2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2 ye mi ayırdılar gene mi diktiler neeeeakannehirakannehir
ahh canım ya sana her türlü acı vız gelir valla. benim en büyük ameliyatım elimdeki 2 tane dikiş. o yüzden sezaryandan tırsıyorum açıkçası.
ama geçmeyecek acı yok, hele ki sonunda tatlı bir bebiş varsa

herkes bı cesıt ıste
sempatiksalakcinni
aman uzak olsunlar artık benden
zaten kım gorse felaket habercısı gıbı baslıyo
bunla rıyı gunlerın
dogumda su olcak bu olcak
bebek uyancak
aglıycak
mok yapcak
ee nolmus bız zaten bebege bıtkı muamelesı yapıcaz dıye dusunerek dunayay getırmıyoruzkı

ya Şu doĞumdan ınsanı korkutanlara ıllet oluyorum ya
arkadaŞım her bÜnye farklı
herkesın acıya tahammÜl gÜcÜde farklı
nedıye ınsanın kafasını karıŞtırırlar anlamıyorum
her ıkısınınde zor yanları var tabı
sonuÇta ıkısınde de dıkıŞ var
canından can Çıkıyo basıt deĞıl yanı

BENDE O 2 DİKİŞ BİLE YOK KISSS NAPCAM BENNNohaoldumsmileeyvahedigeldismile

aman zeynebim benı bılen bılıyor, dunya ...me, minare ...me bi insanım ben, hiç takmam, sadece gözumde kı degerlerını duşuruyorlar, boşver herkesı adam edemeyız kı biz, olgunlaşıp gelsınler azıcık. takma sende,insan uzuluyor ama çok ta takmamak lazım yazık onlara

vereliniortakvereliniortak
doğumun her şekli kolay değil. dediğin gibi canlı geliyor dünyaya. bunu bu kadar dramatize edip yok şöyle keserler yok böyle ağrır demenin manası yok.
biz de biliyoruz kolay olmadığını , insanlar sözleriyle cesaret vereceğine iyice olayı güçleştiriyorlar.

cnm isim konusunu çok irdeledim ben bu isim içinde diyanet işleri başkanlığını ve istanbul din eğitim merkezini aradım onlarlada konuştum konulabilir güzel bir isim olduğunu söylediler telaffuzuda hoşuma gitti değişik

hayır hayır,, bir öğretemedim sizee gitti :dilcikar:
bak daecim sen şimdi 82. haftana girdiğin için 8 aylık değil 23,02541358 aylıksınsempatiksalakcinni
7 ayımı doldurdum ıste
8. ayımın ılk gununu yasıyorumm..

yok yok 98ıncı haftamndayım ben 45 hafta sınra dıgurcam cocugum dırek okul abaslıycaksempatiksalakcinni

hihoyyythihoyyyt BEN SOSYETIK ŞEKILDE OYNAYMM PON PON KIS OLCAMM:)
ıstemem ole
halay cekcen

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

elhhh bı topıcmı acsam ızmır bulusması dıye acaba bakalım bızı takan olacakmı ızmırlılerdenn:)

bu bebek bi şekılde çıkacak yawrım, ama ınan kı sezeryan çok acı veren bışey degıl bence. kardeşim çok tırsak bırıdır o bıle bebegını görunce unuttu acısını. ben amelyat oldugumda elımde avucumda benı avuutacak bırşeyım yoktu ,ama şimdı bebegım olacak kucagımda acı umrumda bıle degıl aslında. bence dugunumz gıbı olacak dogum işi de, anlamadan olup bıtecek, reesımllere bakınca anlıcaz dogurdugumuzu

yandın sen yandın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
korkma güneşcim herkes bir şekilde doğum yapıyor. azıcık da yanacak canımız ne yapalım, onları bir görelim herşeyi unuturuz

kızlar ben kaçtım hepinizi öptüm bebişlere iyi bakın allaha emanet olun

aferım kız olumunekankayizsmile çözum bu ıse kendımızı motıve etmelıyız

8. ayına gıren arkadaşlarımı kutlarım, kaçıncı haftada 8 aya gırıoz ki?

Ben de kendimi bildim bilesi doğumdan korkanlardanım... Çevremdeki herkes de bilir bu takıntımı.. Hatta bu yüzden çocuk yapmamayı bile düşünmüşümdür... Bunu bile bile şimdi beni korkutmaya çalışıyorlar.. En son kızdım herkese, doğumla ilgili konuşacak olan benimle konuşmasın bundan sonra dedim, böyle arkadaşlık mı olur... Bide bu saatten sonra söylesen neyime yarar... vazmı geçeceğim, vazgeçt,m doğurmayacağım deme hakkım mı var... Acıyacaksa acıyacak.. Onların da acımış, geçmiş sonuçta bak hala ayaktalar...
alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…