2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy o kadar şirindi ki bayıldım maviş maviş beğenmiş kocişim takımın herşeyi dört dörtlük ama hayır dedim eşimde hak verdi çünkü şu an için bize çok pahalı geldi 1,700 tl alabilirdik ama daha kayınpederime borcumuz var ve ayrıca kredi kartların borcu taksitle alalım dedik ama bakalım ben hala minik beşik taraftarıyım belki annemler alır ama onların almasınıda istemiyorum bizim ailelerde durum biraz karışık da herşeyin hayırlısı bi kucağımıza gelsinde paşamız varsın çıplak yatsın

yannız benim bildiğim ilk bebeğin yatağını kız annesi yapar :)

ayy o kadar şirindi ki bayıldım maviş maviş beğenmiş kocişim takımın herşeyi dört dörtlük ama hayır dedim eşimde hak verdi çünkü şu an için bize çok pahalı geldi 1,700 tl alabilirdik ama daha kayınpederime borcumuz var ve ayrıca kredi kartların borcu taksitle alalım dedik ama bakalım ben hala minik beşik taraftarıyım belki annemler alır ama onların almasınıda istemiyorum bizim ailelerde durum biraz karışık da herşeyin hayırlısı bi kucağımıza gelsinde paşamız varsın çıplak yatsın
iyi yapmışsın tatlım
belki sonra alırsınız...

daha önceki bebek kayıplarından dolayı önlem amaçlı hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum...normal doğumolursa kanama aşırı oluşuphayati tehlikem olabiliyomuş..bazı drlar son hafta da iğneyi bıraktırıyormuş ama o zamanda kan pıhtılaşması nedeniyle bebeği kaybetme durumu olabiliyormuş..bu riske girmemek için genelde drlar 1 gün önceden iğneyi bıraktırıp ertesi gün sezeryana alıyomuş...

Canım geçmiş olsun inşallah bu hamileliğin sorunsuz geçer Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Sevgiler

evet bizdede öyle ilk bebeğin çeyizi yatağı kız annesine aittir ki annemler hazırlık yapmaya başlamışlardı ben istemedim eşimin ailesi çok haksızlık yaptı her konuda annemlere ve bana bir bakıma kandırıldım eşiminde haberi yoktu kandırıldığımzdan mevzuu zaten çok derin eşimde ailemin yapmasını istemiyor karar aldık bebişin herşeyini biz alacağız annacim çok kırıldı kızdı ama eşimin ciddi konuşmasından sonra annemde sustu ama gizliden gizliden yelek felan örüyormuş ablam anlatıyor:hulya:

İnan bana çok seveceksin rıza beyi evet yüksek riskli gebelik uzmanı ben bilerek kendisini tercih etmiştim . İsmail hocayla aynı muayenehaneyi paylaşıyorlar nişantaşında.Yanılmıyorsam ismail hoca cumartesileri muayenehanede . Hayırdır bu arada ne riski için görünmeni istedi?

Ben Temmuz'da düşük yaptım, bu gebeliğimde de iki kese var ama 1'i boş. O yüzden ikili testtteki kan testi yapılmayacak sadece riskli gebelik uzmanı tarafından ayrıntılı ultrason çekilecekmiş.

Ben Temmuz'da düşük yaptım, bu gebeliğimde de iki kese var ama 1'i boş. O yüzden ikili testtteki kan testi yapılmayacak sadece riskli gebelik uzmanı tarafından ayrıntılı ultrason çekilecekmiş.

anladım canım o zaman Rıza Bey seni 17. hafta birdaha çağırabilir.Çünkü bana özellikle 17. hafta içinde bakacağı ayrıntılı ulturasonun önemli olduğunu söylemişti. Sonuçlarını bizede haber ver umarım bu sefer herşey sorunsuz olur canım Allah kalbine göre versin

