- Konu Sahibi daemon
- #9.181
Selma kızın olacakmış hayırlı olsun...
bakalım bizim nelerimiz olacak
teşekkür ederim canım deminden beri diyorum bakalım hatırlıcakmı beni. unutmadığına sevindim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selma kızın olacakmış hayırlı olsun...
bakalım bizim nelerimiz olacak
eeee benden niye özellikle renkli istedi bide sen 11 haftalık oldunmu ben doktorun en son verdigi tarihe göre cumartesi günü 11 +2 olcam bide cinsiyetini söyleyebildimi tatlım sana annem rüyasında bi kız elbisesi görmüş lila rengi anneannem rahmetlide bunu nurgülün kızına alsana demiş ay bi sevindim neyse çok soru sordum galibakafamçokkarıştıyaptırdım canım geçen çarşamba günü yaptı doktorum.. 1 gün de önden gidiyordu benimki..
maaşallah iyi çıktı sonuçlar..
normal ultrasonla bakıyor canım renkliyle değil..
benimki gerçi bana kıyak her seferinde renklideki görüntülerini de çekiyor da kaydirigubbakcemile3
benim annem kardeşimi 36 yasında dogurdu kafanıza takmayın bu kadar doktorlar bazen çok abartıyo bazı şeyleriaynen öyle canım.
Bir gazetede yazıyordu haftasonu.
"35 yaş hamileleri isyan ediyor. “Bize suçlu muamelesi yapmayın!”
başlıklı bir yazı. Kadın 37 yaşında doğurmuş ama doğurana kadar doktorlar dünya kadar ipsiz sapsız şeyle kafa bulandırmışlar. Kadının ifadeleri şöyle;
Her şeyi istediğiniz gibi yapmak isteseniz de bazen hayat size o şansı vermiyor. Okul, kariyer, biraz özgürlük, biraz ayaklarım yere bassın derken aradığınız, birlikte yaşlanabileceğiz, çocuklarınızın babası olmasını istediğiniz kişiyi bulmak uzunca bir zaman alabiliyor. Sonra bir bakıyorsunuz, 35 olmuşsunuz. Evlenip hamile kalana kadar 35’i de geçiyor. İşte her şey burada kilitleniyor. Hamile kalmak istediğinizde ya da kaldığınızda doktora gidiyorsunuz. Doktor önce yaşınızı soruyor. 35’in üstündeyseniz yandınız. Neredeyse suçlu muamelesi görüyorsunuz. Psikolojiniz yerlerde sürünmeye başlıyor. Doktor, “Her şey yolunda ancak siz 35 yaş üstü olduğunuz için ileri yaş gebesi oluyorsunuz” diyor ve başlıyor riskleri anlatmaya. 15 günde ya da 3 haftada bir kontrole çağırıyor. Böylece gebeliğe 1-0 yenik başlıyorsunuz. Doktorlar, “Aman ha, gebelik ve annelikte psikoloji çok önemli, moralinizi yüksek tutun” diyorlar. Oysa moralinizi ilk bozan onlar. Kimse “Teknoloji çok ilerledi, hiçbir şey için geç kalmadınız” demiyor. 40 yaşından sonra bile sağlıklı bebek doğuran etrafımızda yüzlerce kadın var, doktorlar bunları hiç anlatmıyor.
hayırlısı olsun canım iyi olur inşallah ama hastane de bi tuhaflık var yani ben 10+6 dım 1 günüm kalmasına rağmen yaptırmadı ddoktor. aldınmı sonuçlarını ne çıktı
yok canım unutur muyum.. son konustugumuzda belli değildi cinsiyet.. o zaman sormustum karnın şişti mi diye kaydirigubbakcemile3 bizim de şişmeye başladı artık hihoyyytteşekkür ederim canım deminden beri diyorum bakalım hatırlıcakmı beni. unutmadığına sevindim..
eeee benden niye özellikle renkli istedi bide sen 11 haftalık oldunmu ben doktorun en son verdigi tarihe göre cumartesi günü 11 +2 olcam bide cinsiyetini söyleyebildimi tatlım sana annem rüyasında bi kız elbisesi görmüş lila rengi anneannem rahmetlide bunu nurgülün kızına alsana demiş ay bi sevindim neyse çok soru sordum galibakafamçokkarıştı
ya hurçlar dolusu diyosun durum biraz vahim. alsan gelip gidip sorcak nerdeler niye giydirmedin filan diye. başkasına veremezsin o daha büyük sıkıntı olur. bence almak istemediğini söyle eşinle konuş önce hatta gerekirse o söylesin hem sende arada kalmaktan kurtulmuş olursun.
Kızlar ense pilisi ölçümü transvajinal yöntemle mi yapılıyor, yoksa doktordan doktora değişiyor mu? Benim Parşembe günü bakılacak, merak ediyorum. Asim Melahat olduğu için merak etmediğim hiç bir şey yok, ama bunu doktoruma soramadım çünkü ölçümü riskli gebelik doktoru yapacak, onu da ilk defa göreceğim
hı anladım peki ense kalınlığınıdamı bilmiyosun canımyok selmacım almadım henüz bir hafta sonra arayın ona göre gelin dedi henüz 1 hafta olmadı
yok canım unutur muyum.. son konustugumuzda belli değildi cinsiyet.. o zaman sormustum karnın şişti mi diye kaydirigubbakcemile3 bizim de şişmeye başladı artık hihoyyyt
benimkini görsen şaşarsın kaydirigubbakcemile3 koca göbekli oldum
evet vahım tabı ben nıye bu kadar ayaklandım sanıyorsun.onuda dusundum gıydırmıyım bırılerıne verıyım dolaptan bısey alması gerekırse yandık e uzerındede gormeyınce dıdık dıdık sorar geveze
evet yani giydirmeme yada başkasına verme şansın yok şimdi o kırılmasın diye alsan içine sinmeden giydiriceksin hatta giydirmiyceksin o zaman daha çok problem olur sen hiç alma bebek doğana kadar da olay yatışmış olurkaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar :)
Bu 11 hafta sata göre mi hesaplanıyor yoksa döllenme tarihine göre mi ikili test için bilen var mı ?
valla canım bende çözemedim her gittiginde bebegin tarihi degişiyo çünkü am a o sana şu tarihte gel diyo ona göregidiyosunMerhaba arkadaşlar :)
Bu 11 hafta sata göre mi hesaplanıyor yoksa döllenme tarihine göre mi ikili test için bilen var mı ?
evet vahım tabı ben nıye bu kadar ayaklandım sanıyorsun.onuda dusundum gıydırmıyım bırılerıne verıyım dolaptan bısey alması gerekırse yandık e uzerındede gormeyınce dıdık dıdık sorar geveze
sata göre
valla canım bende çözemedim her gittiginde bebegin tarihi degişiyo çünkü am a o sana şu tarihte gel diyo ona göregidiyosun