canım aynen seninle aynı gidiyoruz ama bilmiyorum işte yavaş gelişiyor.dedi doktor.hap ulturasonda geri çıkıyor.bende anlam veremiyorum.senin uyumlu olmasına sevindim.bugün mü gittin doktora?
yok canım özelde çalışıyorum 8:00 - 17,30 mesai saatlerimiz bizim.iyi akşamlar ukla
sen devlet memuru musun bu saatte çıkıyosun bakim
yine ceneniz düşmüş haa:ecrin_bebek:neysekk görümcem yemek yapıyo azıcık yanına gideyim ah ah ne güzelmiş hazırdan yemek yemek...
ya melis ne dicemm sanaa benim hislerim öle kuvvetli falan değildir ama nedense ben erkek hissediorumm ama eşim kız istio bnm için fark etmezz erkek cocuklarınıda kızlarıda cok seviorumm gerci eşimde öle ama içinde kız sevdası var bende nedense erkek hissediorum ya dolu dolu içime doğuyoo rüyamdada erkek gördüm
Kızlar bişey sormak istiyorum, ben şu anda özelde SSK'lı olarak çalışıyorum, bir de özel sağlık sigortam olduğundan doğumu özel sağlık sigortamı kullanarak yapmak istiyorum. Duyduğuma göre eğer SSK'mı kullanmazsam daha sonra doğum yardımı parasını alabiliyormuşum. Bu konuda bilginiz var mı? Ayrıca doğum izni süresince SSK'dan alacağım para, bordroda gösterilen net ücret kadar mı olacak? Bu konuları halletmek için ne zaman, hangi evrakları, kime teslim etmemiz gerekiyor? Bu konuda araştırma yapan varsa paylaşabilir mi?
Canım bende aynen senin durumundayım. 32. Haftada sigortaya muayene olmak lazımmış. Bide doktorundan 37 ye hadar çalışabilir raporu onaylatıyormuşsun. Doğum sonrası maaşın tamamı ödenmiyor malesef 3de2 si ödeniyormuş. Bizim iş yerinde geçensene doğum yapmış bi arkadaş anlattı. Ama ben 9 yıldır çalışıyorum daha SSK mı hiç kullanmadım o yüzden kimlik numaram onaylı değil. Bu nedenle ben 32. haftayı beklemeden önümüzdeki ay SSK ya gidicem kimliğimi onaylatmaya diğer ayrıntılarıda sorucam.
aa pardon netin değil bütür maaşın 3 de 2 sini ödüyormuş SSK
herkese günaydııınnnnn bugün iznin son günü.valla iyiydi böyle yaa.hamile dediğin evde olurmuş anladımzemuszemus ne rahattı öleeeeebenim de gözüm hep kız kıyafetlerine gidiyo valla.. çok güsel şeyler yapıyorlar..
Wenice diye bir yer var, alışveriş merkezlerinde var genelde.. orada da çok güsel şeyler var..
artık senin erkek olursa içimizden kızı olanlara hediye edersin bari kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?