Hadi yaa iyimiş :) Diğer koşulları nasıl hemşirelerin davranışları bilgileri falan. Gerçi biz karı-koca hasta beşiktaşlıyız. Kocam metropolitanı istiyor doğum yeri Beşiktaş yazsın diye :)

canım valla her bakımdan gayet iyidir ben tavsiye edebilirim.
logusa şerbeti, 20 yakınına doğum olduguna dair sms hizmetleri var ayrıca..
kapı süslemesi fln da yapıyor olmaları lazım

anladım canım o zaman Rıza Bey seni 17. hafta birdaha çağırabilir.Çünkü bana özellikle 17. hafta içinde bakacağı ayrıntılı ulturasonun önemli olduğunu söylemişti. Sonuçlarını bizede haber ver umarım bu sefer herşey sorunsuz olur canım Allah kalbine göre versin

İsmail Bey 12. ve 22. haftalarda seni Rıza bey görecek demişti ama Rıza Bey görsün herhalde o tam söyler. Allah tüm anneciklerin bebişlerini sağ sağlıklı kucaklarına almalarını nasip etsin.

kıslarrr 2 li test sonucumu abim almış incelemiş
herşey normal hepsi negatifmiş, kadın doğumcuyada bi göstereyim dedi.(bana 2 li testi yapan dra)
gözün aydın canım
evet bizdede öyle ilk bebeğin çeyizi yatağı kız annesine aittir ki annemler hazırlık yapmaya başlamışlardı ben istemedim eşimin ailesi çok haksızlık yaptı her konuda annemlere ve bana bir bakıma kandırıldım eşiminde haberi yoktu kandırıldığımzdan mevzuu zaten çok derin eşimde ailemin yapmasını istemiyor karar aldık bebişin herşeyini biz alacağız annacim çok kırıldı kızdı ama eşimin ciddi konuşmasından sonra annemde sustu ama gizliden gizliden yelek felan örüyormuş ablam anlatıyor:hulya:
bizim odayı kayınpeder alcak heralde hiçbişi yapmadılar bari bunu yapsınlar herşey kız annelerine kalıyo haksızlık canım bebek bakılacak annem,doğum sonu bana bakılacak annem,hastayım annem hep annem hep annem ama torun sahibi olmaya gelince herkesin torunu alsınlar tabi

kızlar ya bu arada benim de göğüslerim kaşınmaya başladı uçları çok kaşınıyor.. ama kaşıyamıyorum çünlü uçları dahil olmak üzere her yerleri acıyor

kızlar ben çatlaklar için karışım kullanıcam henüz başlamadım haftaya falan kullanmaya başlarım heralde bugüne kadar bütün gebe arkadaşlarıma aynı karışımdan yaptık hiçbirinde çatlak falan olmadı durun sizede yazim krem tarifini

aaa hiç duymamıştım daha önce.olurmu hiç öle şey ya.ya ben tek çocuk yapacaksam ne olcak :) kim ne isterse alır bence.düğün alışverişimi ki şunu onlar alsın,bunu biz alalım diye konuşulsun.

Benim daha önce doğum yapan arkadaşlarım özellikle göğüs için Lansinoh Lanolin kremi önerdiler. Bu hem hamilelikte hemde emzirirken kullanılıyomuş . Ayrıca emzirirken silinmesine gerek yokmuş. Ama bu çatlak için falan değil göğüs uçları için haberiniz olsun. Kaşıntı ve kuruma için

vallahi benim dktrum yağ olsunda ne kullanıyorsan kullan dedi çatlaklar için bende vazelin aldım gül kokulu kalçalarıma karnıma göğüslerime sürüyorum eşim dalga geçiyor boşuna yağlanma güreş tutamam diyosırnaşık şey

100 gr taş kakao 50 gr badem yağı 50 gr kayısı yağı alıyorsunuz aktardan ama taş kakao olsun özellikle kakao yağını falan kabul etmeyin birde kayısı yağı yerine kayısı çekirdeği yağı veriyolarmış onada dikkat edin.taş kakaoyu eriteceksiniz bir kabın içinde ocakta sonra ılımasını bekleyip içine diğer iki yağı karıştıracaksınız karışımı buzlukta 2-3 saat iyice katılaşana kadar bekletip alcaksınız buzluktan sonrasında oda ısısında saklayıp kullanacaksınız.küçük saklama kapları çok uygun kremi muhafaza etmek için

bu karışımı bütün arkadaşlarımda kullandık hepsi çok memnun bu birimlerin iki katınıda yapabilirsiniz tüm gebelik boyunca yetsin iki kez uğraşmayalım derseniz yani bir kerede iki kat malzemeyle yapın ancak yetiyormuş

