- Konu Sahibi daemon
- #9.581
canm ne sürsem kar etmiyor.ne yapsam dıe düşünüyorum![]()
zeytinyağı denesen belki işe yarar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm ne sürsem kar etmiyor.ne yapsam dıe düşünüyorum![]()
aslında bende mayıs annesi olacağım büyük ihtimalle. Sezaryanla olucağı için genelde 38 haftalıkken alıyorlarmış. Benimkinin cinsiyeti belli değil ama bence erkek. 31 yapın yani :)
benimde göğüslerim kaşınıyo nemlendirici kullanıyuorum bendebenim göğüslerde var canım ama sadece koyu renkli olan yerlerinde var pul pul. nemlendirici sürüyorum ben meme uçlarımda iyice kabuklandı gibi bişi oldu uyuz gibi kaşınmıyolarmı bideeeekaydirigubbakcemile3
bende inşallah o günleri görürsem mayıs annesi olucam..sezeryan ihtimalim yüksek..kan iğnesi olanlar genelde sezeryan yapılıyormuş...
sağlıkla gelsin kucağıma bebişim de farketmez ne zaman gelirse gelsin...
tünaydın kısss ne günaydını :roflol:yenimi uyandın :roflol:günaydın kızlar
nasıl kan ignesı kız anlamadım
tünaydın kısss ne günaydını :roflol:yenimi uyandın :roflol:
evet yaayeni uyandım gibi çok tembel oldum kafamçokkarıştı
Kime gidiyordun ben Rıza Madazlıya gidiyorum perşembeleri internationalde muayene ediyo. Ama ben muaynanesine gidiyorum. Bana parayı takma istersen Cerrah Paşada doğurturum seni üzülme yeter dedi . Geçen ay sigortamda problem çıkmıtıda neyseki hallettik . Şimdi limit sorunum kalmadı. Bu seferde hastaneye karar veremiyorum![]()
daha önceki bebek kayıplarından dolayı önlem amaçlı hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum...normal doğumolursa kanama aşırı oluşuphayati tehlikem olabiliyomuş..bazı drlar son hafta da iğneyi bıraktırıyormuş ama o zamanda kan pıhtılaşması nedeniyle bebeği kaybetme durumu olabiliyormuş..bu riske girmemek için genelde drlar 1 gün önceden iğneyi bıraktırıp ertesi gün sezeryana alıyomuş...
öncelıkle gecmış olsun canım benımde daha once bı kaybım olduda ondan meraklandım allahım salıklı bi şekılde tum annelerımızın kucaklarına bebeklerını verır inş.:CüvCüv:
ne yaptınız kıss yatak odasını aldınızmı???
Ben İsmail Çepni'ye gidiyorum ama bu Perşembe Rıza Madazlı'ya görünecem. Riskli gebelik doktoruna görünmemi istedi kendi doktorum.