2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla şekerim galiba bir sen bir de ben varım kaynanadan yana şanslı olarak
işten geç geldiğim günler kadın çöpüme varana kadar alır atar

Benimki hiçbir şey yapmaz, süsüne, lüksüne düşkündür. Ama Allah'tan dedikodumu da yapmaz, bize hiç karışmaz.

ay benımkınıde cok sverdı m ben ne zamnkı gelıp benı ıstedıler yuzuklerımız takıldı o gun anldım kaynana ne demekmıs. esımle tanısmmaızın 20 gun ardından kaynanamlada tanıstım esım askere gıttı her hafta zıyeret ettım bı ıstegın varmı dıye sordum ama hersey nısanlanana kadarmıs..

ben trajikomik bişey söyliim.
düğünümüz oteldeydi. Düğün gecemizi de orda geçirecektik. :kedi:
düğün sonrası herkes toparlandı. bu benimkini tutmuş, hadi gelmiyor musun diyor.
eşim de kafayı yiyecek renk vermiyor, kıyamıyor da bir yandan. Anne sen abimlerle çıksana biz burdayız bilmiyor musun dedi. :roflol:
Kadını eşimin abileri nerdeyse zorla götürdü, nerdeyse oğlunu bıraktı diye ağlayacak. Hani gel sen de kal desem, bizle geçirecekti geceyi heralde.
Töbe töbeeeeeeee. :roflol::roflol:

düğün sonrası herkes toparlandı. bu benimkini tutmuş, hadi gelmiyor musun diyor.
eşim de kafayı yiyecek renk vermiyor, kıyamıyor da bir yandan. Anne sen abimlerle çıksana biz burdayız bilmiyor musun dedi. :roflol:
Kadını eşimin abileri nerdeyse zorla götürdü, nerdeyse oğlunu bıraktı diye ağlayacak. Hani gel sen de kal desem, bizle geçirecekti geceyi heralde.

HAHAHA fıkra gibi

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bizimkide dugunden sonra bızım eve gıdıcez dıye tutturdu ılk kavgamız o zamn cıktı

kızlar ben çıkıyorum
mesai bitti öptüm yarın görüşürüz...

ay inanamıyorum yani...
çüş desem yeridir delikafadulden

Siz bu kaynana muhabbetini yazdıkça ben kaynanam yok diye sevinmeye başladım valla. Çok üzülüyodum başlarda ama bu yazılanları okuyunca nerdeyse iyiki yok dicem

kızlar bende kaçim bari
oğlişin okuldan çıkış saati geldi
ayyyy evde yemek yok
galiba bu gün kaynanada yiycez
kendinize iyi bakın kaynanalarınızı da boş verin
rabbime havale edin iyi akşamlar

ıyi akşamlar uklacım. Ben akşam maça gidicem bu yüzden en erken 8 de çıkarım işten

görüşürüz uklacım..

o gece esımın teyzelerı yemek yapıcakmıs bende gıdıp yıycekmısım onların adetlerı varmıs faln fılan o geceyı orda gecırcekmısım dedımkı esıme ya soyle sussunlar yada bırak ben muhattap olayım yada ıkısıde olmaz dıyosan babamlarla gerı doneyım.. ayy kabus gıbıydı o son dakıkalar dugunume lanet okutturdu nerdeyse..

bız plan yapmısız arkadaslarımızla eglencez kaynanamın gonlunu hos etmeklemı ugrascam kendı dugunumde kımse kusura bkmasın. kı o gece ıcın planımız olmasa bıle gıtmezdım.. kendı evım varken ne ısım var onun evınde..

simnilin kaynnası gıbı kyamıyolarsa evlendırmeseydıler ogullarını töbe töbe..

utanması yoksa gel bızımle yat demek lazım bunlara da neyse işte. yıne ıyı gelınlere denk gelmısler.

