• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen katılıyorum o yüzden herşeyi almadım mesela biberon anca çalışan anne içindir ya da emmezse ama bunlar benim aklıma bile gelmedi bebek emerse vermeyin derim doktorlar önermiyo zaten eğer lazım olursa eczanelerde satıyo zaten olursa hastanenin yanında eczane olur :sm_confused:a.s.benneyaptımki

yani bi heves dolduruyoruz evi..

Bugun biz de markete gittik tutamadım kendimi yeni doğan bezi, şampuanı falan aldım yok yok gariplik bizde :Dolumunekankayizsmile

kızlar ben herşeyimi eğer lazım olursa anında alırım bilmiyorum katılırmısınız eskisi gibi değil zaten herşey var:icecream:

aynen katılıyorum o yüzden herşeyi almadım mesela biberon anca çalışan anne içindir ya da emmezse ama bunlar benim aklıma bile gelmedi bebek emerse vermeyin derim doktorlar önermiyo zaten eğer lazım olursa eczanelerde satıyo zaten olursa hastanenin yanında eczane olur :sm_confused:a.s.benneyaptımki

tamam da canım 50 çeşit biberon var. acil durum için aldım. doğum yaparım sütüm olmaz. giderler kauçuk alırlar ya da saçma sapan bişey alılar diye. anneleimiz bizi büyüttü ama o zaman bu kadar kanserojen ürün de yoktu piyasada

bebeğe yiyecek sözü çok dokunaklı ama senağlama senağlama

evet... zaten derlermiş ya bebeğin giydiğine verilen para ziyan yediğine verilen para helaldir diye. aslında haklı da eşim bebek ne kadar giyecek ki o kıyafetleri hemen büyüyecek. gerçi ben hep büyük büyük aldım. yazın doğucak nasılsa alttan çıtçıtlıyı giydirecem yetecek. işte hastane çıkışı seti falan var battaniyeli onlara takıldı 50 tane battaniye mi olur diye :D

Bugun biz de markete gittik tutamadım kendimi yeni doğan bezi, şampuanı falan aldım yok yok gariplik bizde :Dolumunekankayizsmile

kız ben hastane dönüşü arabayı kenara çektik bi şampuanişte bez aldım hani maddi durumum olmadığından değil allaha şükür aylığımız var yetiyo da artıyo şükür ama heyecana kapılıp herşeyi bir anda almayın derim ne bileyim:sm_confused:

evet de işte baştan araştırıp iyisini alalım diyoruz bi de parca parca aldın mı koymuo o kadar ben ceyız hazırlamadım kendime hepsini evlenceğim zaman alırım dedim.. :))) Aldım! ama bana sorun bide o zaman içi gidio insanın..

hele hele küçücük bebek elbiseleri çok almayın derim valla ben çok almadığım halde çoğu elbiseyi giyemeden büyüdü bebek:uhm:

bez almaya ben de başladım ki :D bi anda bütçe sarsılmasın. kociş neye uğradığını şaşırmasın diye delikafadulden ay oğlan kafsüprizzzzzasını yasladı itiyo yinee

kız ben hastane dönüşü arabayı kenara çektik bi şampuanişte bez aldım hani maddi durumum olmadığından değil allaha şükür aylığımız var yetiyo da artıyo şükür ama heyecana kapılıp herşeyi bir anda almayın derim ne bileyim:sm_confused:

canım Allah cumlemize helalıyle daha çok versin :))) ama diyorum ya tutamadım kendimi saflık bende

bez almaya ben de başladım ki :D bi anda bütçe sarsılmasın. kociş neye uğradığını şaşırmasın diye delikafadulden ay oğlan kafsüprizzzzzasını yasladı itiyo yinee

canım evı bezle doldurma sakın uymuyormus yok bebek begenmıyormus vs.. kimi marka alerji yapıyormus

kıs bizim de paramız çok diye almıyos bunları. benim en büyük zaafım kıyafettir. eşim dün akşam çok güzel bi eşofman takımı beğendim dedi. ihtiyacım da var aslında ama 200 TL ymiş. yok dedim. inanamadı. aç kalırım ama giyinirim. en kötü huyumdu bu. ama herşeyim bebeğe endeksli. 1TL olsa ona ne alabilirim diyorum

canım Allah cumlemize helalıyle daha çok versin :))) ama diyorum ya tutamadım kendimi saflık bende

estağfurullah canım ya ne saflığı bi bebek geliyo ve heyecan dorukta demek istediğim en beğendiğiniz elbiseyi bile giymeden büyüyolar zaten anlıyosun kaydirigubbakcemile2

hastanede ne giyceniz ona da bakıyonuz dimi göğüs pedi falan ben 2 takım götürdüm orkid v.s:icecream:

aaaaaaaaaaaa evet kızlar ya eşim duymus bugun hasta alt bezı alayım sana dukkandan dedı yaaaaa lazım mı

yaw şansa primaya alışır hepsi alerji yapar. pahalı ya

valla allah canımı alsın yalan söylüyosam en iyi prima diye aldım bir pişik bir pişik çok kötüydü doktora götürdüm bu bez den olmuş değiştir bunu dedi gittim marka olmayan bezlerden bim de satılıyo onlardan aldım düzeldiakannehirdelikafaduldendelikafadulden

valla allah canımı alsın yalan söylüyosam en iyi prima diye aldım bir pişik bir pişik çok kötüydü doktora götürdüm bu bez den olmuş değiştir bunu dedi gittim marka olmayan bezlerden bim de satılıyo onlardan aldım düzeldiakannehirdelikafaduldendelikafadulden

ha hahahahaha çok iyi :D darısı basımıza :dance:

Back
X