2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öle insanları evinize sokmicaksınız işte..
gelir mal gibi de oturur onlar, hem de konusurlar..
bi işin ucundan da tutayım demezler..

vallahı oyle yıvrumm..
geldıgınde sen guzel gozleme yapıyosun der yemegını hazırlarım
sofrayı kurar kaldırırım
yahu ınsan barı bulasıga yardım et sofradan ıkı tabak kaldır
netıcede hamıle bı ınsanın evıne gıdıyosun ama yok ıste
ee napıyolar böleleıkle kendılerınden sogutuyolar
bı daha da cagırmam olur bıter
tamam cok ıs degıl ama
karsındakı hamıle gor bıraz yanı

YUHHHHHHHohaoldumsmile

ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
ALLAH KORUMUŞ SENİ VE BEBEĞİNİ

:teytey::teytey::teytey:
öle insanları evinize sokmicaksınız işte..
gelir mal gibi de oturur onlar, hem de konusurlar..
bi işin ucundan da tutayım demezler..
TAM BEN DİYECEKTİM SEN DEDİN ÖZGEM
BOŞVER DAEM ÖYLELERİNİ BİZ 8. AYIMIZI KUTLAYALIM TATLIM

sana ağızdan bakcaklarmış ösgem

wc bile gitmez öleleri
el de yıkamazlar ıyk

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ee herhalde anne gibi olacaksın ,anne oluyorsun lafa bak yani
tutacaksın böyle tipleri camdan silkeleyeceksin. benim arkadaşımın 5 aylık kızı var. doğumdan sonra aradım bana dediği ilk laf sakın sezaryanla doğum yapma ,çok ağrım var olmuştu
iyileştikten sonra da bana soruyor nasıl doğum yapacaksın diye. dedim normal istiyorum sorun yoksa.
şimdi de diyorki normal yapma sakın ben orada bağıranları gördüm çok fena. bak sezaryanda çok iyi ben 5 günde ayağa kalktımalsanaalsanasmile
sanki 5 günde ayağa kalkmak marifet.

moral vereceklerıne dara sokuyorlar, napacaksın mecbur eşin çalışıyor, ahhh en yakını falan degıl once fıkırlı arkadaşlar olsun etrafımızda

evet sanki eşim kıraathanede vakit geçitiyor adam mecbur ne yapsın. oda istemiyor beni tek bırakmak ama ne yapsın. ekmek parası.

herkese iyi haftalar....

hoşgeldin sinatra nasılsın??

ANAAAAAAAUMM 29 HAFTADA BıTCEK GISLAR GALıBAAAA AYYHH BEN ZATEN 42 HAFTA BEKLICEM GIBI GELIYOR BANA BENM OGLAN KIPIR KIPIR AMA YÖN DEGSTRDIGI FALAN YOK YERINDE DE RAHAT GIBI GOZUKYR
BUARADA BENIM RAHIM AGZINIDA BEGENDI DOKTORUMaklinialirimsmile

evet kıms ekutlamadı 8. ayımızı elhımden baska
bız ucumuz kutlayak gelın halay cekelım:teytey::teytey::teytey::teytey:

valla dogumla ılgılı benı de korkutmya çalışıyorlar, bende sızın canınız tatlı heralde dıyorum. ben kaç tane amelıyat oldum ıkıye ayırdılar bi daha dıktıler benı. o bıle 1 hafta agrıdı sonra yurudum açıldım 1 ay sonunda tamamen toparlandım. sezeryan dıkışı bi damla bişey. ne kadar acıyabılır ki

ruj falan sürmüşmüydün kız

hayır hayır,, bir öğretemedim sizee gitti :dilcikar:
bak daecim sen şimdi 82. haftana girdiğin için 8 aylık değil 23,02541358 aylıksınsempatiksalakcinni

hihoyyythihoyyyt BEN SOSYETIK ŞEKILDE OYNAYMM PON PON KIS OLCAMM:)

:roflol:

yaa siz böyle anlatınca hem yakın arkadaşlarımın hem ailemin hemde görümcemin (özellikle küçük olanın büyük olanın pek alakası yok zaten daha evime gelmedi bide üstüne üstlük ancak eleştirir) kıymetini biliyorum valla. Benim etrafımdakilerde aman sen yorulma biz yaparız modunda insanlar . Arada çevremden dangalaklar çıkmıyor değil mesela benim kızımın ismiylede uğraşan tipler çıktı biliyosunuz verdim cevaplarını, bide alışveriş yapmama kızan arkadaşlarım ve aile büyüklerimiz var onlarında niyetleri kötü değil Allah korusu kötü bişey olursa benim daha az üzülmem için söylüyorlar bliyorum ama ben arada bu yorumlara bile kızıyorum. Birde gülkurusu seninkiler gibi yorumlarda bulunsalar cinnet geçiririm herhalde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…