Siz bu kaynana muhabbetini yazdıkça ben kaynanam yok diye sevinmeye başladım valla. Çok üzülüyodum başlarda ama bu yazılanları okuyunca nerdeyse iyiki yok dicem

canım valla sevin halıne. ben tm arkadaslarıma bırıyle tanısınca annen varmı dıye sorun dıyorum..

bizimkide dugunden sonra bızım eve gıdıcez dıye tutturdu ılk kavgamız o zamn cıktı

benim ilk kavgam çeyiz taşırken çıktı, ama senin bu aynı kavga konun bizim de konumuz oldu, düğünden bir gün önceydi. Evlenmekten vazgeçtim dedim. Eşim, ablası, hatta annem dünya dil döktüler, kararımdan dönebilmem için.

aynı zat-ı muhterem yani kaynanam,
şimdi de bu yılbaşını bizimle, bizim evde geçirmek istediğini söylemiş oğluna. CADIARZU
Oldu, gözlerim doldu dedim tabi ki.. :roflol:
Valla bunu film olarak televizyonda falan izlesem, hem çok gülerim, hem kadına gıcık olurum, ekranı kırasım gelir. Yok tüm bunlar bir tarjikomedi başka bişey olamaz.

ay ben evlendıkten sonra ılk kavga demek ıstedım dah aeskılere dyanıyor ılk tartısma benı ıstemelerının bır hafta sonrasında oldu esımın teyzesının kapanırsın demesıyle basladı..

sonra ceyız tasırken kıyamet koptu.. esımın bask abı teyzesı ve kayınvalıdemle sınrı krızı gecırdım esyalrı bıraktım ve hıc bıseyıme bakılmayacak dedım cıkardım herkesı..

yılbasınd neler yapmayı dusunuosunuz kızlar.. dısarda gecırebılcegımı pek sanmıyorum ben uykusuzluga dayanamıyorum bıde mıllet eglenıcek cosacak ben bsey yapamıycam o yuzden dısarı cıkmaktan yana degılım.. napsakk yılbasında

slm kızlar güzellik uykusundan uyandım ve bu arada neler konuşmuşsunuz bakayım dedim tek cadı kaynana bende değilmiş aman boşverin o zımbırtıları oğulları saadetli bir yuva kurmuş çomak sokmaya çalışıyorlar ama ben yinede kayın validemi zehirleyip öldüreyim diyorum ne dersiniz

benim de aram iyi maaşallah..
evlenmeden önce hep görüşmek isterdim..giderdim arardım..
o da düşünür hep, hediyeler alır, kıyafetler alır..
daha geçen hafta almış birsürü, hamileyken giyebileceğin tunikler gömlekler fln..
biz de 1 kere çok fena kapıştık, tam evlenme arefesinde, evimizi yerleştirirken.
herşeye karışılıyor diye bana bir geldiler. ama gerçekten canıma tak etmişti.. yoksa ben kolay kolay kimseyle öyle kavga etmem..
yeter artıık diye herkesin ortasında bagırdıgımı hatırlıyorum.. annemler teyzemler kuzenlerin eşleri fln herkes orada..kocam da orada, daha kocam değildi tabi.. bir de kayınvalidem..
o da bana karşı tepki gösterdi işte hiç sorunun yok batıyo sana sorun buluyosun kendine diye..
o zaman yine bi bagırdım ben gidiyoruum diye.. kaptım çantamı ayakkabılarımı aldım kapıya dayandım.. tayzem önüme geçti kapıya dayandı yalvarıyo kadın.. çekiil diye savuruyorum kadını ay allahım deli gibi olmuştum..
kayınvalidem de hayır sen gitmiyosun ben gidiyorum diye bagırıyor kaydirigubbakcemile3
neyse sonra sakinleştirdiler fln.. ben 5 karış surat. nasıl gergin ortalık..
sonra herkes gitti.. annemler dedi ki sen kal.. ben kayınvalidem eşim kaldık..
bu sefer bu benle konustu, işte ana kızlar da böyle girer birbirine, hep lay lay olacak değiliz ya falan..
sarıldı öptüü fln..
ogün bugündür pek iyiyiz..
ben de bir soğukluk oldu eskiye göre ama bişi belli etmiyorum..
hee bide ben yazın dövme yaptırdım omzuma.. onu duyunca cıldırmış.. eşimin üstüne gitmiş bayagı bize aykırı bunlar fln diye.. bana o dönemler surat yaptı ama ben bilmiyordum konuyu.. çok sonradan öğrendim, eşimin kuzeninden..
sonra eşim susturmus ben izin verdim yaptırdı diye..
sonra o da pişman olmus fln işte söyledikleri için.. o dönemde bi sarıldı öptü beni.

ay cok uzattım kızlar.. içimi dökesim geldi herhalde

ben dovme yaptırdıgımda bılerek gostermedım ben ne yapsam o da yapıyor cunkı. gecen yıl saclarım turuncu ya benzer bı renktı. kayınvalıdem gordu begenmedı. bı hafta sonra tekrar gıttıgımızde onunda sacları benım sacımın bır ton koyusuydu..laelaelaelaelae

Back
X