benim de aram iyi maaşallah..
evlenmeden önce hep görüşmek isterdim..giderdim arardım..
o da düşünür hep, hediyeler alır, kıyafetler alır..
daha geçen hafta almış birsürü, hamileyken giyebileceğin tunikler gömlekler fln..
biz de 1 kere çok fena kapıştık, tam evlenme arefesinde, evimizi yerleştirirken.
herşeye karışılıyor diye bana bir geldiler. ama gerçekten canıma tak etmişti.. yoksa ben kolay kolay kimseyle öyle kavga etmem..
yeter artıık diye herkesin ortasında bagırdıgımı hatırlıyorum.. annemler teyzemler kuzenlerin eşleri fln herkes orada..kocam da orada, daha kocam değildi tabi.. bir de kayınvalidem..
o da bana karşı tepki gösterdi işte hiç sorunun yok batıyo sana sorun buluyosun kendine diye..
o zaman yine bi bagırdım ben gidiyoruum diye.. kaptım çantamı ayakkabılarımı aldım kapıya dayandım.. tayzem önüme geçti kapıya dayandı yalvarıyo kadın.. çekiil diye savuruyorum kadını ay allahım deli gibi olmuştum..
kayınvalidem de hayır sen gitmiyosun ben gidiyorum diye bagırıyor kaydirigubbakcemile3
neyse sonra sakinleştirdiler fln.. ben 5 karış surat. nasıl gergin ortalık..
sonra herkes gitti.. annemler dedi ki sen kal.. ben kayınvalidem eşim kaldık..
bu sefer bu benle konustu, işte ana kızlar da böyle girer birbirine, hep lay lay olacak değiliz ya falan..
sarıldı öptüü fln..
ogün bugündür pek iyiyiz..
ben de bir soğukluk oldu eskiye göre ama bişi belli etmiyorum..
hee bide ben yazın dövme yaptırdım omzuma.. onu duyunca cıldırmış.. eşimin üstüne gitmiş bayagı bize aykırı bunlar fln diye.. bana o dönemler surat yaptı ama ben bilmiyordum konuyu.. çok sonradan öğrendim, eşimin kuzeninden..
sonra eşim susturmus ben izin verdim yaptırdı diye..
sonra o da pişman olmus fln işte söyledikleri için.. o dönemde bi sarıldı öptü beni.
ay cok uzattım kızlar.. içimi dökesim geldi herhalde