2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında bende mayıs annesi olacağım büyük ihtimalle. Sezaryanla olucağı için genelde 38 haftalıkken alıyorlarmış. Benimkinin cinsiyeti belli değil ama bence erkek. 31 yapın yani :)

canım sen neden sezeryan oluyosun şimdıden bellı oluyomu o kac aylıkkı senınkı daa

kızlar işlerim duruo yapayım gelcem mucuks hepinize

Büyük ihtimalle bende mayıs annesi olucam sanırım. Ulturason şimdilik 5 gün öne geldi bile. Bide doktor ikili taramada kız gibi ama kesin değil demişti ya. Kızlar zaten 40 ı doldurmuyo daha erkenci oluyolar genelde bana hep 25-30 Mayıs arası doğururmuşum gibi geliyor ama tabi kısmet

bende inşallah o günleri görürsem mayıs annesi olucam..sezeryan ihtimalim yüksek..kan iğnesi olanlar genelde sezeryan yapılıyormuş...
sağlıkla gelsin kucağıma bebişim de farketmez ne zaman gelirse gelsin...

benim göğüslerde var canım ama sadece koyu renkli olan yerlerinde var pul pul. nemlendirici sürüyorum ben meme uçlarımda iyice kabuklandı gibi bişi oldu uyuz gibi kaşınmıyolarmı bideeeekaydirigubbakcemile3
benimde göğüslerim kaşınıyo nemlendirici kullanıyuorum bende

bende inşallah o günleri görürsem mayıs annesi olucam..sezeryan ihtimalim yüksek..kan iğnesi olanlar genelde sezeryan yapılıyormuş...
sağlıkla gelsin kucağıma bebişim de farketmez ne zaman gelirse gelsin...

nasıl kan ignesı kız anlamadım

kıslarrr 2 li test sonucumu abim almış incelemiş
herşey normal hepsi negatifmiş, kadın doğumcuyada bi göstereyim dedi.(bana 2 li testi yapan dra)

nasıl kan ignesı kız anlamadım

daha önceki bebek kayıplarından dolayı önlem amaçlı hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum...normal doğumolursa kanama aşırı oluşuphayati tehlikem olabiliyomuş..bazı drlar son hafta da iğneyi bıraktırıyormuş ama o zamanda kan pıhtılaşması nedeniyle bebeği kaybetme durumu olabiliyormuş..bu riske girmemek için genelde drlar 1 gün önceden iğneyi bıraktırıp ertesi gün sezeryana alıyomuş...

şubat ayında anne bebek fuarları var bakın isterseniz ben gitmeyi düşünüyorum

19. Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı Şubat 2010'da
Fuar Adı : Anneler, Bebekler ve Çocuklar
Fuar Açılımı : Anneler Bebekler ve Çocuklar 1 +14 Yaş Ürünleri Fuarı
Fuar Alanı : ıstanbul Fuar Merkezi
Ülke : Türkiye
Dönem : 18 - 21 Şubat 2010
Konu: ıhtisas fuarı
Kaçıncı: 19
Sektör Çocuk ve Bebek Eşyaları, Oyuncak, Tekstil, Kumaş, Ev Tekstili, Mobilya, ıç Dekorasyon
Periyod : Yılda Bir
Ürünler : Çocuk ve Bebek Eşyaları, Oyuncak, Kozmetik, Ev Tekstili, Hazır Giyim, Güvenlik Araçları, Çocuk Mobilya, Bebek ve Çocuk Taşıma Gereçleri, Gıda, Oyuncak.

Fuar Adı Anneler, Bebekler ve Çocuklar 2010
Fuar Açılımı : Anneler Bebekler ve Çocuklar 1 +14 Yaş Ürünleri Fuarı
Fuar Alanı : Cnr Expo Center
Ülke : Türkiye
Dönem : 18 - 21 Şubat 2010
Konu: ıhtisas fuarı
Kaçıncı: 19
Sektör: Çocuk ve Bebek Eşyaları, Oyuncak, Tekstil, Kumaş, Ev Tekstili, Mobilya, ıç Dekorasyon
Periyod : Yılda Bir
Ürünler Kozmetik, Ev Tekstili, Hazır Giyim, Güvenlik Araçları, Mobilya, Taşıma Gereçleri, Gıda, Oyuncak.

Almanya için

[url=http://fairs2go.com/toy-fair-2010/cocuk-ve-bebek-esyalarioyuncak]Toy Fair 2010 | Fuar Portalı
[/URL]

Son düzenleme:
Kime gidiyordun ben Rıza Madazlıya gidiyorum perşembeleri internationalde muayene ediyo. Ama ben muaynanesine gidiyorum. Bana parayı takma istersen Cerrah Paşada doğurturum seni üzülme yeter dedi . Geçen ay sigortamda problem çıkmıtıda neyseki hallettik . Şimdi limit sorunum kalmadı. Bu seferde hastaneye karar veremiyorum :(

Ben İsmail Çepni'ye gidiyorum ama bu Perşembe Rıza Madazlı'ya görünecem. Riskli gebelik doktoruna görünmemi istedi kendi doktorum.

anaaaa kız ne acele..yatak odası mı hazırladınız bebeğe??

daha önceki bebek kayıplarından dolayı önlem amaçlı hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum...normal doğumolursa kanama aşırı oluşuphayati tehlikem olabiliyomuş..bazı drlar son hafta da iğneyi bıraktırıyormuş ama o zamanda kan pıhtılaşması nedeniyle bebeği kaybetme durumu olabiliyormuş..bu riske girmemek için genelde drlar 1 gün önceden iğneyi bıraktırıp ertesi gün sezeryana alıyomuş...

öncelıkle gecmış olsun canım benımde daha once bı kaybım olduda ondan meraklandım allahım salıklı bi şekılde tum annelerımızın kucaklarına bebeklerını verır inş.:CüvCüv:

ne yaptınız kıss yatak odasını aldınızmı???

ayy o kadar şirindi ki bayıldım maviş maviş beğenmiş kocişim takımın herşeyi dört dörtlük ama hayır dedim eşimde hak verdi çünkü şu an için bize çok pahalı geldi 1,700 tl alabilirdik ama daha kayınpederime borcumuz var ve ayrıca kredi kartların borcu taksitle alalım dedik ama bakalım ben hala minik beşik taraftarıyım belki annemler alır ama onların almasınıda istemiyorum bizim ailelerde durum biraz karışık da herşeyin hayırlısı bi kucağımıza gelsinde paşamız varsın çıplak yatsın

Ben İsmail Çepni'ye gidiyorum ama bu Perşembe Rıza Madazlı'ya görünecem. Riskli gebelik doktoruna görünmemi istedi kendi doktorum.

İnan bana çok seveceksin rıza beyi evet yüksek riskli gebelik uzmanı ben bilerek kendisini tercih etmiştim . İsmail hocayla aynı muayenehaneyi paylaşıyorlar nişantaşında.Yanılmıyorsam ismail hoca cumartesileri muayenehanede . Hayırdır bu arada ne riski için görünmeni istedi?

Back
X