2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaa bende sinir oluyorum doğum konusunda ahkam kesenlere. Başta annem olmak üzere tüm yakınlarım normal olsun diye dua ediyor başkada bir yorum yapmıyorlar. Doktorumda hayırlısını iste kendini asla şartlama diyor. Ama çok yakın olmayan insanlar sanki sormuşsun onlara doğum hikayelerini gibi başlıyorlar ya anlatmaya ve nedense herkes kendi doğumunu övüyor ben anlamıyorum bu insanlardaki hadsizliği. Bende kötü yorum yapanlara benim annem beni 20 dakikada doğurmuş umarım ona çekmişimdir ayrıca yeryüzünde kimsenin içinde kalmıyor elbet bir şekilde çıkıyor Allah herkese hayırlısını versin deyip susturuyorum.

8. ayına gıren arkadaşlarımı kutlarım, kaçıncı haftada 8 aya gırıoz ki?
hihoyyythihoyyyt
ben bugun 30+3 teyım canım ama sata gore hesaplıyorum
sat 28 agustos
28 martta 7 ayım bıttı 8. ayıma baslamıs oluyorumm..

hımmm benım satım 9 eylul ben 9 nisanda gircem o zaman bilmiyorumkismile

dogumu abartılı anlatmalarını ilgi çekmek için yaptıklarını düşünüyorum. yanı ben nelere gögus gerdım ne acılar çektım anne olmak kolay mı gıbı bır uslupla anlatıyorlar. ben de bundan 2 yıl önce kan aldırmaktan bıle baylırıdım. ama bir gun hastasın dedıler ve benım başka çarem kalmadı, kesıp biçtiler, insan mecbur kalınca her acıya katlanıyor inanın. ALLAH sabrını verıyor.

ne garip, ne çekememezlik
sen zaten mayıs annelirine takılıyorsun artık
sende aldıklarını onların topiklerine ekle zaten
neyse kızlar
aldıklarımızı burdan paylaşırız arada da güncelleriz
keyfimize bakalım biz

bizde ikizler ve yengeç bebeklerin cicileri diye topik acarız

onlar kapattıkca biz acarız gıcıklık paraylamıaklinialirimsmile

Kızlar benim açtığım eksik listesi topiği varya isterseniz cicileri orata ekleyelim listemizdeki eksikleri tamamladık gibi mesajlarla yada oda topiğine ekleyelim odası ve kıyafetleri olarak

aynı konudan 2 tane var dıye kapattılar heralde
öle yapmışlar da
aynı konu değil aslında

evet bence de
herşeyimi de buraya eklicem ben
sanki böle yapınca onun topiğine gidecez
tööbe yarabbim yaaa
neyse daha fazla günaha giremicem bir tane ne idüü belirsiz kişi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…