2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım aynen seninle aynı gidiyoruz ama bilmiyorum işte yavaş gelişiyor.dedi doktor.hap ulturasonda geri çıkıyor.bende anlam veremiyorum.senin uyumlu olmasına sevindim.bugün mü gittin doktora?

canım aynen seninle aynı gidiyoruz ama bilmiyorum işte yavaş gelişiyor.dedi doktor.hap ulturasonda geri çıkıyor.bende anlam veremiyorum.senin uyumlu olmasına sevindim.bugün mü gittin doktora?

yok canım gitmedim.son kalp atışını görmeye gitmiştik orda hesapladık takvimden takip ediyorum. dr.ayda bir gelirsin dedi. şimdi aralık 25 inde gidicem kısmetse ozamana kadar 11.haftam doluyo olcak allahın izniyle.beklemekte çok zor geliyo yaa bişey oldumu acaba diye merak ediyorum.

ben çıkıyom çok uykum geldi iyi geceler masalcım hayırlı güzel haberini bekliyorum canım haber ver unutma sakın.

canımm çook sağollopuyorumnanaktan.olumlu düşün canım hiçbirşeycik olmaz.şu 3 ayı geçirince hele daha rahat olcaz.

canım bende çıkıyorum iyi dinlen kızımıza iyi bak:))haber veririm sen gir yeter ki kulübe öptüm canım

nasılsınız kızlar gündüz evde yoktum qiremedim...
aslında qeçmişide merak ediorum ama okuyacak vaktim yok çıkmam lazım
malesef..
hepinizi öpüyorum qörüşmek üzere iyi qecelerrrrrropuyorumnanaktan

günaydııınn kızlaarr..
ohhh açılışı da ben yapaayıımm

iyi akşamlar ukla
sen devlet memuru musun bu saatte çıkıyosun bakim
yok canım özelde çalışıyorum 8:00 - 17,30 mesai saatlerimiz bizim.

yine ceneniz düşmüş haa:ecrin_bebek:neysekk görümcem yemek yapıyo azıcık yanına gideyim ah ah ne güzelmiş hazırdan yemek yemek...

dimi bende h.sonu rahatsızdım annem geldi
3 çeşit yemek yaptı tüm salata malzemelerini doğrayıp saklama kabına koydu
alıp alıp ordan sadece zeytinyağı ve limonunu ekliyorum çok pratik oldu erkende
işim bitiyor akşamları dinleniyorum valla...

bende öleyim hep erkek bebek görüyorum
hatta geçen doğurmuşum ayy diyorum cindiyeti ne acaba bi bakıyorum erkek pipiisi kaydirigubbakcemile3nasıl seviniyoreum
ama eşimde kız istiyo...

günaydın kızlaaarr.nasılsınız?
ben biraz hasta gibiyim bugün.boğazım kötü,öksürüyorum biraz.kırgınlıkda var.
eve gidip yatmak istiyorum mafoldumben

aysey canım ıhlamur iç bir kaşık bal,limon suyu sık içine sıcak sıcak iç
bende h.sonu öyleydim Allah tan çabuk geçti..

Kızlar bişey sormak istiyorum, ben şu anda özelde SSK'lı olarak çalışıyorum, bir de özel sağlık sigortam olduğundan doğumu özel sağlık sigortamı kullanarak yapmak istiyorum. Duyduğuma göre eğer SSK'mı kullanmazsam daha sonra doğum yardımı parasını alabiliyormuşum. Bu konuda bilginiz var mı? Ayrıca doğum izni süresince SSK'dan alacağım para, bordroda gösterilen net ücret kadar mı olacak? Bu konuları halletmek için ne zaman, hangi evrakları, kime teslim etmemiz gerekiyor? Bu konuda araştırma yapan varsa paylaşabilir mi?

Canım bende aynen senin durumundayım. 32. Haftada sigortaya muayene olmak lazımmış. Bide doktorundan 37 ye hadar çalışabilir raporu onaylatıyormuşsun. Doğum sonrası maaşın tamamı ödenmiyor malesef 3de2 si ödeniyormuş. Bizim iş yerinde geçensene doğum yapmış bi arkadaş anlattı. Ama ben 9 yıldır çalışıyorum daha SSK mı hiç kullanmadım o yüzden kimlik numaram onaylı değil. Bu nedenle ben 32. haftayı beklemeden önümüzdeki ay SSK ya gidicem kimliğimi onaylatmaya diğer ayrıntılarıda sorucam.

aa pardon netin değil bürüt maaşın 3 de 2 sini ödüyormuş SSK

Son düzenleme:

Sağol canım, eğer bu konuda birşeyler öğrenirsek paylaşalım, şimdiden bence bunları öğrenmemiz gerekiyor, ondan sonra vah vah geç kalmışız diye üzülmeyelim

yaa bidakka bu net bürüt olayı karıştı şirketteki arkadaşlarla tartışıyoruzda muasebedekiler daha gelmemiş onlardan öğrenip birazdan doğru bilgiyi yazıcam.

herkese günaydııınnnnn bugün iznin son günü.valla iyiydi böyle yaa.hamile dediğin evde olurmuş anladımzemuszemus ne rahattı öleeeee
wenice nin fabrika satış mağazası vardı istanbulda çok uygun şeyler vardı mağazada 50 tl olan bişi orda 10 tl hafta sonu orayada gittim ama kapatmışlar tabi başka yerlerde yine vardır evet wenicedede güzel şeyler oluyor.memnuniyetle hediye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…