcinnielhhh bİ topİcmİ acsam ızmır bulusması dıye acaba bakalım bİzİ takan olacakmı İzmİrlİlerdenn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?