• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaarrrrrrrr bu sterilazatör olayını ne yaptınız peki__?

ben sadece kıyafetlerini tamamladım henüz. biberonu arabası ve odası daha hazır değil. sterilazörü de biberonla alırım belki ama emin değilim. illa almak şart mı onu ya? biberon bile az almayı düşünüyorum. sedef hiç kullanmadım demişti sanırım.kullanılmıyosa ne gerek var ki:1closedeyes:

ben sadece kıyafetlerini tamamladım henüz. biberonu arabası ve odası daha hazır değil. sterilazörü de biberonla alırım belki ama emin değilim. illa almak şart mı onu ya? biberon bile az almayı düşünüyorum. sedef hiç kullanmadım demişti sanırım.kullanılmıyosa ne gerek var ki:1closedeyes:

canım bende almayı düşünmüyorum aslında da tam karar veremedim gittigidiyora baktım da hep 2. el satılıo demek pek kullanılmıyor diye düşündüm.

ben de sanmıyorum kullanılcağını. illa sterilize etmek gerekirse annem usulü kaynatıveririm biberonu :D

e hadi onu atladık biberonu nasıl alcaz? ya şöyle anne adayları için klavuz yok mu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa biberonlarda da şimdi gaz yapmayanı falan var biz ne alıcaz

e hadi onu atladık biberonu nasıl alcaz? ya şöyle anne adayları için klavuz yok mu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa biberonlarda da şimdi gaz yapmayanı falan var biz ne alıcaz

cam var plastik var. süt için sadece plastik mi oluyomuş cam biberon olmuyo muymuş yoksa tam tersi mi öyle bişeyler anlatılıyo. ya ben bilmiyorum almasam mı ya da bi tane cam bi tane plastik alıp kullandığıma göre mi alsam bebek kullanırsa o da. ne alcaz bilmiyorum ya evi doldurmayalım 50 tane biberonla

almak isterseniz eczanelerde satıyo valla ben en iyisinde aldım ağzına koymadı:ecrin_bebek::sm_confused:

cam var plastik var. süt için sadece plastik mi oluyomuş cam biberon olmuyo muymuş yoksa tam tersi mi öyle bişeyler anlatılıyo. ya ben bilmiyorum almasam mı ya da bi tane cam bi tane plastik alıp kullandığıma göre mi alsam bebek kullanırsa o da. ne alcaz bilmiyorum ya evi doldurmayalım 50 tane biberonla

2 tane sipariş verdim çok araştıdım. geçen de yazmıştım. biri dr. browns gaz yapmayan pc camı yoktu maalesef. diğeri nuk cam. her ikiside silikon emzikli

hayır ben merak ediyorum köy yerınde analar nasıl buyutmus cocuklarını bizim ninelerimiz nasıl buyutmus offffffffff biz mi pinpirik olduk cok akıllıyız bilgiliyiz sanıyoruz kendimizi? offffff ffff doğsun büyür demi bu çocuk sağlıklı olsunda..

he önce 5 yaşındaki oğlumu sonra 8 aylık bebemi yok şaka yarın okul için koca eşşeklere lise öğrencilerinesempatiksalakcinni

:D ne biliyim belki erken başlarsınız çalıştırmaya delikafaduldenlülülülülülü
ben bilmiyodum ki kız senin eşinin öğretmen olduğunu :) yazık çocuklara çok kazık sormasın söyle de:P

:D ne biliyim belki erken başlarsınız çalıştırmaya delikafaduldenlülülülülülü
ben bilmiyodum ki kız senin eşinin öğretmen olduğunu :) yazık çocuklara çok kazık sormasın söyle de:P

başında ya bak nasıl halden anlıyo.:içelim:

hayır ben merak ediyorum köy yerınde analar nasıl buyutmus cocuklarını bizim ninelerimiz nasıl buyutmus offffffffff biz mi pinpirik olduk cok akıllıyız bilgiliyiz sanıyoruz kendimizi? offffff ffff doğsun büyür demi bu çocuk sağlıklı olsunda..

haklısın ya CADIARZU

valla benim eşim annemlerle aldığım cicilere bile söyleniyo bazen. annem ilk torun diye heves ediyo. cici şeyler alıyo şirin şirin. bi sürü örgü ördük ben de ördüm. benim eşim de poposuna bi çaput bağla o yine de büyür ne uğraşıyonuz bu kadar diye kızıyo. düşe kalka büyüyecek yazık verilen paraya onun yerine bebeğe yiyecek alırız diyo

aynen katılıyorum o yüzden herşeyi almadım mesela biberon anca çalışan anne içindir ya da emmezse ama bunlar benim aklıma bile gelmedi bebek emerse vermeyin derim doktorlar önermiyo zaten eğer lazım olursa eczanelerde satıyo zaten olursa hastanenin yanında eczane olur :sm_confused:a.s.benneyaptımki

valla benim eşim annemlerle aldığım cicilere bile söyleniyo bazen. annem ilk torun diye heves ediyo. cici şeyler alıyo şirin şirin. bi sürü örgü ördük ben de ördüm. benim eşim de poposuna bi çaput bağla o yine de büyür ne uğraşıyonuz bu kadar diye kızıyo. düşe kalka büyüyecek yazık verilen paraya onun yerine bebeğe yiyecek alırız diyo

bebeğe yiyecek sözü çok dokunaklı ama senağlama senağlama

Back
X