100 gr taş kakao 50 gr badem yağı 50 gr kayısı yağı alıyorsunuz aktardan ama taş kakao olsun özellikle kakao yağını falan kabul etmeyin birde kayısı yağı yerine kayısı çekirdeği yağı veriyolarmış onada dikkat edin.taş kakaoyu eriteceksiniz bir kabın içinde ocakta sonra ılımasını bekleyip içine diğer iki yağı karıştıracaksınız karışımı buzlukta 2-3 saat iyice katılaşana kadar bekletip alcaksınız buzluktan sonrasında oda ısısında saklayıp kullanacaksınız.küçük saklama kapları çok uygun kremi muhafaza etmek için

ayy Allahım o kadar üşengeç oldum ki son dönemlerde.. sanırım bunları almak için aktara gitmeye bile üşenirim.. kaydirigubbakcemile3
apartmanımızın altında parfümeri deposu var, yani düşünün apartman kapısının yan kapısı bu dükkan.. rimelim bitmek üzere, 2 haftadır oraya girip rimel almaya üşeniyorum kaydirigubbakcemile3

ayy Allahım o kadar üşengeç oldum ki son dönemlerde.. sanırım bunları almak için aktara gitmeye bile üşenirim.. kaydirigubbakcemile3
apartmanımızın altında parfümeri deposu var, yani düşünün apartman kapısının yan kapısı bu dükkan.. rimelim bitmek üzere, 2 haftadır oraya girip rimel almaya üşeniyorum kaydirigubbakcemile3

ben heralde o parfümeriden çıkmazdım kaydirigubbakcemile3 ya kolaymış hazırlanması kakaonun erimesi 2 dk imiş hemen eriyomuş o eridikten sonra diğerlerinide katıp karıştırıp bırakcankolay yani zaman almıyo aslında

ben heralde o parfümeriden çıkmazdım kaydirigubbakcemile3 ya kolaymış hazırlanması kakaonun erimesi 2 dk imiş hemen eriyomuş o eridikten sonra diğerlerinide katıp karıştırıp bırakcankolay yani zaman almıyo aslında

ben de hamile kalmadan önce cıkmıyordum o parfümeriden.. kaydirigubbakcemile3 ama artık kendimi biran önce eve atasım geliyor..
dün akşam zaten saat 20.30 a kadar yemek yaptım, 19.00da eve gittikten sonra.. bütün gece çok mutsuzdum kaydirigubbakcemile3

bizim odayı kayınpeder alcak heralde hiçbişi yapmadılar bari bunu yapsınlar herşey kız annelerine kalıyo haksızlık canım bebek bakılacak annem,doğum sonu bana bakılacak annem,hastayım annem hep annem hep annem ama torun sahibi olmaya gelince herkesin torunu alsınlar tabi[/QUOTE]

bizde de hep annem koşuyor hastayken annem,doğumdan sonra annem,
ama ben dedim dönüşümlü gelirsiniz annem çok yoruluyor artık kıyamıyorum ona
gerçi hastayken annemin yanımda olmasını ben istiyorum bir tek onun yemeklerini severek yiyorum çünkü, ama kayınvalidemler öyle yatak felan almazlar ben pek sanmıyorum zaten durumları da yok 1 emekli maaşıyla geçiniyorlar istememde ben kendi zevkime göre alıcam birde alınır felan beğenmem sormadan etmeden belli olmaz... zaten geçen de yatak gördüm tv de ondan alalım demişler bende gerek yok biz cinsiyeti belli olsun alacağız dedim... k.validem yelek hırka felan örüyormuş, daha fazlasına da gerek yok zaten, saolsunlar..

Back
X